• امروز : یکشنبه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل اخبار 1783اخبار امروز : 1

اطلاعیه ها

ACTIVE یا NOT ACTIVE مساله این است!/ سهمِ بازار عکاسی و فیلمبرداری از کالای قاچاق؛ ۵۰ درصد ما سوپرمارکت داران، بزرگ شدن فرزندان خود را نمی بینیم/ داغِ زخمِ تیشه فروشگاه های زنجیره ای بر ریشه های شهر تاثیر منفی ۴۵درصدی نوسانات ارزی بر کار خیاطانِ شهر/ خرید و فروش به نتایج مذاکرات موکول شده سنت دیرینه و میراثی ماندگار که در حال فروپاشی ست/ قیمت تمام شده محصولات سنتی، قابل رقابت با تولیدات صنعتی و زیرپله ای نیست به منظور استفاده از ظرفیت های موجود در صنعت پوشاک وهم افزایی موثر در راستای تحققِ شعار سال با پیگیری های رئیس اتاق اصناف تهران همکاری های مشترک صنوف با ازبکستان رقم می خورد/ رایزنی با نمایندگان سایر سفارتخانه ها در دستورِ کار تجمع حماسی اصناف، کسبه و بازاریان تهران در حمایت از مردم مظلوم غزه مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند اولین جلسه هم اندیشی و همفکری/ بررسی عملکرد کارگروه های اصناف و بازار در سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های پیش رو در ۱۴۰۴ وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ چرا نحوه تأمین مالی فروشگاه‌های بزرگ بررسی نمی‌شود؟ آفت بزرگ اخذ مالیات بر ارزش‌افزوده در تمامی مراحل تولید/ ۵۰ درصد بازار پارچه وارداتی است قیمت مسکن در سال ۱۴۰۴ نمی‌تواند رشد بالایی داشته باشد/ دهک‌های ۶ تا ۱۰ از خرید خانه ناامید شده‌اند واسپاری امور اجرایی نمایشگاه کتاب به صنف ناشران و کتابفروشان تحقق شعار وفاق ملی است از خرید طلای دست دوم پرهیز و ترجیحاً مصنوعات طلای نو تهیه شود

22
محمدهادی کمالیان، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان فرش ماشینی و موکت:

شب عید امسال، اوضاع خیلی خراب بود و تمام کسبه می‌نالیدند/ ارز ترجیحی می‌گیرند با دلار آزاد می‌فروشند و هیچ برخوردی نمی‌شود/ نظارت را از اتحادیه‌ها گرفته‌اند!

  • کد خبر : 3824
  • ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۴
شب عید امسال، اوضاع خیلی خراب بود و تمام کسبه می‌نالیدند/ ارز ترجیحی می‌گیرند با دلار آزاد می‌فروشند و هیچ برخوردی نمی‌شود/ نظارت را از اتحادیه‌ها گرفته‌اند!
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، با توجه به بالارفتن قیمت‌ها اعم از کالا و خدمات در سال جدید و متاثرشدن صنوف مختلف از چنین افزایش‌هایی، از رئیس اتحادیه صنف فروشندگان فرش ماشینی و موکت، وضعیت بازار واحدهای صنفی مربوطه همچنین کیفیت مشتری و مخاطب را جویا شدیم.

محمدهادی کمالیان درخصوص بازار شب عید هم صحبت‌هایی مطرح کرده؛ تاثیری که هایپراستارها و فروشگاه‌های بزرگ بر بازار گذاشته‌اند، فروش‌های اینترنتی دردسرساز و سایر مشکلاتی که صنف فروشندگان فرش ماشینی و موکت را در تنگنا قرار داده، سایرموضوعات  گفتگو با کمالیان هستند.

شب عید بسیار بدی داشتیم

برای اتحادیه صنف فروشندگان فرش ماشینی و موکت، سال گذشته، بسیار متفاوت از سال‌های پیش بود. محمدهادی کمالیان، رئیس اتحادیه این صنف با بیان این مطلب، به حضور هایپرها با تبلیغات سرسام‌آور اشاره کرده و توضیح می دهد: فروشگاه‌های بزرگ، تقریبا تمام بازار را دست گرفته بودند و مردم که توان خریدشان پایین آمده، باتوجه به قسطی‌بودن کالاهای فروشگاه‌های مربوطه، جذب آن‌ها می‌شوند.

