• امروز : یکشنبه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل اخبار 1788اخبار امروز : 6

اطلاعیه ها

همگی بیکار نشسته ایم، ببینیم نتایج مذاکرات چه می شود!/ خریدِ فاکتورباز دستپختِ اقتصادیِ سیاست نوسانات ارز به قیمتِ از بین رفتن امنیت شهروندان/ مردم تا مجبور نشوند از تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی استفاده نمی کنند ACTIVE یا NOT ACTIVE مساله این است!/ سهمِ بازار عکاسی و فیلمبرداری از کالای قاچاق؛ ۵۰ درصد ما سوپرمارکت داران، بزرگ شدن فرزندان خود را نمی بینیم/ داغِ زخمِ تیشه فروشگاه های زنجیره ای بر ریشه های شهر تاثیر منفی ۴۵درصدی نوسانات ارزی بر کار خیاطانِ شهر/ خرید و فروش به نتایج مذاکرات موکول شده سنت دیرینه و میراثی ماندگار که در حال فروپاشی ست/ قیمت تمام شده محصولات سنتی، قابل رقابت با تولیدات صنعتی و زیرپله ای نیست به منظور استفاده از ظرفیت های موجود در صنعت پوشاک وهم افزایی موثر در راستای تحققِ شعار سال با پیگیری های رئیس اتاق اصناف تهران همکاری های مشترک صنوف با ازبکستان رقم می خورد/ رایزنی با نمایندگان سایر سفارتخانه ها در دستورِ کار تجمع حماسی اصناف، کسبه و بازاریان تهران در حمایت از مردم مظلوم غزه مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند اولین جلسه هم اندیشی و همفکری/ بررسی عملکرد کارگروه های اصناف و بازار در سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های پیش رو در ۱۴۰۴ وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ کاهش قدرت خرید مردم بزرگ‌ترین دغدغه صنف نوشت‌افزار/ سامانه‌ها نتیجه‌ای جز افزایش هزینه تولید ندارند بازار شکر کماکان ملتهب/ افزایش قیمت چای و وفور حبوبات در بازار سیاست‌های اقتصادی و ارزی اصلاح شود چرا نحوه تأمین مالی فروشگاه‌های بزرگ بررسی نمی‌شود؟

27
شاهرخ محمدزاده، رئیس اتحادیه مهمانپذیران تهران:

مهمانپذیران جوابگوی هزینه های سنگین آب و حامل های انرژی نیستند/ مراکز و اقامتگاه های غیرمجاز بلای جان اقامتگاه های دارای مجوز

  • کد خبر : 218
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۸:۲۱
مهمانپذیران جوابگوی هزینه های سنگین آب و حامل های انرژی نیستند/ مراکز و اقامتگاه های غیرمجاز بلای جان اقامتگاه های دارای مجوز
به گفته رئیس اتحادیه مهمانپذیران تهران بهای سنگین آب، برق و گاز مهمترین مشکل این صنف است. از سوی دیگر وجود مراکز و اقامتگاه های غیر مجاز معضل بزرگی است که واحدهای صنفی این اتحادیه با آن درگیر هستند.

شاهرخ محمدزاده، رئیس اتحادیه مهمانپذیران تهران در گفت وگو با پایگاه خبری اتاق اصناف تهران وضعیت کسب و کار مهمانپذیران را اینگونه شرح داد: این اتحادیه، مهمانپذیرها، اقامتگاه‎ها و زائرسراها را شامل می شود. کسب و کار ما در سال ۱۴۰۲در یک حد میانگین است. رونق سال های قبل را ندارد، ولی نمی توان گفت در رکود به سر می برد. به هر حال مسافرانی که از شهرهای دیگر به پایتخت می آیند برای روزهایی که در تهران سکونت دارند احتیاج به سرپناه و مکانی برای استراحت دارند. از آنجا که اکثرا توانایی اقامت در هتل را ندارند مهمان پذیر و اقامتگاه ها گزینه مناسب برای آنان است.

وی در بیان مشکلات صنف متبوع خود گفت: گرانی و تورم موجود در جامعه مشکلی است که کسبه صنف ما را هم مانند تمام مردم درگیر خود کرده است. مهمترین مشکل صنف ما هزینه حامل های انرژی است. هزینه مصرف آب، برق و گاز علی الخصوص آب بسیار زیاد است.

