• امروز : شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 26 April - 2025
کل اخبار 1804اخبار امروز : 6

اطلاعیه ها

بهای غیر عادی گاز همراه با مابه التفاوت؛ استخوان لای زخم تولید بازار خودرو چشم انتظار نتیجه مذاکرات/ با چند عدد ماشینِ وارداتیِ آقای ایکس و یکی دو شرکتِ نور چشمی دردی دوا نمی شود تدبیر اتحادیه صنف اشیاء قدیمی و صنایع دستی تهران برای قدیمی ترین جام قهرمانی کشتی ایران آیا کاهش قیمت ها ادامه دارد؟/ نظرِ رئیس اتحادیه طلا در خصوص زمان مناسب برای خرید نوسانات ارزی بر ذهنِ مشتری ساعت تاثیر منفی بسیاری گذاشته/ سالِ سختِ ۱۴۰۳ به لحاظ حجم کاری و امورات مالی کتاب را به قیمت دیروز می فروشیم، کاغذ را به قیمت امروز می خریم/ آیا شمارش معکوس برای برچیدن بساطِ کتابفروش های انقلاب آغاز شده؟ بیش از یک سال نامه نگاری برای جدا کردن ماشین آلات دوخت صنعتی از خانگی/ فرهنگ سازی با این صنعت با نمایشگاه های تخصصی همگی بیکار نشسته ایم، ببینیم نتایج مذاکرات چه می شود!/ خریدِ فاکتورباز دستپختِ اقتصادیِ سیاست ACTIVE یا NOT ACTIVE مساله این است!/ سهمِ بازار عکاسی و فیلمبرداری از کالای قاچاق؛ ۵۰ درصد ما سوپرمارکت داران، بزرگ شدن فرزندان خود را نمی بینیم/ داغِ زخمِ تیشه فروشگاه های زنجیره ای بر ریشه های شهر تاثیر منفی ۴۵درصدی نوسانات ارزی بر کار خیاطانِ شهر/ خرید و فروش به نتایج مذاکرات موکول شده نوسان شدید قیمت مس، واردات غیرکارشناسیِ استیل و تعطیلی واحدهای تولیدی شرایط بخشودگی جرائم مالیات ارزش افزوده ابلاغ شد قیمت‌ سیب‎زمینی کاهشی شد/ ورود محصولات بهاره به بازار قیمت‌ها ثبات نسبی خوبی پیدا کرده‌اند/ نوسانات کاهشی یا افزایش قابل توجهی پیش‎بینی نمی‎شود آشفتگی بازار شکر کماکان ادامه دارد/ مصوبه جدید اعلام نشده است

22
احمد ابوالحسنی، نایب رئیس اتاق اصناف تهران عنوان کرد:

عرضه کالا تا ۳۰درصد تخفیف در نمایشگاه بهاره و ضیافت رمضان/ شهر آفتاب برای اولین بار میزبان نمایشگاه بهاره

  • کد خبر : 3258
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۳
عرضه کالا تا ۳۰درصد تخفیف در نمایشگاه بهاره و ضیافت رمضان/ شهر آفتاب برای اولین بار میزبان نمایشگاه بهاره
با نزدیک شدن به زمان برگزاری نمایشگاه بهاره و ضیافت رمضان- 15 تا 25 اسفند- نایب رئیس اتاق اصناف تهران صبح روز دوشنبه 30 بهمن در نشست خبری ضمن ارایه اطلاعات جدید از آفرها و ویژگی‎های اختصاصی در نمایشگاه شهر آفتاب خبر داد.

احمد ابوالحسنی، نایب رئیس اتاق اصناف تهران در این نشست با بیان اینکه تاکنون برگزاری نمایشگاه بهاره و ضیافت رمضان در شش نقطه شامل پارک ارم، بوستان ولایت، فرهنگ سرای اشراق، سالن حجاب، بوستان گفت و گو و شهر آفتاب تعیین شده است گفت: امسال برای اولین بار یکی از مکان های برگزاری نمایشگاه بهاره به شهر آفتاب اختصاص دارد که تاکنون به دلیل برخی ویژگی‎ها و آفرها، استقبال خوبی از سوی اصناف و واحدهای صنفی برای حضور در این مکان انجام شده است.

وی به برخی از امکانات شهر آفتاب اشاره کرد و افزود: در شهر آفتاب قیمت غرفه‏ها ۵۰ الی ۶۰ درصد پایین تر از دیگر مکان ها پیش‎بینی شده و برای سهولت رفت و آمد شهروندان عزیز بعد از ایستگاه متروی شاهد، اتوبوس هایی با فواصل زمانی کوتاه تعبیه می شود که نقل و انتقال، سریع‎تر و راحت‎تر انجام گیرد.

