• امروز : دوشنبه, ۱۹ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 9 December - 2024
کل اخبار 1465اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

سرمایه گذاری بازار جهانی با حضور نماینده چین در اتاق اصناف تهران/ محمد ولدخانی؛ پیش قدم در جذب سرمایه گذار خارجی پلاسکوی دوم بیخ گوش سرای دستمالچی/ جان ۵۰۰۰ نفر در خطر است/ این ساختمان تاب مقاومتِ حفاری های غیرقانونی و توسعه طلبی سودجویانه شما را ندارد! بازارِ سرد شوفاژ در روزهای راکد مسکن ثبات قیمت ها به کمتر از ۱۰ روز رسیده/ مردم دست خالی از مغازه ها بیرون می آیند/ هنوز کالا را وارد بازار نکرده متضرر می شویم شرکت در نماز جمعه و برگزاری میز خدمت توسط رئیس اتاق اصناف تهران جولانِ ۱۸هزار بدون مجوزِ مجازی و تورم کمرشکن برای واحدهایِ صنفی مجاز و قانونی چشم انداز روشنی برای بازارِ شب یلدا نداریم/ در سخت ترین شرایط و گران ترین قیمت ها کنار مردم می مانیم جلوی خروج غیر قانونی سیب زمینی از کشور را بگیرید/ جهاد کشاورزی دوراندیشی نکرد و مقطعی تصمیم گرفت/ احتمال حادشدن شرایط سیب زمینی وجود دارد وارداتِ گسترده گل و اشباع بازار در شب یلدا، روز مادر و روز پدر صادرات غیرقراردادی و واسطه‎ای بلای جان سیب‎زمینی/جهش ۴۳ درصدی قیمت سیب‌زمینی در یک روز! بازار التهاب تقاضا نداشت/ اظهار امیدواری نسبت به ثبات در بازار فعالیت دلالان در بازار موتورسیکلت، قیمت ها را افزایش داده/ بیشترین تراکم واحدهای صنفی در خیابان های هلال احمر و ۱۷ شهریور است

23
شاهرخ محمدزاده، رئیس اتحادیه مهمانپذیران تهران:

مهمانپذیران جوابگوی هزینه های سنگین آب و حامل های انرژی نیستند/ مراکز و اقامتگاه های غیرمجاز بلای جان اقامتگاه های دارای مجوز

  • کد خبر : 218
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۸:۲۱
مهمانپذیران جوابگوی هزینه های سنگین آب و حامل های انرژی نیستند/ مراکز و اقامتگاه های غیرمجاز بلای جان اقامتگاه های دارای مجوز
به گفته رئیس اتحادیه مهمانپذیران تهران بهای سنگین آب، برق و گاز مهمترین مشکل این صنف است. از سوی دیگر وجود مراکز و اقامتگاه های غیر مجاز معضل بزرگی است که واحدهای صنفی این اتحادیه با آن درگیر هستند.

شاهرخ محمدزاده، رئیس اتحادیه مهمانپذیران تهران در گفت وگو با پایگاه خبری اتاق اصناف تهران وضعیت کسب و کار مهمانپذیران را اینگونه شرح داد: این اتحادیه، مهمانپذیرها، اقامتگاه‎ها و زائرسراها را شامل می شود. کسب و کار ما در سال ۱۴۰۲در یک حد میانگین است. رونق سال های قبل را ندارد، ولی نمی توان گفت در رکود به سر می برد. به هر حال مسافرانی که از شهرهای دیگر به پایتخت می آیند برای روزهایی که در تهران سکونت دارند احتیاج به سرپناه و مکانی برای استراحت دارند. از آنجا که اکثرا توانایی اقامت در هتل را ندارند مهمان پذیر و اقامتگاه ها گزینه مناسب برای آنان است.

وی در بیان مشکلات صنف متبوع خود گفت: گرانی و تورم موجود در جامعه مشکلی است که کسبه صنف ما را هم مانند تمام مردم درگیر خود کرده است. مهمترین مشکل صنف ما هزینه حامل های انرژی است. هزینه مصرف آب، برق و گاز علی الخصوص آب بسیار زیاد است.

