• امروز : دوشنبه, ۱۶ مهر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 7 October - 2024
کل اخبار 1260اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

یک بام و دو هوایِ تصمیم گیران منجر به از هم گسیختگیِ صنوف شده/ آقای رئیس جمهور به دادِ اصناف برسید! چاله های وحشتناک زیرِ پای بارفروشانِ تهران/ وزیر کشاورزی باید از تجربیاتِ ما در تنظیم بازار و ذخیره سازی استفاده کند پیوند ناگسستنیِ اصناف، کسبه، بازاریان و پیشه‌وران با فراجا مراجع بالادستی به جای رعایت حال صنوف به آن ها اخطار می دهند!/ هشدار در خصوص تعطیلی گسترده واحدهای صنفی و بیکاری نیروهای انسانی/ فقط خدا می تواند به مردم و اصناف کمک کند مسئولان مشغول رسیدگی به فروشگاه های زنجیره ای هستند/ خواربارفروشان نگذاشته اند آب در دلِ مردم تکان بخورد آیین بزرگداشت مجاهد شهید سیدحسن نصرالله برگزار شد نشست هماهنگی برگزاری مراسم بزرگداشت شهید مقاومت، سید حسن نصرالله چرا از سرای ایرانی ناراحتیم؟/ نظارت فقط بر کاسبانِ ما در۲۰ متر فضا نیست؛ به سراهای ۲۰ هکتاری ایرانی هم بپردازید! نظرِ ما کاهش تعرفه واردات کالاهاست نارضایتی مردم و نانوایان حاکی از وجود اشکال است/ مطالبه مردم برای افزایش کیفیت پخت نان هدیه ویژه اتحادیه گل و گیاه به زوج‌‎های جوان/ هرچه کیفیت گل بیشتر باشد قیمت نیز بالاتر است آخرین وضعیت بازار میوه و تره‌بار/ تقاضا برای صیفی‌جات کاهش یافت با عرضه مرغ منجمد در مغازه ها و صنف دیگر شاهد نوسانات قیمت نخواهیم بود

10
رئیس اتحادیه طباخان تهران:

مرگ نوستالژی کله پاچه/ بسیاری از اعضای صنف کله پاچه پروانه کسب شان را باطل کرده‎اند!

  • کد خبر : 1723
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۴
مرگ نوستالژی کله پاچه/ بسیاری از اعضای صنف کله پاچه پروانه کسب شان را باطل کرده‎اند!
عبدالرضا احمدیان، رئیس اتحادیه صنف طباخان ( کله، پاچه و سیرابی طبخ شده و خام) تهران می گوید: این روزها فقط در اتحادیه نشسته اند تا به شکایات مردم رسیدگی کنند؛ شکایاتی که معطوف به افزایش قیمت این غذای ایرانی است؛ غذایی که به نظر می رسد در سفره ایرانی ها کمرنگ شده و رفته رفته حذف می شود.

پایگاه خبری اتاق اصناف تهران؛ همزمان با رسیدن فصل سرما، بازار کله و پاچه هم داغ شده و استقبال مردم از این خوراکی اصیل ایرانی چشمگیر تر می شود. اگر صبح ها یا هر زمان دیگری از روز از پشت شیشه ها نگاهی به این مغازه ها انداخته باشید جمعیت زیادی را می بینید که این غذای لذیذ را میل می کنند و اشتهای خوردن را در شما هم بر می انگیزند.

امسال اما اتفاق دیگری رخ داده و قرا نیست دیگر شاهد آن جمعیت، بوی مطبوع کله پاچه در میان بخار برخاسته از آن در روزهای سردی باشیم که تداعی گر یکی از نوستالژی های زندگی ما ایرانی هاست.

رئیس اتحادیه طباخان(کله، پاچه و سیرابی طبخ شده و خام) تهران در آخرین وضعیت بازار این صنف به پایگاه خبری اتاق اصناف تهران می گوید: هنوز مشکل ما حل نشده است. در فصل سرما تقاضای کار این صنف زیاد می شود، کشتارها کم و صنف ما دچار سختی شده است.

احمدیان با تاکید بر اینکه اعضای هم صنفش به سختی کارشان انجام می شود، از ضعف این صنف یاد کرده و بیان می کند: به دلیل مشکلات پیش آمده، بسیاری از اعضای صنف کله پاچه پروانه کسب شان را باطل کرده اند.

اعضا معترض اند/ بار گیر نمی آید

رئیس اتحادیه طباخان تهران با اشاره به درماندگی اعضای این صنف توضیح می دهد که این افراد نسبت به وضعیت کنونی صنف خود که امنیت شغلی آن ها را به مخاطره انداخته و همانطور که گفته شد در مواردی منجر به باطل شدن پروانه کسب شان هم شده، اعتراض دارند.

او ادامه می دهد: «قیمت ها آنقدر سرسام آور بالا رفته که هزینه و درآمدها به هم نمی خورند.»

به گفته احمدیان در فصل سرما عرضه و تقاضا با هم همخوانی ندارند. رئیس اتحادیه طباخان تهران در پاسخ به این سوال که چه درخواستی در حال حاضر دارید می گوید: «درخواست خود برای رسیدگی به شرایط را به اتاق اصناف داده ایم و آقای حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران، قول مساعدت داده اند.»

گفتنی ست که اعضای اتحادیه طباخان تهران علاوه بر اتاق اصناف تهران از دو وزارتخانه جهاد کشاورزی و بهداشت هم تقاضای کمک دارند و پیشنهادات خود را در این خصوص رد و بدل کرده اند.

قیمت ها سرسام آور شده

همانطور که اشاره شد به دلیل نبود و کمبود کشتار و از سوی دیگر واردات گوشت، قیمت ها به صورت روزانه افزایش داشته اند. احمدیان از لفظ سرسام آور برای این افزایش استفاده می کند و می گوید: مغازه دار نمی داند چند بخرد چند بفروشد. از طرف دیگر به گفته او « سازمان حمایت از مصرف کننده دست ما را برای قیمت گذاری بسته و هر کسی قیمت خودش را دارد!»

کله پاچه از سفره مردم حذف شد!

رئیس اتحادیه صنف طباخان تهران تاکید دارد: این روزها فقط در اتحادیه نشسته تا به شکایات مردم رسیدگی کند. شکایاتی که معطوف به افزایش قیمت این غذای ایرانی است. غذایی که به نظر می رسد در سفره ایرانی ها کمرنگ شده و رفته رفته حذف می شود.

احمدیان می گوید: پیش‎ترها مردم یک روز در میان برای خودن کله پاچه به طباخی ها مراجعه می کردند؛ اما حالا ماهی یکبار هم پیدای‎شان نیست. اگر علت را از آن ها بپرسید به شما خواهند گفت که دیگر بودجه ای برای خرید این غذا نداشته و آن را از سبد غذایی خود حذف کرده اند.

 

 

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=1723
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 215 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.