• امروز : جمعه, ۱۹ بهمن , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 7 February - 2025
کل اخبار 1606اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

استفاده از همه ظرفیت های قانونی موجود در مجمع تشخیص مصلحت نظام برای رفع مشکلات صنوف در نمایشگاه بهاره هیچکس غیر از صنوف حق دخالت ندارد/ به موازی کاری های غیرقانونی رسیدگی شود/ شهرداری فضاهای شهری می فروشد؛کارگروه مُد و لباس، چیپس و پفک و کشمش کاهش ۲۰درصدی مشتریان قالیشویی/ حدود ۱۰درصد واحدهای صنفی به تعطیلی کشیده شده اند/ شب عیدِ بی رونق قالیشویی در تهران ناترازی و قطع بی برنامه برق هایتان را جای دیگری ریشه یابی کنید نه در لوسترفروشی ها!/ بحرانی تر از این شب عید نداشتیم مشتری نیست هزینه ها بالا رفته و درآمد به صفر رسیده/ افزایش رقابت و تغییرات تکنولوژیکی شرایط را پیچیده تر کرده سالِ بد طلا و افزایش دوباره قیمت ها نمایشگاه ویترین انسجام، پویایی و همگرایی صنف است/ ایران کمیکال، فرصتی برای صنف بزرگ و توانمند مواد شیمیایی دولتی که با شعار تعامل روی کار آمده به صنعت و تولید هم گوشه چشمی داشته باشد/ رشد شیمی یعنی رشد صنعت و اقتصاد کشور تقارنِ ماه شعبان و طلوع فجر و تبریک تمامی فعالان صنفی، کسبه، بازاریان و پیشه‌وران ایران در صورت واگذاری غرفه بهاره با شهرداری طبق قانون برخورد می شود/ پیاده راه ها را هم فروخته اند!/امکان پیگیری از بنجُل فروش ها وجود ندارد تقاضای عاجل فروشندگان پیچ و مهره از مسئولین نظام جمهوری اسلامی ایران/ تنظیم سند مالکیت مجتمع تجاری و اداری طاووس حکمرانی اقتصاد هوشمند؛ انقلاب در اصناف با نواوری و فناوری بازار شب عید میوه و سبزی در تهران با آرامش کامل تأمین می‌شود با نرخ سود مصوب و رصد کامل محصولات وارد شده امکان گران فروشی از بین می‎رود/ آیفون سرقتی قابل استفاده نیست

15
حسین محمدی، رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز:

صنف کباب و حلیم و غذاهای سنتی تهران، یک صنف ورشکسته‌ است/ شمارش معکوس برای نابودی این سنتِ ایرانی/ اوضاع واحدهای صنفی بحرانی‌ست

  • کد خبر : 3719
  • ۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۳:۳۰
صنف کباب و حلیم و غذاهای سنتی تهران، یک صنف ورشکسته‌ است/ شمارش معکوس برای نابودی این سنتِ ایرانی/ اوضاع واحدهای صنفی بحرانی‌ست
در حال حاضر فروش واحدهای این اتحادیه در شرایط بحرانی قرارگرفته، بسیاری از واحدهای صنفی به تعطیلی کشیده شده‌اند و این صنف به ورشکستگی مطلق رسیده است؛ این‌ها برآوردی هستند که علاوه بر مشاهدات عینی و ملموس در جامعه که از گفته‌های رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز در گفتگو با پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، حاصل شده است.

حسین محمدی، ضمن ترسیم دشواری شرایط و وضعیت بحرانی صنف خود و اوضاع نابسامان فروش همکارانش که آن‌ها را به‌لحاظ وضعیت اقتصادی در مضیقه قرار داده است، توضیح می‌دهد که صنف کباب و حلیم و غذاهای سنتی در واقع یک صنف ورشکسته است.

رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز، توضیح می‌دهد که «صنف ما در ماه مبارک رمضان امسال، شرایط کسب و کاربسیار بدی داشتند. به این دلیل که قیمت اقلام و کالاهای وابسته به این صنف و مواد اولیه برای تولید و پخت و پز به‌صورت قابل توجهی بالا رفته و با گرانی ملموس و فلج‌کننده‌ای مواجه شدیم.»

محمدی، به همزمانی ماه روزه‌داری با عید نوروز اشاره کرده و می‌گوید که «امسال به دلیل همزمانی ماه مبارک رمضان با تعطیلات عید نوروز، تهران خلوت بود و شمار قابل توجهی از مردم به سفر رفته بودند برای همین وضعیت فروش تا حد قابل توجهی پایین آمد و شرایط برای اعضای اتحادیه به‌منظور چرخاندن واحدهای صنفی بسیار دشوار بود.»

از طرف دیگر به‌گفته رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز، امسال قرار بر این شد که ناجا(نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران) یکسری مجوزها بدهد که برخی از واحدهای صنفی بتوانند به‌منظور جلوگیری از ضرر و زیان بیش از حد، فروش ناهار داشته باشند که متاسفانه صدور این مجوزها هم قطع شد.

محمدی ضمن اشاره به ضرورت پاسداشت آداب و سنن ایرانی، از اداره دارایی، سازمان امور مالیاتی  و سایر مسئولان ذی‌ربط در امورات مربوط به کسب و کار واحدهای صنفی می‌خواهد به‌خاطر اینکه این غذاها، غذای سنتی ایرانی و نگین سفره ایرانی هستند، مادامی که این صنف به نابودی کامل کشیده نشده، به داد آن رسیده و آن را نجات دهند.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3719

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.