• امروز : دوشنبه, ۱۶ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 7 July - 2025
کل اخبار 1956اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

پدافند غیر عامل انباردارهای تهران فعال شد؛ تامین امنیت و حراست از سرمایه ملی/ رونما از بسیج اصناف، نیروی انتظامی و همکاران صنفی خود قدردانی کرد بازار اغذیه‌فروشان متعارف و امنیت برقرار است/ تولیدات داخل افزایش قیمت نداشتند/ با همکاری اتاق اصناف تهران قیمت نان را مدیریت می‌کنیم افزایش کاذب قیمت برنج ایرانی و حبوبات به زودی مرتفع می‌شود/ نرخ مصوبه جدید روغن اعلام و کمبود آن منتفی شد/ بازار روند عادی خود را سپری می‌کند بحران در صنعت طلا و جواهر کشور/ اصناف پای کار ایستادند؛ سازمان امور مالیاتی هم مراعات کند رستگار: مطالبات اصناف استیفا شود/ پزشکیان: دولت آمادگی دارد اختیارات لازم را به اتحادیه‌ها و اصناف، اعطا کند نشست مشترک اتاق اصناف و استاندار تهران در شرایط جنگی هم بازار را رها نکردیم/ ضرورت حمایت جدی از اصناف آسیب‌دیده کالاهای اساسی به‌وفور در بازار موجود است/ روغن به‌زودی انبوه توزیع می‌شود  مشکلی در تأمین میوه و سبزی نداریم/ با متخلفان برخورد می‌شود شرایط و نحوه بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده اعلام شد

10
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان محصولات گوشتی تهران:

قیمت فرآورده‌های گوشتی امسال چندین بار افزایش داشت/ نوسان ارزی واحدهای صنفی را در پوشش هزینه‌های خود ناتوان کرده است

  • کد خبر : 8041
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۹:۱۷
قیمت فرآورده‌های گوشتی امسال چندین بار افزایش داشت/ نوسان ارزی واحدهای صنفی را در پوشش هزینه‌های خود ناتوان کرده است
محمدرضا معروف‎خانی، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان محصولات گوشتی(همبرگر، سوسیس و کالباس) تهران از مشکلات ناشی از افزایش قیمت ارز و تأثیرات منفی آن بر واحدهای صنفی گلایه کرد و گفت: نوسان و افزایش مداوم نرخ ارز بسیاری از واحدهای صنفی را در پوشش هزینه‌های جاری خود ناتوان کرده است.

 افزایش مداوم قیمت ارز و مشکلات مالیاتی، به شدت وضعیت صنعت فرآورده‌های گوشتی را تحت تاثیر قرار داده است. در این راستا محمدرضا معروف خانی، رئیس اتحادیه فرآورده‌های گوشتی، به بررسی مشکلات و چالش‌های پیش‌روی این صنعت پرداخت و نگرانی‌های خود را در این خصوص مطرح کرد.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان محصولات گوشتی(همبرگر، سوسیس و کالباس) تهران بیان کرد: اتحادیه فرآورده‌های گوشتی در سال ۱۳۷۲ با هدف ساماندهی صنعت فرآورده‌های گوشتی تأسیس شد. آن زمان همکارانی که به اتحادیه مراجعه می‌کردند، نظر مثبتی داشتند و پروانه کسب از اتحادیه دریافت می‌کردند و در حال حاضر، قریب به هزار واحد در سطح شهر تهران تحت نظارت اتحادیه ما فعالیت می‌کنند.

تاثیر نوسانات قیمت ارزی بر صنعت فرآورده‌های گوشتی

معروف‎خانی در ادامه افزود: افزایش مداوم قیمت ارز باعث شده تا قیمت فرآورده‌های گوشتی بیش از دو تا سه بار در سال جاری افزایش یابد که این افزایش قیمت‌ها به دلیل افزایش هزینه‌های تولید و کاهش قدرت خرید مردم، بسیاری از واحدهای صنفی را در پوشش هزینه‌های جاری خود ناتوان کرده است.

مشکلات مالیاتی و افزایش حامل‌های انرژی

وی افزود: بجز نوسانات قیمت ارز، مسائل مالیاتی و افزایش حامل‌های انرژی نیز به مشکلات مالی واحدهای صنفی افزوده است و این مسائل مالی و افزایش هزینه‌ها به طور کلی تأثیر منفی بر عملکرد واحدهای صنفی فرآورده‌های گوشتی داشته است.

راه‌حل‌های پیشنهادی برای مقابله با مشکلات

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان محصولات گوشتی(همبرگر، سوسیس و کالباس) بیان داشت: ما از دولت درخواست کرده‌ایم که با تثبیت قیمت‌ها و ایجاد نظارت دقیق‌تر بر بازار، از صنعت فرآورده‌های گوشتی حمایت کند. همچنین، کاهش هزینه‌های مالیاتی و حامل‌های انرژی می‌تواند به واحدهای صنفی کمک کند تا محصولات خود را با قیمت مناسب‌تری عرضه کنند.

پیام به تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان

وی در خاتمه گفت: ما امیدواریم که با حمایت دولت و همکاری واحدهای صنفی، بتوانیم محصولات با کیفیت‎تر و با قیمت مناسب‎تری را به دست مصرف‌کنندگان برسانیم. همچنین، از مردم می‌خواهیم که فرآورده‌های گوشتی مورد نیاز خود را از واحدهای صنفی دارای پروانه از اتحادیه تهیه کنند تا از تازگی و سلامت محصولات اطمینان حاصل کنند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=8041

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.