اداره آب مهمانپذیران را در شمار مشتریان پر مصرف قرار داده است!

رئیس اتحادیه مهمانپذیران تهران تاکید کرد: مهمانپذیر مکانی عمومی است که رفت و آمد و مراجعه کننده به آن زیاد است. رعایت بهداشت از واجبات شغلی ماست. برای حفظ سلامتی مهمان ها و کارکنان باید به صورت مرتب تمام وسایل و محیط مهمانپذیر شستشو شود و بالطبع مصرف آب خیلی بالاست؛ ولی اداره آب نه تنها برای هیچ امتیازی قائل نیست حتی مهمانپذیران را در شمار مشتریان پر مصرف قرار داده است. علاوه بر جریمه سنگین، بهای آب مصرفی را چند برابر مشتریان عادی محاسبه می کند.

محمدزاده تصریح کرد: از نظر رعایت موازین بهداشتی باید چنان محیط سالمی داشته باشیم که رضایت بازرسان سازمان بهداشت را برآورده کند. مهمان های ما نیاز به استحمام و رعایت بهداشت فردی دارند. نمی توانیم به مهمانان خود بگوییم که در مصرف آب صرفه جویی کنید. مشتریان ما از همه قشری هستند. گاهی افراد بیمار برای درمان به تهران می آیند. این افراد نیاز به محیطی کاملا تمیز و عاری از میکروب دارند.

 بیش از ۶۰ درصد افراد شاغل در این صنف زنان سر پرست خانوار هستند

رئیس اتحادیه مهمانپذیران تهران افزود: مهمانپذیران علاوه بر تامین معاش خود، اشتغال زایی ایجاد کرده و تعدادی از افراد آسیب پذیر از این راه ارتزاق می کنند. بیش از ۶۰ درصد افراد شاغل در این صنف زنان سر پرست خانوار هستند. با این تفاسیر ما به جای برخورداری از حمایت های دولت بیشتر تحت فشار ارگان های مختلف هستیم. اداره بهداشت از یک سو و وزارت نیرو از سوی دیگر فشار وارد می کنند. اداره مالیات، شهرداری، اداره اماکن هر کدام به نوعی ما را تحت فشار قرارداده اند.

وی در ادامه بیان کرد: وجود و فعالیت مراکز و اقامتگاه های غیرمجاز در سطح شهر یکی دیگر از معضلات این صنف است. این مراکز اقامتی از طریق سایت های اینترنتی و فضای مجازی یا شب نامه ها تبلیغات می کنند و چون نسبت به مکان های دارای مجوز قیمت پایین تری دارند جذب مشتری دارند.

رئیس اتحادیه مهمانپذیران تهران تا کنون بازها به مراجع ذی صلاح مراجعه یا نامه نگاری کرده و این موضوع را

مطرح و درخواست رسیدگی داشته ایم؛ ولی فقط به صورت مقطعی رسیدگی می شود. با دو یا سه مورد برخورد می گردد و بعد از آن بدون اینکه نتیجه مثبتی عاید ما شود، رسیدگی ها متوقف می شود.

فعالیت مراکز و اقامتگاه های غیرمجاز با عنوان خوابگاه دانشجویی

محمدزاده در نحوه فعالیت مراکز و اقامتگاه های غیرمجاز گفت: این مراکز و اقامتگاه ها اکثرا با عنوان خوابگاه دانشجویی فعالیت می کنند؛ ولی از همه قشری پذیرش مشتری می کنند. این مراکز چون مالیات و عوارض شهرداری پرداخت نمی کنند و مورد بازرسی قرار نمی گیرند قیمت های خیلی پایینی دارند و طبیعی است که مردم به خاطر نرخ کمتر به مراکز مذکور رجوع می کنند.

وی در پایان تصریح کرد: از مراجع قانونی ذی صلاح خواهشمندیم به لحاظ اهمیت و تامین امنیت عموم مردم و احقاق حق واحدهای دارای پروانه کسب به موضوع مراکز و اقامتگاه های غیرمجاز رسیدگی جدی و از فعالیت این گونه مراکز جلوگیری شود.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=218
  • نویسنده : مولائی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پلیگاه خبری اتاق اصناف تهران
  • 518 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.