اوج گرمای هوا بازار دل و جگر را هم کساد کرده. گرانی بار هم از قبل، بر میزان خرید شهروندان تاثیر گذاشته بود. بر اساس آخرین قیمت ها، هر دست جگر گوسفندی در سایت های فروش کالا، ۹۹۰ هزار تومان قیمت خورده همچنین یک دست کامل که شامل، جگر، دل و قلوه می شود به مبلغ یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان فروخته می شود.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دل و جگر و قلوه تهران، علاوه بر اشاره به تاثیر گرمای هوا بر قیمت دل و جگر به مناسبت های روز همچون ماه محرم اشاره کرده و می گوید بالا بودن قیمت گوشت بر بخش آلایش حیوان هم تاثیر گذاشته و همه این عوامل کنار هم باعث شده کار این واحدهای صنفی کساد باشد.
حمیدرضا شیرازی، با اشاره به اینکه در فصل تابستان، شهروندان بیشتر در شب، محصولات دل و جگر استفاده می کنند به مشکل دیگری اشاره می کند که به محدودیت فعالیت واحدهای صنفی برمی گردد.
رئیس اتحادیه این صنف با اشاره به این که جگرکی ها به همان دلیل گرمای هوا، کار خود را از حدود ساعت ۱۰ شب شروع می کنند، می گوید: فرصتی نمی ماند که همکاران ما بخواهند فعالیت کنند.
شیرازی با اشاره به حذف تقریبی دل و جگر از سفره های مردم، توضیح می دهد که باید قیمت ها متعادل شوند تا مردم بتوانند از این خوارکی استفاده کنند چراکه گرانی بیشتر باعث نخریدن آن شده؛ به گفته او جگر پیش از این غذای کارگر خوری بود و الان غذای لردی خوری شده و هر کسی نمی تواند جگر بخورد.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دل و جگر و قلوه به مشکلات مالیات و بالا بودن اجاره مغازه ها اشاره می کند و می گوید: اجاره ها چیزی حدود ۶۰ درصد بیشتر از سال قبل هستند و میزان مالیاتی که برای واحدها تعیین می شود، ان قدر بالاست که فرد را از فعالیت منصرف می کند.