• امروز : جمعه, ۱۶ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 6 December - 2024
کل اخبار 1458اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

جولانِ ۱۸هزار بدون مجوزِ مجازی و تورم کمرشکن برای واحدهایِ صنفی مجاز و قانونی چشم انداز روشنی برای بازارِ شب یلدا نداریم/ در سخت ترین شرایط و گران ترین قیمت ها کنار مردم می مانیم جلوی خروج غیر قانونی سیب زمینی از کشور را بگیرید/ جهاد کشاورزی دوراندیشی نکرد و مقطعی تصمیم گرفت/ احتمال حادشدن شرایط سیب زمینی وجود دارد وارداتِ گسترده گل و اشباع بازار در شب یلدا، روز مادر و روز پدر فصل جدیدی از همکاری میان دو اتاق؛ تهران و ایران تاریخِ کهن و دفاع مقدسِ صنفی که کارش سرتاسر عبادت است/ مسئولان، خود را لای کاغذبازی ها و بوروکراسی اداری، پنهان نکنند/ واردات ما نباشد، کشاورزی و صنعت می خوابد و میلیون ها کارگر بیکار می شوند دولت و خانه ملت، ظرفیت های این هنر ۷ هزار ساله را ببینند/ حضور علمی و جذب دانشجو توسط اتحادیه طلا و جواهر تهران در نمایشگاه شیراز مسئول پیگیری دبیرخانه مشترک شورای روسای اتاق های اصناف استان تهران، منصوب شد رویایِ کله پاچه بر سفره های ایرانی/ برای اینکه این غذای ملی به خاطره ها نپیوندد مسئولان به وعده هایشان عمل کرده واردات کله پاچه را آزاد کنند بازار خودرو خوابیده/ تصمیم قطعی گرفته نمی شود و همه چیز در حد حرف و بازی باقی مانده تکریمِ جایگاه آنان که عمری کام مردم شهر را شیرین کرده اند آجر کردن نان کتابفروش های شهر با آزادی عمل بساط گسترها جلوی صادرات بی رویه سیب زمینی را بگیرید/ پیش بینی کاهش قیمت گوجه فرنگی تا زیر ۲۰ هزار تومان/ افزایش تولید سیب و پرتقال با ۱۰ متر جا چندین جواز می گیرند تا در انتخابات شرکت کنند/ ما منافع صنف را بر خود ارحج می دانیم فعالیت دلالان در بازار موتورسیکلت، قیمت ها را افزایش داده/ بیشترین تراکم واحدهای صنفی در خیابان های هلال احمر و ۱۷ شهریور است طلا و سکه کمی گران شد/ رکود در بازار طلا تعمیر هر نوع موتوری قیمت خاص خود را دارد/ با این روش موتورسیکلت همیشه سالم می‌ماند ما مخالف ارزآوری نیستیم/ صادرات بدون‎ برنامه‌ریزی موجب نابه‌سامانی بازار داخل می‌شود چالش بازار لوازم یدکی و مالکان با تامین قطعات خودروهای چینی/ وارداتی ها فاقد قطعات هستند تشکیل کارگروه مشترک وزارتخانه‌های فرهنگ و صمت راه‌حل مسئله برق چاپخانه‌هاست

13
رئیس اتحادیه پارچه فروشان تهران:

ممنوعیت های موردی صادرات و واردات به تولید ضربه می‌زند/ تحقق کاهش قیمت پارچه با حذف دلال‌ها و عرضه مستقیم

  • کد خبر : 1334
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۹
ممنوعیت های موردی صادرات و واردات به تولید ضربه می‌زند/ تحقق کاهش قیمت پارچه با حذف دلال‌ها و عرضه مستقیم
به گفته مجتبی جعفری ممنوعیت های موردی صادرات و واردات و عدم امنیت برای سرمایه گذاری بزرگ ترین ضربه را به تولید وارد کرده است.

مجتبی جعفری، رئیس اتحادیه پارچه فروشان تهران در گفت‌وگو با پایگاه خبری اتاق اصناف تهران گفت: در بخش تامین نیازهای داخلی به دلیل افزایش کیفیت تولیدات داخلی، مشکلی برای تامین نیازهای بازار و عرضه پارچه نداریم؛ هرچند نوسانات قیمت دلار مشکلات زیادی را در بخش تامین مواد اولیه برای تولید پارچه ایجاد کرده است.