اداره آب مهمانپذیران را در شمار مشتریان پر مصرف قرار داده است!

رئیس اتحادیه مهمانپذیران تهران تاکید کرد: مهمانپذیر مکانی عمومی است که رفت و آمد و مراجعه کننده به آن زیاد است. رعایت بهداشت از واجبات شغلی ماست. برای حفظ سلامتی مهمان ها و کارکنان باید به صورت مرتب تمام وسایل و محیط مهمانپذیر شستشو شود و بالطبع مصرف آب خیلی بالاست؛ ولی اداره آب نه تنها برای هیچ امتیازی قائل نیست حتی مهمانپذیران را در شمار مشتریان پر مصرف قرار داده است. علاوه بر جریمه سنگین، بهای آب مصرفی را چند برابر مشتریان عادی محاسبه می کند.

محمدزاده تصریح کرد: از نظر رعایت موازین بهداشتی باید چنان محیط سالمی داشته باشیم که رضایت بازرسان سازمان بهداشت را برآورده کند. مهمان های ما نیاز به استحمام و رعایت بهداشت فردی دارند. نمی توانیم به مهمانان خود بگوییم که در مصرف آب صرفه جویی کنید. مشتریان ما از همه قشری هستند. گاهی افراد بیمار برای درمان به تهران می آیند. این افراد نیاز به محیطی کاملا تمیز و عاری از میکروب دارند.

 بیش از ۶۰ درصد افراد شاغل در این صنف زنان سر پرست خانوار هستند

رئیس اتحادیه مهمانپذیران تهران افزود: مهمانپذیران علاوه بر تامین معاش خود، اشتغال زایی ایجاد کرده و تعدادی از افراد آسیب پذیر از این راه ارتزاق می کنند. بیش از ۶۰ درصد افراد شاغل در این صنف زنان سر پرست خانوار هستند. با این تفاسیر ما به جای برخورداری از حمایت های دولت بیشتر تحت فشار ارگان های مختلف هستیم. اداره بهداشت از یک سو و وزارت نیرو از سوی دیگر فشار وارد می کنند. اداره مالیات، شهرداری، اداره اماکن هر کدام به نوعی ما را تحت فشار قرارداده اند.

وی در ادامه بیان کرد: وجود و فعالیت مراکز و اقامتگاه های غیرمجاز در سطح شهر یکی دیگر از معضلات این صنف است. این مراکز اقامتی از طریق سایت های اینترنتی و فضای مجازی یا شب نامه ها تبلیغات می کنند و چون نسبت به مکان های دارای مجوز قیمت پایین تری دارند جذب مشتری دارند.

رئیس اتحادیه مهمانپذیران تهران تا کنون بازها به مراجع ذی صلاح مراجعه یا نامه نگاری کرده و این موضوع را

مطرح و درخواست رسیدگی داشته ایم؛ ولی فقط به صورت مقطعی رسیدگی می شود. با دو یا سه مورد برخورد می گردد و بعد از آن بدون اینکه نتیجه مثبتی عاید ما شود، رسیدگی ها متوقف می شود.

فعالیت مراکز و اقامتگاه های غیرمجاز با عنوان خوابگاه دانشجویی

محمدزاده در نحوه فعالیت مراکز و اقامتگاه های غیرمجاز گفت: این مراکز و اقامتگاه ها اکثرا با عنوان خوابگاه دانشجویی فعالیت می کنند؛ ولی از همه قشری پذیرش مشتری می کنند. این مراکز چون مالیات و عوارض شهرداری پرداخت نمی کنند و مورد بازرسی قرار نمی گیرند قیمت های خیلی پایینی دارند و طبیعی است که مردم به خاطر نرخ کمتر به مراکز مذکور رجوع می کنند.

وی در پایان تصریح کرد: از مراجع قانونی ذی صلاح خواهشمندیم به لحاظ اهمیت و تامین امنیت عموم مردم و احقاق حق واحدهای دارای پروانه کسب به موضوع مراکز و اقامتگاه های غیرمجاز رسیدگی جدی و از فعالیت این گونه مراکز جلوگیری شود.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=218
  • نویسنده : مولائی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پلیگاه خبری اتاق اصناف تهران
  • 633 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.