• امروز : جمعه, ۲۷ مهر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 18 October - 2024
کل اخبار 1298اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

با توان و آبروی صنوف شادآباد را دوباره می سازیم/ فوریت تشکیل کارگروه اتاق اصناف تهران متشکل از روسای اتحادیه ها و نمایندگان بازار شادآباد پشت بام خوابی را تکذیب می کنم/ قشر آسیب پذیر از رده تامین خانه خارج شده/ اجاره نشینی اتباع در شمار بالا و ایجاد مزاحمت برای همسایه ها مورد تائید ما نیست نوع ادبیاتِ شما توهین آمیز و سامانه تان متخلف است/ آقایان فکر می کنند تنها کار اتحادیه ها، دریافت حق عضویت است!/ لطفا بگویید پول هایی که می گیرید، دقیقا کجا خرج می شود؟ تا انتها با شما هستیم آیا مقصران واقعی محاکمه خواهند شد؟!/ وقتی رویه نظارت را از دست اتحادیه های صنفی و اتاق اصناف خارج می کنند شبهات سامانه نوین اصناف باید رفع شوند حضور میدانی روسای اتحادیه های صنفی تهران در بازار سوخته شادآباد محمدصادق مفتح، جانشین وزیر صمت در امور بازرگانی شد فصل تلخکامی قنادان و کاهش تقاضای شهروندان علیرغم میل به شیرینی بازارِ جوراب و کشباف های زمستانه داغ می شود؟ به زودی با کمبود جدیِ نیروی کار مواجه خواهیم شد رونقِ کار قاچاقچی ها در ورود ممنوعِ کالاهای محوری خرازانِ شهر دستور پزشکیان برای اخذ مالیات با بررسی تراکنش‌‎های بانکی صدور مجوز فروش کتاب به کیوسک‌ مطبوعات نگران‌کننده است/ رقیب جدید کتابفروشی‌ها مدت زمان خانه‌دار شدن به ۷۰ تا ۸۰ سال رسیده است/ اتفاق خاصی در انتظار بازار مسکن نیست تک نرخی شدن ارز به ثبات بازار کاغذ کمک می‌کند/ با واردات مناسب هیچ کمبودی نداریم

14
حسین محمدی، رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز:

صنف کباب و حلیم و غذاهای سنتی تهران، یک صنف ورشکسته‌ است/ شمارش معکوس برای نابودی این سنتِ ایرانی/ اوضاع واحدهای صنفی بحرانی‌ست

  • کد خبر : 3719
  • ۲۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۲
صنف کباب و حلیم و غذاهای سنتی تهران، یک صنف ورشکسته‌ است/ شمارش معکوس برای نابودی این سنتِ ایرانی/ اوضاع واحدهای صنفی بحرانی‌ست
در حال حاضر فروش واحدهای این اتحادیه در شرایط بحرانی قرارگرفته، بسیاری از واحدهای صنفی به تعطیلی کشیده شده‌اند و این صنف به ورشکستگی مطلق رسیده است؛ این‌ها برآوردی هستند که علاوه بر مشاهدات عینی و ملموس در جامعه که از گفته‌های رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز در گفتگو با پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، حاصل شده است.

حسین محمدی، ضمن ترسیم دشواری شرایط و وضعیت بحرانی صنف خود و اوضاع نابسامان فروش همکارانش که آن‌ها را به‌لحاظ وضعیت اقتصادی در مضیقه قرار داده است، توضیح می‌دهد که صنف کباب و حلیم و غذاهای سنتی در واقع یک صنف ورشکسته است.

رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز، توضیح می‌دهد که «صنف ما در ماه مبارک رمضان امسال، شرایط کسب و کاربسیار بدی داشتند. به این دلیل که قیمت اقلام و کالاهای وابسته به این صنف و مواد اولیه برای تولید و پخت و پز به‌صورت قابل توجهی بالا رفته و با گرانی ملموس و فلج‌کننده‌ای مواجه شدیم.»

محمدی، به همزمانی ماه روزه‌داری با عید نوروز اشاره کرده و می‌گوید که «امسال به دلیل همزمانی ماه مبارک رمضان با تعطیلات عید نوروز، تهران خلوت بود و شمار قابل توجهی از مردم به سفر رفته بودند برای همین وضعیت فروش تا حد قابل توجهی پایین آمد و شرایط برای اعضای اتحادیه به‌منظور چرخاندن واحدهای صنفی بسیار دشوار بود.»

از طرف دیگر به‌گفته رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز، امسال قرار بر این شد که ناجا(نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران) یکسری مجوزها بدهد که برخی از واحدهای صنفی بتوانند به‌منظور جلوگیری از ضرر و زیان بیش از حد، فروش ناهار داشته باشند که متاسفانه صدور این مجوزها هم قطع شد.

محمدی ضمن اشاره به ضرورت پاسداشت آداب و سنن ایرانی، از اداره دارایی، سازمان امور مالیاتی  و سایر مسئولان ذی‌ربط در امورات مربوط به کسب و کار واحدهای صنفی می‌خواهد به‌خاطر اینکه این غذاها، غذای سنتی ایرانی و نگین سفره ایرانی هستند، مادامی که این صنف به نابودی کامل کشیده نشده، به داد آن رسیده و آن را نجات دهند.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3719

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.