• امروز : شنبه, ۱۷ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 7 December - 2024
کل اخبار 1458اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

جولانِ ۱۸هزار بدون مجوزِ مجازی و تورم کمرشکن برای واحدهایِ صنفی مجاز و قانونی چشم انداز روشنی برای بازارِ شب یلدا نداریم/ در سخت ترین شرایط و گران ترین قیمت ها کنار مردم می مانیم جلوی خروج غیر قانونی سیب زمینی از کشور را بگیرید/ جهاد کشاورزی دوراندیشی نکرد و مقطعی تصمیم گرفت/ احتمال حادشدن شرایط سیب زمینی وجود دارد وارداتِ گسترده گل و اشباع بازار در شب یلدا، روز مادر و روز پدر فصل جدیدی از همکاری میان دو اتاق؛ تهران و ایران تاریخِ کهن و دفاع مقدسِ صنفی که کارش سرتاسر عبادت است/ مسئولان، خود را لای کاغذبازی ها و بوروکراسی اداری، پنهان نکنند/ واردات ما نباشد، کشاورزی و صنعت می خوابد و میلیون ها کارگر بیکار می شوند دولت و خانه ملت، ظرفیت های این هنر ۷ هزار ساله را ببینند/ حضور علمی و جذب دانشجو توسط اتحادیه طلا و جواهر تهران در نمایشگاه شیراز مسئول پیگیری دبیرخانه مشترک شورای روسای اتاق های اصناف استان تهران، منصوب شد رویایِ کله پاچه بر سفره های ایرانی/ برای اینکه این غذای ملی به خاطره ها نپیوندد مسئولان به وعده هایشان عمل کرده واردات کله پاچه را آزاد کنند بازار خودرو خوابیده/ تصمیم قطعی گرفته نمی شود و همه چیز در حد حرف و بازی باقی مانده تکریمِ جایگاه آنان که عمری کام مردم شهر را شیرین کرده اند آجر کردن نان کتابفروش های شهر با آزادی عمل بساط گسترها جلوی صادرات بی رویه سیب زمینی را بگیرید/ پیش بینی کاهش قیمت گوجه فرنگی تا زیر ۲۰ هزار تومان/ افزایش تولید سیب و پرتقال با ۱۰ متر جا چندین جواز می گیرند تا در انتخابات شرکت کنند/ ما منافع صنف را بر خود ارحج می دانیم فعالیت دلالان در بازار موتورسیکلت، قیمت ها را افزایش داده/ بیشترین تراکم واحدهای صنفی در خیابان های هلال احمر و ۱۷ شهریور است طلا و سکه کمی گران شد/ رکود در بازار طلا تعمیر هر نوع موتوری قیمت خاص خود را دارد/ با این روش موتورسیکلت همیشه سالم می‌ماند ما مخالف ارزآوری نیستیم/ صادرات بدون‎ برنامه‌ریزی موجب نابه‌سامانی بازار داخل می‌شود چالش بازار لوازم یدکی و مالکان با تامین قطعات خودروهای چینی/ وارداتی ها فاقد قطعات هستند تشکیل کارگروه مشترک وزارتخانه‌های فرهنگ و صمت راه‌حل مسئله برق چاپخانه‌هاست

8
رئیس اتحادیه صنف بارفروشان تهران:

مشکلات حل نشده بارفروشان با شهرداری

  • کد خبر : 4033
  • ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۹
مشکلات حل نشده بارفروشان با شهرداری
اکبر یاوری فروشانی، رئیس اتحادیه صنف بارفروشان تهران اظهار داشته است که ما با مشکلات فراوانی در ارتباط با شهرداری روبرو هستیم. به دلیل اینکه شهرداری مالکیت بر بخش‌هایی از بازار را دارد، یک کوهی از مشکلات برای ما به وجود آمده است. این موضوع چالش‌های بسیاری را برای اعضای اتحادیه بارفروشان ایجاد کرده است.

صنف بارفروشان در سال جدید با چالش‌هایی از جنس مسائل تاریخی روبروست. این مسائل اصطلاحاتی هستند که اگرچه به نظر می‌رسد هزینه زیادی برای متصدیان این حوزه و مسئولان مربوطه ایجاد نمی‌کنند، اما به دلیل تعدد و پیچیدگی آن‌ها، باز کردن گره این مسائل بسیار زمان‌بر است. این مشکلات حتی به حدود سی سال پیش نیز برمی‌گردند به این دلیل که مسائلی که ما به آن اشاره می‌کنیم، به صورت ژرف و شامل جنبه‌های مختلف از جمله مشکلات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی هستند.

