• امروز : سه شنبه, ۲۸ اسفند , ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 18 March - 2025
کل اخبار 1731اخبار امروز : 2

اطلاعیه ها

فراز و فرودهای اتحادیه، تلاش یک صنف بزرگ و امید به سالی بهتر برای چاپخانه داران پایتخت روغن همچنان مشکل اصلی شیرینی فروشی های پایتخت/ اتحادیه قیمت ها را در شب عید ثابت نگه داشته تلاش تمام قدِ اتحادیه برای خالی نماندن سفره های شهروندان از فرآورده های گوشتی/ این محصولات را از فروشگاه های پروتئینی تهیه کنید نرخِ گل های بهاره اعلام شد/ از غیرمجازها خرید نکنید دریافت مجوز از کلانتری برای حمل و نقل بار در ایام عید الزامی ست/ ماشین های حمل بار باید تابلو داشته باشند ظن قاچاق رسما بستر راهزنی شده!/آن ها که به عدم جایگزینی کالا اعتقادی ندارند تورم و مالیات هم ندارند بهبود وضعیتِ بازار در روزهای پایانی سال بعید است/ شرایط بحرانی و بازار التهابی در ۱۴۰۳ و اظهار امیدواری برای نشاط اصناف در ۱۴۰۴ هیچ کمبودی در عرضه خشکبار و آجیل نداریم/ تورم حداقلی، نهایت مشتری مداری و مُدارای اهالی این صنف با شهروندان رکود مسکن در سال آینده ادامه دار خواهد بود/ دهک های ۶ تا ۱۰ توان خرید خانه ندارند/ نقش شرکت های خصوصی را جدی بگیریم آغازی دیگر با برنامه های مُتقن/ برای صنفی که قاعده بازی را بلد باشد همیشه شب عید است نرخ خدمات آرایشگاه مردانه تغییر نکرده است/ تزریق ژل و بوتاکس ممنوع! تغییر الگوی مصرف مشتریان؛ تعمیرات موبایل جایگزین خرید شد اعتقادی به ذخیره‌سازی و تنظیم بازار به این شکل نداریم رکوردی دوباره از قیمت طلا و سکه/ پیش‎بینی بازار فردا ۲۸ اسفندماه نظارت بر بازار در آستانه چهارشنبه‌سوری/ فروش مواد محترقه ممنوع است مشکل اصلی به دست مجلس حل می‎شود/ گرانی ۱۰۰ درصدی کالاهای اساسی و گرایش مردم به غذاهای فوری و آماده!

1
نایب رئیس اتاق اصناف تهران و رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه:

قاچاق گسترده کالاهای رایانه‌ای/ تغییر نام “کافی‌نت” به “خدمات اینترنتی”

  • کد خبر : 8225
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۳
قاچاق گسترده کالاهای رایانه‌ای/ تغییر نام “کافی‌نت” به “خدمات اینترنتی”
علیرضا‌ فرجی‌تهرانی، نایب رئیس اتاق اصناف تهران و رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه گفت: متاسفانه قاچاق در بازار ما زیاد شده و کالاها به صورت مستقیم از بنادر جنوبی به دست مصرف کننده می‌رسند، این در حالی است که همکاران ما مالیات‌های سنگینی پرداخت می‌کنند که امیدواریم این موانع در سال جدید برطرف شود.

 رئیس‌ اتحادیه صنف فناوران‌ رایانه تهران در خصوص وضعیت این صنف در سالی که گذشت اظهار کرد: در ‌سال ۱۴۰۳ به طور کلی اوضاع خوبی نداشتیم و علتش این بود که در خیلی از زمینه‌ها از جمله بحث زمان ثبت سفارش و تخصیص ارز با مشکل روبرو شدیم و در بحث واردات هم با مشکل مواجهیم.

فرجی‌تهرانی گفت: ما در چرخه رسیدن محصول به دست مصرف‌کننده مشتری آخر به حساب می‌آییم و توزیع کننده محسوب‌ می‌شویم و با توجه به اینکه تاجر اول نمی‌تواند محصول را تامین کند با کم لطفی‌ها و کارشکنی‌ها این چرخه با اخلال مواجه می‌شود.

او افزود: متاسفانه قاچاق در بازار ما زیاد شده است و کالاها به صورت مستقیم از بنادر جنوبی به دست مصرف کننده می‌رسد. این در حالی است که همکاران ما مالیات‌های سنگینی پرداخت می‌کنند که امیدواریم این موانع در سال جدید برطرف شود.

نایب رئیس اتاق اصناف تهران تصریح کرد: یک مسئله دیگر تغییر نام و محدودیت در زمینه صنف ماست، چرا زمانی که مردم  «کافی‌نت» را می‌شناسند، مسئولان امر نام مجموعه را به «خدمات اینترنتی» تغییر می‌دهند و باعث سردرگمی مردم می‌شوند.

فرجی تهرانی در خصوص میزان حمایت‎ها از این صنف نیز گفت: معمولا عزیزان پیش از انتخابات مجلس و زمان گرفتن رای صلاحیت از همه بخش‌ها با ما در تماس هستند اما زمانی که بر جایگاه می‌نشینند وعده‌های‎شان را فراموش می‌کنند.

رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران خاطر نشان کرد: در حالی که از سه هفته پیش درخواست ثبت سفارش داده‌ام و تنها باید یک تیک بزنند تا ثبت سفارش نهائی شود؛ اما هنوز این فرایند انجام نشده است و زمانی هم که خواستار مذاکره برای ثبت سفارش‌ می‌شویم پاسخگوی تماس‌های ما نیستند و با دفتر یکی از مشاوران وزیر هم که تماس می‌گیریم می‌گویند ایشان اگر مایل بود خودش پاسخ شما را می‌داد. اما زمانی که می‌خواهند برای وزیر مربوطه از مجلس رای‌ اعتماد بگیرند، با تلفن همراه روسای اتحادیه‎های صنفی تماس‌ می‌گیرند و پس از آن دیگر پاسخگو نیستند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=8225

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.