روز چهارشنبه سوری به جز نمایشگاه شهر آفتاب همه نمایشگاه تعطیل است

ابوالحسنی همچنین گفت: روز سه‎شنبه ۲۲ اسفند که مصادف با اول ماه مبارک رمضان و چهارشنبه سوری است همه نمایشگاه ها تعطیل است؛ اما پیش‎بینی شده در این روز ضمن اینکه شهر آفتاب تعطیل نباشد برنامه جشن و آتش بازی نیز در آن گنجانده شود.

نایب رئیس اتاق اصناف تهران در توضیح دیگر امکانات و خدمات رفاهی شهر آفتاب گفت: مقرر شده امسال در شهر آفتاب در سه غرفه A5- A4 و A6 عرضه و توزیع کالا به صورتی شرکتی بدون غرفه بندی از سوی یک شرکت انجام گیرد. در این سالن پوشاک و خشکبار با بهترین کیفیت و مناسب‎ترین قیمت ‎گذاری از سوی اتحادیه صنفی مربوطه ارایه خواهد شد؛ ضمن اینکه یک شرکتی، کارت های اعتباری ۲۰ میلیونی تومانی با بازپرداخت چهار ماهه بدون هیچ سود و بهره‎ای با گرفتن چک یا تاییدیه فیش حقوقی کارمندی را در اختیار خریداران خود خواهد گذاشت.

وی ادامه داد: همچنین قرار بر این است که کارت های عابر بانک، بدون نام صادر شود که بعد از شارژ شدن توسط خریدار در صورت خرید از شهر آفتاب به جز خرید کالاهای اساسی علاوه بر دیگر تخفیفات یک تخفیف ۱۰درصدی دریافت می کند.

ابوالحسنی با تاکید بر حضور بازرسان اصناف و تعزیرات در  تمام ساعات ایام برگزاری نمایشگاه بهاره افزود: در طول برگزاری این نمایشگاه ها شهروندان عزیز در صورت مشاهده هرگونه تخلف و یا تفاوت قیمت کالای ارایه شده با نمونه قیمت‎گذاری شده می توانند به بازرسان مراجعه و اطلاع‎رسانی کنند که مسلما به شکایات آنها رسیدگی خواهد شد.

قیمت‎گذاری فقط از سوی اتحادیه های صنفی مربوطه

وی در خصوص نحوه قیمت‎گذاری کالاها و اقلام ارایه شده در این نمایشگاه هم بیان کرد: قیمت‎گذاری فقط از سوی اتحادیه های صنفی مربوطه و از طریق کارشناسان انجام می شود و به جز نمونه کالای قیمت گذاری هیچ واحدی حق توزیع کالای دیگر و مشابه را ندارد.

کالاهای ارایه شده در نمایشگاه های بهاره به گفته نایب رئیس اتاق اصناف تهران شامل کیف و کفش، پوشاک، کالای خواب، شیرینی و شکلات، خشکبار و . . . با تخفیف های مصوب تا ۳۰درصد و همچنین کالاهای اساسی و تنظیم بازاری شامل شکر، گوشت، مرغ، روغن و . . . خواهد بود که قیمت این اقلام به صورت روزانه و تخفیف ۲ تا ۳درصدی توزیع می شود.

لازم به ذکر است ایام برگزاری این نمایشگاه بر اساس اطلاعات منتشر شده از ۱۵ تا ۲۵ اسفند بوده که زمان برگزاری آن در ایام عادی از ساعت ۱۰ صبح تا ۹ شب و با شروع ماه رمضان از ساعت ۳ بعداز ظهر تا ۱۱ شب خواهد بود.

برگزاری نمایشگاه جزو هیچ کدام از اختیارات و وظایف وزارت ارشاد نیست

نایب رئیس اتاق اصناف تهران در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص نتیجه پیگیری اتاق اصناف مبنی بر برگزاری هرگونه نمایشگاه در سطح شهر با مجوز اتاق گفت: خوشبختانه در این مورد طی تعاملات و نشستی که با شهرداری داشتیم بازخوردهای مناسبی داشتیم و شهرداری همکاری مناسبی داشته است؛ اما علی رغم اینکه برگزاری نمایشگاه جزو هیچ کدام از اختیارات و وظایف وزارت ارشاد نیست؛ همچنان تحت عنوان عفاف و حجاب نمایشگاه‎هایی برگزار می شود که در آن اقلامی هر چند پوشاک عرضه می شود که پیگیر این موضوع هستیم.

وی تاکید کرد: عرضه کالا هر کجا و به شکلی باید با مجوز اتاق اصناف انجام گیرد؛ لذا ادعای وزارت ارشاد مبنی بر ارایه و عرضه کالای حجاب نادرست بوده ضمن اینکه پرسشی که در میان پیش می آید موضوع مهم بازرسی و نظارت بر این نمایشگاه‎هاست.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3258
  • نویسنده : مولائی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع ‎رسانی اتاق اصناف تهران
  • 572 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.