• امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 20 May - 2025
کل اخبار 1858اخبار امروز : 2

اطلاعیه ها

زمینه های همکاری اصناف با ویتنام بررسی شد/ شناسایی ظرفیت های صنوف و برنامه ریزی برای ارتباطات اثربخش قطعیِ سامانه ایرانیان اصناف، هزینه های سرباری برای واحدهای صنفیِ پایتخت تراشید/ عدم تمدیدِ جواز یعنی اجازه بهره برداریِ سوخت نداشته و باید با قیمت آزاد تهیه کنی برخی مالکین هیچ گونه برگه یا سندی مبنی بر پرداخت در اختیار مستاجرین قرار نمی دهند/۹۰ درصد واحدهای خشکبار بازار به صورت مالک و مستاجر سرقفلی اداره می شوند شرط متاهل بودن برای کار؛ شرط کار برای تاهل!/ جلسه ای ۳۷۰ هزار تومان خیلی رقم بالایی ست؟/ موازی کاری بنگاه های دولتی ادامه دارد و طرح اصلاحیِ اتحادیه روی میز است همایشِ«تاثیر دیجیتال مارکتینگ در تحول کسب و کار»/ اسفندیار: همسو با تغییرات روز دنیا و در راستای بهبود فضای کسب و کار و ارتقاء واحدهای صنفی خود گام برمی داریم برنج پاکستانی در کیسه های طارم و هاشمی!/ کالای وارداتیِ صددرصد رانتی با ارز ترجیحی/ فوریتِ تک نرخی شدن کالا، برداشتن محدودیت واردات و رفع انحصار آن فلافلی های فوق لیسانسه و مردمی که وسعشان فقط به غذاهای ضعیف می رسد/ چه کسی مسئول قربانیانِ صدور جوازهای سامانه نوین اصناف است؟ خیزِ بلند صنف خرازی در توسعه کسب و کار با بهره گیری از هوش مصنوعی/ تجهیز اعضاء به ابزارهای نوین تخصیص ارز به شرکت های محدود یعنی غلبه رانت و انحصارگرایی بر رقابت سالم، اشتغال و کارآفرینی شرایط معافیت مشاغل از صدور صورت‌حساب الکترونیکی اعلام شد روند کاهشی قیمت حبوبات در بازار/ قیمت لوبیا چیتی به ۲۴۵ هزارتومان رسید مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد قدرت صنوف می‎تواند اقتصاد را راهبری و هدایت کند/ لازم است مسیر اقتصادی کشور از طریق اصناف و بخش خصوصی دنبال شود طرح‌های حمایتی، پیوند مردم با کتابفروشی‌ها را تقویت می‌کند

16
رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی‎فروشی و کافه قنادی تهران:

قیمت جهانی کاکائو بر صنعت شیرینی‎پزی اثر می‎گذارد/ دغدغه اصلی این صنف مالیات است

  • کد خبر : 3880
  • ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۹:۵۶
قیمت جهانی کاکائو  بر صنعت شیرینی‎پزی اثر می‎گذارد/ دغدغه اصلی این صنف مالیات است
علی بهره‎مند، رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی‎فروشی و کافه قنادی تهران گفت: قیمت ها در صنعت قنادی دستوری نیست و پودر کاکائو هم به صورت دستوری قیمت گذاری نمی شود. اگر بر اساس اخبار منتشر شده، قیمت کاکائو در بازار جهانی افزایش پیدا کرده باشد، بر صنعت شیرینی پزی نیز اثرگذار خواهد بود.

قیمت گذاری شیرینی به عهده قنادی ها است و قرار بر این است هر قناد با توجه به کیفیت و رتبه بندی، محصولات خود را قیمت گذاری کند. بررسی‌ها در خصوص قیمت انواع شیرینی در سطح شهر گویای این مطلب است که در سال جاری، قیمت هر کیلوگرم شیرینی تر و خامه‌ای، بسته به کیفیت، در محدوده ۱۸۵ تا ۲۵۰ هزار تومان است. قیمت شیرینی‌های دانمارکی، زبان و پاپیونی بین ۱۲۰ تا ۱۷۰ هزار تومان و قیمت کیک یزدی بین ۸۰ تا ۱۲۰ هزار تومان در شیرینی فروشی‌های درجه یک و دو به فروش می‌رسد.

با این تفاسیر گفته شده، خبر دیگری در مورد افزایش بی سابقه قیمت کاکائو در بازارهای جهانی نیز به گوش رسید و تخمین ها از تاثیر این افزایش قیمت بر صنعت شیرینی و شکلات خبر داد.

