• امروز : سه شنبه, ۲۸ اسفند , ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 18 March - 2025
کل اخبار 1731اخبار امروز : 2

اطلاعیه ها

فراز و فرودهای اتحادیه، تلاش یک صنف بزرگ و امید به سالی بهتر برای چاپخانه داران پایتخت روغن همچنان مشکل اصلی شیرینی فروشی های پایتخت/ اتحادیه قیمت ها را در شب عید ثابت نگه داشته تلاش تمام قدِ اتحادیه برای خالی نماندن سفره های شهروندان از فرآورده های گوشتی/ این محصولات را از فروشگاه های پروتئینی تهیه کنید نرخِ گل های بهاره اعلام شد/ از غیرمجازها خرید نکنید دریافت مجوز از کلانتری برای حمل و نقل بار در ایام عید الزامی ست/ ماشین های حمل بار باید تابلو داشته باشند ظن قاچاق رسما بستر راهزنی شده!/آن ها که به عدم جایگزینی کالا اعتقادی ندارند تورم و مالیات هم ندارند بهبود وضعیتِ بازار در روزهای پایانی سال بعید است/ شرایط بحرانی و بازار التهابی در ۱۴۰۳ و اظهار امیدواری برای نشاط اصناف در ۱۴۰۴ هیچ کمبودی در عرضه خشکبار و آجیل نداریم/ تورم حداقلی، نهایت مشتری مداری و مُدارای اهالی این صنف با شهروندان رکود مسکن در سال آینده ادامه دار خواهد بود/ دهک های ۶ تا ۱۰ توان خرید خانه ندارند/ نقش شرکت های خصوصی را جدی بگیریم آغازی دیگر با برنامه های مُتقن/ برای صنفی که قاعده بازی را بلد باشد همیشه شب عید است نرخ خدمات آرایشگاه مردانه تغییر نکرده است/ تزریق ژل و بوتاکس ممنوع! تغییر الگوی مصرف مشتریان؛ تعمیرات موبایل جایگزین خرید شد اعتقادی به ذخیره‌سازی و تنظیم بازار به این شکل نداریم رکوردی دوباره از قیمت طلا و سکه/ پیش‎بینی بازار فردا ۲۸ اسفندماه نظارت بر بازار در آستانه چهارشنبه‌سوری/ فروش مواد محترقه ممنوع است مشکل اصلی به دست مجلس حل می‎شود/ گرانی ۱۰۰ درصدی کالاهای اساسی و گرایش مردم به غذاهای فوری و آماده!

2
رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران:

قیمت کالا‌های اساسی افزایشی شده است/ آمادگی اتحادیه در حوزه تنظیم بازار اقلام اساسی

  • کد خبر : 7940
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۸
قیمت کالا‌های اساسی افزایشی شده است/ آمادگی اتحادیه در حوزه تنظیم بازار اقلام اساسی
رضا کنگری، رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران درباره آخرین وضعیت بازار اقلام اساسی ایام پایانی سال نکاتی را مطرح  و بیان کرد: با توجه به حذف ارز نیمایی و تبدیل به توافقی، قیمت کالا‌های اساسی نظیر چای، حبوبات و برنج افزایشی شده است.

رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران اظهار داشت: با توجه به حذف ارز نیما و تبدیل به توافقی، قیمت کالا‌های اساسی نظیر چای، حبوبات و برنج افزایشی شده است و برخی واردکنندگان تا مشخص شدن وضعیت نرخ ارز از عرضه امتناع می‌کنند و برخی واردکنندگان بصورت محدود توزیع را انجام می‌دهند و فاکتور در اختیار واحد‌های صنفی نمی‌گذارند که این امر منجر به جرایم تعزیرات می‌شود.

به گفته او، زمانیکه تنظیم بازار انجام دهیم، ۹۰ درصد کالا‌ها به ثبات رسیده بود، اما اکنون عدم عرضه منجر به نوسانات قیمت شده است و از طرفی محدودیت واردات موجب شده تا واردکنندگانی که کالا دارند، برای تعیین تکلیف نرخ ارز با احتیاط کالا را عرضه کنند که این امر منجر به افزایش قیمت شده است که باید نظارت‌ها بر سطح بازار صورت بگیرد.

کنگری ادامه داد: اگر محدودیت برداشته نشود، به دلیل آستانه ماه رمضان و تقارن با نوروز احتمال کمبود کالا در بازار وجود دارد، اما به رغم نامه نگاری‌های متعدد جلسات با وزارت جهاد برگزار نشده است که آمادگی خود برای تنظیم بازار در حوزه تنظیم بازار اقلام اساسی را اعلام کنیم.

افزایش ۹۶ درصدی قیمت چای خارجی

رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران از افزایش ۹۶ درصدی قیمت چای خارجی از اردیبهشت خبر داد و گفت: در حال حاضر قیمت هر بسته چای ۵۰۰ گرمی ۴۶۹ هزار و ۹۰۰ تومان است، درحالیکه اردیبهشت ۲۴۹ هزار و ۹۰۰ تومان بود. همچنین در خصوص حبوبات وارداتی بالای ۱۰۰ درصد و حبوبات تولید داخل ۳۰ تا ۳۵ درصد طی ۲ تا ۳ ماه اخیر رشد قیمت داشتیم. گفتنی است کالا‌ها باید با حاشیه سود بنکداران ۲ تا ۳ درصد و ۱۰ درصد سود خرده فروشی به دست مصرف‎کننده نهایی برسد.

بنا به گفته او، با افزایش عرضه ثبات در بازار حاکم خواهد شد، اما در شرایط کنونی عرضه نسبت به تقاضا همخوانی ندارد و توزیع بصورت قطره چکانی در حال انجام است که این امر منجر به نوسان قیمت در بازار شده است، درحالیکه اگر دولت به رفع محدودیت کمک کند، مشکلی در تنظیم بازار ایام پایانی سال نخواهیم داشت.

کنگری تعادل عرضه و تقاضا را راهکار ثبات بازار دانست و افزود: اگر عرضه بیش از تقاضا باشد منجر به رکود و کاهش عرضه در برابر تقاضا افزایش قیمت در بر خواهد داشت. با توجه به آستانه ماه رمضان باید محدودیت‌ها را رفع کرد تا بازار به ثبات برسد.

کالا وجود دارد، اما با تقاضا همخوانی ندارد

رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران گفت: در حال حاضر کالا وجود دارد، اما با تقاضا همخوانی ندارد و از طرفی بحث مشکلات مالیات بر ارزش افزوده است که صنف ما را به چالش کشیده است، صنف ما توزیعی است و کالا از تولیدکننده و واردکننده می‌گیرد و به خرده فروش عرضه می‌کند و سیاست امور مالیاتی براین است که کالایی از تولیدکننده می‌گیریم، در زنجیره ثبت کنیم تا ارزش افزوده از مصرف کننده نهایی گرفته شود، متاسفانه امکانات و علمی که همکاران ندارند باعث متضرر شدن واحد‌های صنفی و تورم ۴۰ درصدی آحاد جامعه می‌شود، تقاضا ما این بود که این ارزش افزوده از مبدا یا مصرف کننده نهایی اخذ شود تا تورم ایجاد نشود چراکه ۲ درصد سود برای توزیع کنندگان ناچیز است و همین امر منجر به نارضایتی صنف شده است.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=7940

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.