اما فروشگاه‌های بزرگ، شرایط خاصی دارند که شهروندان، فارغ از زرق و برق ظاهری، در جریان آن نیستند؛ به گفته کمالیان، مردم، تحت تاثیر این تبلیغات قرار گرفته و خرید می‌کنند.

اما شب عید امسال هم متفاوت بود. رئیس اتحادیه صنف فروشندگان فرش ماشینی و موکت، می‌گوید: امسال خیلی اوضاع خراب بود و تمام کسبه می‌نالیدند و بازار خوبی برای شب عیدشان نداشتند.

کمالیان به بحث افزایش قیمت پرداخته و می‌گوید هنوز هیچ کارخانه‌ای نه جنس توزیع کرده و نه قیمت داده؛ همه منتظرند ببینند ثباتی در دلار ایجاد می‌شود یا خیر تا بعد از آن بتوانند قیمت‌گذاری کنند.

ارز ترجیحی می‌گیرند، با دلار آزاد می‌فروشند

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان فرش ماشینی و موکت، به نوعی درهم ریختگیِ بازار اشاره می‌کند با این توضیح که «کارخانجات بر مبنای دلار دولتی، ارزشان را می‌گیرند و لوازم یدکی‌شان را وارد کرده و دستگاه می‌آورند و متاسفانه مبنا را همان دلار آزاد گذاشته‌اند!»

به گفته کمالیان، این مشکل همه صنوف است که از ارز ترجیحی استفاده کرده اما پایه و اساس قیمت‌گذاری را بر مبنای دلار آزاد بگذارند. او می‌پرسد: کدام کارخانه‌داری دلار ۶۵ تومان می‌خرد و مواد اولیه وارد می‌کند؟ در حالی‌که فرششان را بر مبنای این دلار قیمت‌گذاری می‌کنند و هیچ نظارتی هم وجود ندارد.

قیمت‌گذاری چطور انجام می‌شود؟

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان فرش ماشینی و موکت، با بیان اینکه کالای صنف او مشمول قیمت‌گذاری نمی‌شود و این را امری غیرمعقول می‌داند، توضیح می‌دهد که امر قیمت‌گذاری بر اساس رقابت واحدهای صنفی صورت می‌پذیرد حال اگر بازار داشته باشند با قیمت بالاتر می‌دهند و یا کیفیت بالاتری دارند همینطور؛ کارخانه‌هایی که تاحدی مواد اولیه‌شان ضعیف‌تر است، قیمت پایین‌تری می‌دهند اما در هرصورت همه این موارد در نهایت به اتحادیه ختم شده و این اتحادیه است که باید به شکایات رسیدگی کند در حالی‌که دستش خیلی از جاها بسته است.

دردسرهای فروش فرش اینترنتی

بحث نظارت مطرح می‌شود و کمالیان در ادامه به بحث پروانه کسب و درگاه کسب و کارهای آزاد اشاره کرده و توضیح می‌دهد که با این شرایط که هر کسی به راحتی  می‌تواند پروانه کسب کند، نظارت آن‌چنانی صورت نمی‌گیرد و متاسفانه دستانی دارند نظارتی را که اهرمی برای واحدهای صنفی بود، می‌گیرند!

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان فرش ماشینی و موکت، به فروش فرش به شکل اینترنتی اشاره کرده و می گوید که عده‌ای از این راه و تنها با گرفتن یک انبار و بدون پرداخت هیچ مالیاتی، چنان سودی عایدشان می‌شود که اصلا قابل مقایسه با واحدهای صنفی نیست.

اما این افراد را چه کسی باید رصد کرده و تحت نظارت قرار دهد؟ این سوالیست که کمالیان می‌پرسد و می‌گوید که بارها گفته‌اند که کسب و کار مجازی از اتحادیه پروانه کسب بگیرند.

با وجود این تذکرات هنوز هیچ نظارتی بر این‌ها نیست و یک کسب و کار اینترنتی به اندازه ۱۰ فروشگاهی که انواع و اقسام هزینه‌ها و مالیات و هزار و یک مشکل دیگر بر سرش خراب شده، درآمد دارد!

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3824

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.