• امروز : شنبه, ۲۱ مهر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 12 October - 2024
کل اخبار 1279اخبار امروز : 6

اطلاعیه ها

بازارِ جوراب و کشباف های زمستانه داغ می شود؟ به زودی با کمبود جدیِ نیروی کار مواجه خواهیم شد رونقِ کار قاچاقچی ها در ورود ممنوعِ کالاهای محوری خرازانِ شهر سرپرست دبیر اجرایی اتاق اصناف تهران منصوب شد نشست رئیس، هیات رئیسه و روسای اتحادیه‌های صنفی تهران درخصوص سامانه وصول مطالبات صنفی سلب اختیارات و خلعِ ید اتحادیه ها در حمایت از همکاران صنفی غفلت از صنعت ابزار؛ رکن اساسی تولید/ ابزار به عنوان الفبای تولید، باید مورد توجه بیشتری قرار بگیرد آقای سرای ایرانی به کجا چنین شتابان!/ اگر منافعی نداشتید کاسب خرده پا را له نمی کردید نشست مشترک رئیس و هیات رئیسه اتاق اصناف تهران با نمایندگان مجلس شورای اسلامی یک بام و دو هوایِ تصمیم گیران منجر به از هم گسیختگیِ صنوف شده/ آقای رئیس جمهور به دادِ اصناف برسید! چاله های وحشتناک زیرِ پای بارفروشانِ تهران/ وزیر کشاورزی باید از تجربیاتِ ما در تنظیم بازار و ذخیره سازی استفاده کند پیوند ناگسستنیِ اصناف، کسبه، بازاریان و پیشه‌وران با فراجا مراجع بالادستی به جای رعایت حال صنوف به آن ها اخطار می دهند!/ هشدار در خصوص تعطیلی گسترده واحدهای صنفی و بیکاری نیروهای انسانی/ فقط خدا می تواند به مردم و اصناف کمک کند مسئولان مشغول رسیدگی به فروشگاه های زنجیره ای هستند/ خواربارفروشان نگذاشته اند آب در دلِ مردم تکان بخورد آیین بزرگداشت مجاهد شهید سیدحسن نصرالله برگزار شد دود غلیظ در نزدیکی فرودگاه مهرآباد ناشی از آتش گرفتن انبار چسب و رنگ در شادآباد بود قیمت طلا و سکه کاهشی شد شکر کمتر از نرخ مصوب در بازار عرضه می‌شود/ محدودیت واردات و عدم ترخیص برنج منجر به کمبود برنج و التهابات قیمت شده است کالا به اندازه کافی است اما قدرت خرید نیست/ با وجود آزاد بودن واردات بخاری، از واردات بی‌نیازیم نرخ مصوب مرغ باید منطقی باشد تا مغازه‎داران و تولیدکنندگان به ناحق مشمول جریمه تعزیراتی نشوند

6
رضا پاشابیگی داریانی، رئیس اتحادیه صنف خواربارفروشانِ تهران:

مسئولان مشغول رسیدگی به فروشگاه های زنجیره ای هستند/ خواربارفروشان نگذاشته اند آب در دلِ مردم تکان بخورد

  • کد خبر : 6025
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۰
مسئولان مشغول رسیدگی به فروشگاه های زنجیره ای هستند/ خواربارفروشان نگذاشته اند آب در دلِ مردم تکان بخورد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران، مشکل عمده ای که این روزها پیش پای خواربارفروشانِ تهران، قرار گرفته، به گفته رئیس اتحادیه این صنف، فروشگاه های همراه تخفیف زنجیره ای هستند که بدون رعایت حدود و حریم در مجاورت واحدهای صنفی ایجاد شده و با تخفیفات کاذب و زرق و برقی که مرهون مساعدت های تبلیغاتی است، مشتری را جذب خود کرده و اجازه نمی دهند که او از فروشگاه های کوچک و متوسطی که زیر نظر اتحادیه هستند، خرید کند.

رضا پاشابیگی داریانی، رئیس اتحادیه صنف خواربارفروشانِ تهران، می گوید: در کل دنیا مرسوم است که بیشترین حمایت از کسب و کارهای کوچک و متوسط صورت می گیرد. به این دلیل که بیشترین خروجی، بازدهی و اشتغال زایی را داشته و درعین حال بیشترین مالیات را به دولت پرداخت می کنند.

او اظهار تاسف می کند از این موضوع که «در کشور ما این امر معکوس و مورد غفلت واقع شده و به کسب و کارهای کوچک توجهی نمی شود؛ نمونه بارز آن همان کسب و کارهای بزرگ هستند که بدون رعایت حریم و حدود ایجاد و مانع فعالیت کسب و کارهای کوچک شده و کسانی را که سالیان طولانی، تمامِ عمر خود را در این واحدها گذرانده و ده ها نفر در چند خانواده را ارتزاق می کنند با مشکل مواجه کرده اند.»

مساله دیگری که رئیس اتحادیه صنف خواربارفروشانِ تهران به آن اشاره می کند، مالیات هایی هستند که به گفته او از زمان دولت سیزدهم پیگیر آن بوده و توانسته اند با حمایت اتاق اصناف تهران و هیات رئیسه این سازمان، طی جلساتی، اینتاکد مالیاتی خود را از ۱۰ به ۸ و نیم درصد کاهش دهند.