به گفته اکبر یاوری فروشانی، رئیس اتحادیه صنف بارفروشان، مشکلات این صنف بسیار است؛ اما به چکیده‌ای از چالش‌هایی که در حال حاضر بیشتر به چشم خورده و ملموس‌تر از گذشته هستند، می‌پردازیم.

رئیس اتحادیه صنف بارفروشان تهران، می گوید: مشکلاتی که با شهرداری داریم، زیاد هستند؛ کوهی از مشکلات به این دلیل که شهرداری مالک است، چالش‌های زیادی برای ما ایجادشده؛ از آن جمله است کلیه اسنادمان که قراربوده ظرف یک‌سال زده شود و الان بالغ بر ۲۸ سال است که می‌گذرد و شهرداری شاید ۲۰ درصد سندها را هم نزده به این دلیل که مکان برای خودش نبوده و متعلق به غیر بوده که به بارفروش‌ها واگذار کرده است.

مشکل دیگر صنف بارفروشان به بیان یاوری، این است که آن‌ها مصوبه‌ای با معاونت خدمات شهری داشته‌اند که قرار بوده بر اساس آن، اصلاح هندسی حجره‌ها و ساماندهی بی‌نظمی میدان صورت بگیرد و ضرب‌الاجلی برای آن در تاریخ پایان آبان‌ماه ۱۴۰۲ مشخص کرده بودند که تا الان یک خشت هم روی خشت نگذاشتند!

به گفته او: بحث آسفالت میدان مطرح است که نزدیک به ۳۰ سالی می‌شود و دریغ از یک روکش و ماشین‌های سبک و سنگین روی آن تردد می‌کنند؛ آسفالت فرسوده و چاله‌های وحشتناکی در آن درست شده و ماشین‌ها مرتب باید جلوبندی‌شان را عوض کنند.

به گفته رئیس اتحادیه صنف بارفروشان تهران، مسئله دیگری که برای او و همکارانش چالش‌برانگیز شده، بحث پسماند است. یاوری می‌گوید: در حال حاضر ما دو جور عوارض پسماند می‌دهیم هم به منطقه ۱۹ هم به سازمان میادین و برای این چاره‌ای اندیشیده نشده؛ طوری‌که حتی کمیسیون ماده ۷ رای داده که شهرداری از یک محل باید از بارفروشان پسماند بگیرد و هنوز که هنوز است از دو محل از ما پسماند می‌گیرند!

وظیفه اصلی بارفروشان

بارفروشان عبارت است از افرادی که در فعالیت‌های خود به فروش و توزیع کالاها و محصولات می‌پردازند. آن‌ها معمولاً در صنایع مختلفی مانند لوازم خانگی، الکترونیک، مواد غذایی و محصولات عمومی فعالیت می‌کنند.

بارفروشان از جمله لینک‌های مهم در زنجیره تأمین کالاها هستند و نقش مهمی در توزیع و فروش محصولات دارند. آن‌ها معمولاً از سوی تولیدکنندگان یا عرضه‌کنندگان اصلی محصولات، محصولات را تهیه کرده و سپس آن‌ها را به خرده‌فروشان، فروشگاه‌ها، رستوران‌ها یا مشتریان نهایی عرضه می‌کنند.

بارفروشان به دلیل داشتن شبکه‌های توزیع گسترده و تجربه در زمینه فروش و بازاریابی، به تأمین و توزیع محصولات به مشتریان هدف کمک می‌کنند. آن‌ها معمولاً با توجه به نیازها و تقاضای بازار، محصولات را به صورت عمده خریداری کرده و سپس در بازار عمده‌فروشی و خرده‌فروشی به فروش می‌رسانند.

همچنین، بارفروشان ممکن است در تولید و بسته‌بندی محصولات نیز نقش داشته باشند. آن‌ها ممکن است محصولات را بسته‌بندی کرده و آماده عرضه به بازار کنند.

از دیگر ویژگی‌های بارفروشان، قدرت مذاکره و توانایی برقراری روابط تجاری با مشتریان و تأمین‌کنندگان است. آن‌ها معمولاً در تعیین قیمت، تخفیفات و شرایط فروش با تأمین‌کنندگان و مشتریان قرارداد می‌بندند.

به طور کلی، بارفروشان نقش مهمی در فرایند توزیع و فروش محصولات ایفا می‌کنند و برای تأمین نیازهای بازار و ارتباط بین تولیدکنندگان و مشتریان اهمیت زیادی دارند.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=4033

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.