در همین رابطه  علی بهره‌مند، رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی‌ فروشی و کافه ‌قنادی تهران در گفتگویی به بررسی عوامل موثر بر قیمت شیرینی و همچنین تاثیر قیمت کاکائو بر صنعت شیرینی پزی پرداخته شده که در ادامه گزارش می خوانیم.

گران شدن کاکائو بر صنعت شیرینی فروشی تاثیر دارد؟

رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی‌ فروشی و کافه ‌قنادی تهران گفت: وقتی مواد اولیه یک محصولی گران شود، طبیعی است که در قیمت تمام شده هم اثرگذار خواهد بود. هنوز در مورد کاکائو تغییر قیمتی را در بازار داخلی شاهد نبودیم.

وی افزود: وضعیت قیمت ها در صنعت قنادی دستوری نیست و پودر کاکائو هم به صورت دستوری قیمت گذاری نمی شود. اما اگر آن طور که عنوان شده است قیمت کاکائو در بازار جهانی رشد بی سابقه ای پیدا کرده باشد، طبیعتا این افزایش قیمت بر صنعت شیرینی پزی نیز اثرگذار خواهد بود.

بهره‎مند خاطرنشان کرد: فروردین امسال آنطور که انتظار می رفت در حوزه خرید و فروش شیرینی رونقی را شاهد نبودیم و یکی از دلایل مهم آن هم تقارن ماه مبارک رمضان با نوروز بود که صنعت شیرینی را دچار چالش کرد. همچنین از طرفی در قسمت فروش زولبیا و بامیه نیز به دلیل تقارن با ایام نوروز با کاهش ۶۰ تا ۷۰ درصدی خرید روبرو بودیم. بنابراین قنادی ها با کاهش شدید تقاضای خرید در فروردین ماه روبرو شدند و در مقایسه با سال گذشته با ریزش فروش روبرو شدند.

بهره‎مند ادامه داد: در سال جدید هنوز تغییر قیمتی در مورد اقلام مورد نیاز در صنعت شیرینی پزی اعلام نشده است و همچنان با نرخ های قبلی انواع شیرینی و کیک به فروش می رسد. ولی خواه نا خواه اگر به فرض قیمت شکر یا روغن افزایش پیدا کند، بر قیمت شیرینی و کیک نیز اثرگذار خواهد بود.

دغدغه اصلی قنادان و شیرنی پزها

وی اظهار داشت: دغدغه اصلی این صنف مربوط به موضوع مالیات است. سنگینی نرخ مالیات باعث شده است که بیشتر همکاران ما دیگر توان ادامه فعالیت و همچنین رقابت در بازار را نداشته باشند. متاسفانه سال به سال هم شاهد افزایش مالیات ها هستیم. موضوع دیگر مربوط به مشکل تامین نیروی انسانی است و ما با نبود نیروی ماهر روبرو هستیم. افراد با این سطح درآمد حاضر به کار کردن در قنادی ها نیستند و ترجیح می دهند به عنوان یک راننده اینترنتی یا پیک موتوری کار کنند ولی در این شغل فعالیت نداشته باشند. کارگر تخصصی در صنف قنادی با حجم کاری سنگینی روبرو است و به ندرت می توان در این بخش نیروی با مهارتی را پیدا کرد.

بهره‎مند گفت: کسب و کارهای آنلاین در بخش شیرینی پزی و کیک پزی به صورت کاملا مجزا و بدون نظارت اتحادیه قنادی در حال فعالیت هستند و هیچگونه نظارتی در مورد این کسب و کارها صورت نمی گیرد.

وی افزود: اغلب افراد به اسم شیرنی و کیک خانگی، وارد این حوزه شده‎اند و نه از نظر بهداشت زیر نظر هستند و نه از نظر مالیات، مبلغی را پرداخت می کنند و همچنین برای نیروهای زیر نظرشان هیچ بیمه ای نیز پرداخت نمی شود. خریداران هشیار باشند و از این کسب و کارها خرید خود را انجام ندهند به این دلیل که اگر مشکلی بابت خریدشان رخ دهد به دلیل  عدم نظارت اتحادیه، این کسب و کارها قابل پیگیری و شکایت نیستند.

رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی‌ فروشی و کافه ‌قنادی تهران در پایان تصریح کرد: دولت باید برای این کسب و کارهای آنلاین تدابیری وضع کند تا فعالیت این افراد زیر نظر اتحادیه قنادی، وزارت بهداشت و اداره اماکن باشد.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3880

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.