پاشابیگی داریانی، با اشاره به این که کالاهایی که توسط صنف او عرضه می شوند، کالاهای تنظیم بازاری هستند، توضیح می دهد که «اکثر کالاهای ما پرمصرف و کم سود هستند و با بقیه صنوف تفاوت دارند به این دلیل که صنف خواربارفروشان، مایحتاج عمومی مردم را تامین می کند و دغدغه اساسی ما این است زمانی که یک کالای خاص برای نمونه شکر با مشکل مواجه می شود، نهادی نظارتیِ ما را هم کنار فروشگاه های زنجیره ای ببینند، چطور؟ اینکه آن ها اول همان شکر را که دچار کمبود شده در اختیار فروشگاه قرار می دهند، متعاقبا بازار را ملتهب می کنند و بعد تازه یادشان می افتد که برای اتحادیه ها هم این کار را انجام دهند.»

رئیس اتحادیه صنف خواربارفروشانِ تهران، به بازار ملتهب شکر در ماه های اخیر اشاره می کند و می گوید: حدود دو ماه می شود که به فروشگاه های زنجیره ای شکر عرضه کرده و تازه یک هفته است که ما را هم در نظر گرفته اند. به گفته او: این رقابت سالمی نیست؛ زمانی سالم است که همزمان ما را کنار این ها بگذارند که بتوانیم رقابت کنیم.

پاشابیگی داریانی، ضمن اشاره به بحث معافیت های عوارض تابلوها و پسماند، به عنوان کسی که سالیان طولانی در این حرفه کار کرده، معتقد است که فعالیت آن ها در رده کارهای سخت و زیان آور محسوب می شود به این دلیل که زمان و انرژی زیادی از آن ها می برد.

او می گوید: واحدهای صنفی ما از ۶ صبح تا دوازده شب مشغول به کارند؛ ما نه جمعه داریم نه عید نه تعطیلات، نه اعیاد و همیشه باید کرکره مغازه مان بالا باشد؛ در بحران هایی مثل جنگ تحمیلی بهترین توزیع از سوی واحدهای کسب و کار کوچک صورت گرفته از زمانی که کوپن بود و همچنین در بحران هایی مثل کرونا که سریع السیر تمام فروشگاه های بزرگ تخلیه و مواد سلولزی و بهداشتی دچار کمبود شدند با مدیریتی که واحدهای صنفی داشتند، تا دقیقه نود همچنان محصول داشتیم و به مردم خدمات ارائه می دادیم.

رئیس اتحادیه صنف خواربارفروشانِ تهران، تصریح می کند که «ما به گونه ای مدیریت کردیم که کمبودی در سطح کلان کشور احساس نشود و این خیلی ارزشمند است.»

نکته دیگری که پاشابیگی داریانی به آن اشاره می کند، بحث تعزیرات است. به گفته او ماموران بازرسی و تعزیرات حتما باید از افراد متخصص و کارشناس باشند؛ گاهی یک کاسب خواربارفروش به خاطر برچسب قیمت، چیزی حدود ۱۰میلیون تومان جریمه می شوند و این واقعا انصاف نیست. او با بیان اینکه مخالف قاچاق کالا هستم، این نکته را مطرح می کند که «در خصوص کالاهای قاچاق اگر می خواهند برخوردی انجام دهند در مبدا باشد؛ بر اساس آماری که نیروی انتظامی داده بیش از ۸۰ درصد کالاهای غیر تجاری و قاچاق از مبادی رسمی وارد کشور می شود؛ اگر ما واقعا می خواهیم از تولیدکنند حمایت کنیم باید از مبدا این کار را انجام دهیم نه اینکه با واحدهای صنفی خرده فروش این چنین برخوردهایی داشته باشیم.»

مورد دیگری که رئیس اتحادیه صنف خواربارفروشانِ تهران به عنوان یکی از سایر موارد مساله ساز برای واحدهای صنفی خود به آن اشاره می کند به بحث دخانیات مربوط می شود. به گفته او: در حال حاضر اداره بهداشت، بدون هماهنگی ما و بدون هماهنگی اتاق اصناف تهران ایراداتی را از این بابت که موسسات آموزشی نزدیک هستیم وارد می کند.

پاشابیگی داریانی، توضیح می دهد که «روبروی مغازه ای که حدود نیم قرن مشغول به فعالیت بوده، و سابقه کسب و کار و حقوق پیشه و کسب دارد، یک خانه ویلایی بدل به مدرسه ای غیرانتفاعی یا مهدکودک می شود و بعد بهداشت به ما می گوید شما حق ندارید سیگار بفروشید!»

این ها معضلاتی هستند که به گفته رئیس اتحادیه صنف خواربارفروشانِ تهران، بدون کار کارشناسی برای واحدهای صنفی او پیش می آیند؛ مشکلات و درد دل هایی که به گفته او زیاد هستند و همت مسئولان و توجه عاجل آن ها برای رسیدگی را طلب می کند.

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=6025
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 63 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.