• امروز : سه شنبه, ۲ بهمن , ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 21 January - 2025
کل اخبار 1562اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

با همین فرمان تا شب عید مشکلی نخواهیم داشت کفشِ تنگ محدودیت ها پای کفاشان دست دوز را می فشارد نایب رئیس اتاق اصناف تهران پای وزیر را هم به چاپخانه ها کشاند/ ابراز امیدواری ابوالحسنی از دریافت پروانه صنایع/ استانی شدن واحدها و تجمیع زیرِ پرچم اتحادیه عجب شب عیدی شد! نمایشگاه سکه، اسکناس، مدال و تمبر مامنی برای علاقه مندان بود/ ایجاد فرصت های بازاریابی و افزایش کارایی کسب و کار اتحادیه ها نیاز ندارند کسی برایشان برنامه ریزی کند/ یکی از مسیرهای تاثیر در اجتماعاتِ صنفی، ورزش است/ نقش فرهنگی و اجتماعیِ اتحادیه ها پررنگ تر از تاثیر اقتصادی آن هاست تاکید بر دوری از حواشی به منظور تبلورِ ظرفیت حقیقی و قدرت واقعی اصناف اتحادیه ها در اتاق برای صیانت از حقوق اعضاء و دفاع از کیانِ خود هم نظر شدند حکمرانی اقتصاد هوشمند؛ انقلاب در اصناف با نواوری و فناوری نمایشگاه ساعت در تهران برگزار می‌شود/ ساعت‌های هوشمند تهدید نیست افزایش قیمت کاغذ در مقایسه با کالاهای دیگر چشمگیر نیست مهلت ارسال اظهارنامه ارزش افزوده پاییز تمدید شد عرضه سیب زمینی نو در بازار افزایش می‌یابد/ لزوم مدیریت صادرات سیب زمینی زور افزایش ٢٢ دلاری اونس جهانی به بازار داخل نرسید؛ سکه و طلا ارزان شد

14
سید احمد حسینی رئیس اتحادیه لوازم یدكی خودرو تهران:

طرح شناسنامه‌دار کردن تولیدکنندگان صنفی اجرا شد

  • کد خبر : 5086
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۶
طرح شناسنامه‌دار کردن تولیدکنندگان صنفی اجرا شد
رئیس اتحادیه لوازم یدکی خودرو گفت: در راستای قانونی شدن طرح شناسایی و رهگیری کالا با همکاری وزارت صمت طرح شناسنامه‌دار کردن تولیدکنندگان صنفی اجرا شد.

سید احمد حسینی رئیس اتحادیه لوازم یدکی خودرو در برنامه صبح رادیو اقتصاد گفت: تولید کنندگان لوازم یدکی خودرو به دو دسته صنعتی و صنفی تقسیم می شوند.

وی افزود: تا دو سال پیش تولیدکنندگان صنفی این حوزه دارای پروانه شناسایی نبودند. در راستای اجرایی شدن و قانونی شدن طرح شناسایی کالا و رهگیری کالا با همکاری وزارت صمت طرح شناسنامه دار کردن تولیدکنندگان صنفی اجرا شد.

حسینی بیان کرد: خوشبختانه یک سال است تولید کنندگان صنفی از مزایای این طرح استفاده می کنند.

وی گفت: حاشیه سود همکاران ما طبق قوانین مشخص است. البته قیمت اصلی را بازار عرضه و تقاضا مشخص می کند و تولیدکنندگان حاشیه سود رقابتی دارند. برخلاف این تصور که عنوان می شود این حوزه دارای حاشیه سود بالایی است باید بگوییم که حاشیه سود این عرصه بسیار کمتر از تصور عموم است.

رئیس اتحادیه لوازم یدکی خودرو یادآورشد: مثلا برای توزیع کنندگان در حوزه عمده فروشی ۳ درصد و برای خرده فروشی ۱۵ درصد تعیین شده است ولی اکثرا عرصه سود کمتر از چیزی است که عنوان می شود زیرا مجبور به عرضه قطعات در هر شرایطی در بازار هستند.

وی افزود: برای تولید اقتصادی کشور، باید از تولید حمایت کامل و جامع داشته باشیم. باید این حمایت ها نیز از رانت خواری و ویژه خواری جلوگیری کند. همچنین باید هماهنگی کاملی بین بازرگانی و تولید فراهم شود تا این عرصه دستخوش چالش نشود.

حسینی بیان کرد: در خصوص قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید گفت که این قانون در عرصه کتابخانه ای قانون خوبی است ولی زیرساخت های آن به خوبی فراهم نبوده است. امروز نیز یکی از چالش های ما برای اجرای این قانون وجود چالش اجرا بین وزارت اقتصاد و صمت است. در مبادی ورودی نظارت بر عهده وزارت اقتصاد است و نظارت در سطح با وزارت صمت است که چالش هایی را ایجاد کرده است.

وی گفت: در گمرکات باید اصالت کالاها نیز بررسی شود که متاسفانه این مهم اتفاق نمی افتد. یعنی امروز در بازار ما کالاهای غیرمرغوب چینی با مارک برندهای برجسته دنیا عرضه می شود و دارای کیفیت مطلوبی نیستند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=5086

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.