آسیب‌های بسیار کسبه متاثر از شرایط رکود تورمی حاکم به اقتصاد کشور

وی افزود: مشکلات ارزی، گرانی، تورم و رکود اقتصادی تمام صنایع از جمله ما را درگیر کرده است. با نگاهی به وضعیت بازار شاهد آسیب های زیادی به کسبه هستیم که متاثر از شرایط رکود تورمی حاکم به اقتصاد کشور ایجاد شده است.

جعفری تصریح کرد: هم اکنون بازار با کمبود تقاضا مواجه شده و این موضوع نشان دهنده این است که اقتصاد ما اقتصاد سالمی نیست. قیمت ها در حالی افزایش پیدا می کند که در آن تقاضایی وجود ندارد. در یک اقتصاد سالم قیمت ها براساس میزان عرضه و تقاضا تعیین می شود.

وی به راه حل اتحادیه برای تثبیت قیمت ها اشاره کرد و گفت: در قالب نظارت و مدیریت بیشتر بر قیمت گذاری نشست هایی با انجمن حمایت از زنجیره تولید پارچه و لباس داشتیم و طرح هایی جهت تسهیل دستیابی عموم مردم به کالاهای ارزان تر را در دستور کار قرار دادیم.

احداث شهرک صنعتی برای تولیدکنندگان پارچه

رئیس اتحادیه پارچه فروشان تهران در ادامه سخنان خود به دیگر برنامه های این اتحادیه اشاره کرد و گفت: برای حمایت از تولیدکنندگان پارچه و لباس، جلساتی با معاونت منسوجات وزارت صمت برگزار کردیم تا شهرک صنعتی جهت گردآوری تولیدکننده ها و کارگاه های خدماتی احداث شود. از این طریق خدمات دهی به مردم منسجم تر و با قیمت مناسب انجام می شود.

وی خاطرنشان کرد: درصددیم با عرضه مستقیم پارچه قیمت تمام شده را برای مصرف کنندگان کاهش دهیم و با حذف دلال ها این امر را تحقق بخشیم .

افزایش بی رویه مالیات چالش بزرگ اصناف

به گفته جعفری، موضوعی که اصناف را دچار مشکلات زیادی کرده و دامنه آن به سمت این صنف هم کشیده شده مشکل افزایش بی رویه مالیات است.

وی در این خصوص بیان کرد: در تمام دنیا مالیات بخشی از سود خالص بنگاه های اقتصادی را شامل می شود، اما اکنون از گردش مالی و تراکنش های کارت خوان ها هم می خواهند مالیات بگیرند. این در حالی است که بخش اندکی از گردش مالی اصناف تبدیل به سود می شود و در واقع درآمد اصلی اصناف به مالیات می رود.

صنف پارچه از صنوف اشتغال آفرین با هزینه های بسیار کمتر از صنایع خودرو است

جعفری ادامه داد: در بخش منسوجات تصمیم گیری های جزیره ای، ممنوعیت های موردی صادرات و واردات و عدم امنیت برای سرمایه گذار بزرگ ترین ضربه را به تولید وارد می کند.

رئیس اتحادیه پارچه فروشان تهران گفت: صنف پارچه یکی از صنوف اشتغال آفرین با هزینه های بسیار کمتر از صنایع خودرو است؛ ولی متأسفانه این صنف کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

نوسان ارز از مشکلات تأمین مواد اولیه صنف است

جعفری با بیان اینکه یکی از مشکلات این صنف در تأمین مواد اولیه، نوسان ارز است، تصریح کرد: اگر بتوانیم نوسان قیمت ارز را کنترل کنیم و به سرمایه گذار تضمین دهیم که به عنوان مثال در مدت پنج سال قیمت ارز نوسان ندارد، مطمئن باشید که شاهد پیشرفت در صنعت خواهیم بود.

وی در پایان گفت: در قالب کمیسیون آموزش و پژوهش اتاق اصناف تهران و کارگروه پارچه و لباس این اتاق تمهیداتی اندیشیده شده که موانع و مشکلات تولیدکنندگان و مصرف کنندگان هرچه سریع تر رفع شود. بر آنیم با این برنامه، بازار را از رکود نسبی خارج کنیم .

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=1334
  • نویسنده : جعفرقلی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه خبری اتاق اصناف تهران
  • 303 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.