• امروز : جمعه, ۲۲ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 11 April - 2025
کل اخبار 1756اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

ترجیح خرید مصنوعات طلا به جای سکه و طلای آب شده/ بهترین جا برای سرمایه گذاری های خُردِ شهروندان پیگیری های اتحادیه تخفیف ۴۰ درصدی طرح ترافیک را به ۷۰ درصد رساند/ برای اولین بار تعداد صدورِ جواز از ابطال آن پیشی گرفت فعالیت های اتحادیه و تیم جدید نویدبخشِ سالی به دور از تلاطم برای همکاران صنفی خودروهایی که در بم معطل یک امضای وزارت صمت خاک می خورند و دولتی که دستش را از گلوی صنف برنمی دارد! وحدت مشکلات در همه صنوف/ در زبان از کمک به تولید کننده می گوییم و در عمل آن ها را تحت فشار قرار می دهیم رنگ هم کالای لوکس و زینتی شد/ بیش از ۶۰ درصد خانواده ها نظافت را جایگزین رنگ کرده اند هرجا فشارِ نرخ دستوری باشد فساد ایجاد می شود/ در حال حاضر هیچ ارگان تصمیم گیرنده ای نداریم/ نان سنگک را آزاد کنید سی و دومین نمایشگاه تخصصی آرایشی بهداشتی و عطریات از فردا در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود تداخل پلیس+۱۰ در کسب و کار عکاسان/ چرخه معیوب و غیرشفاف باید اصلاح شود عقب‌نشینی مردم از سرمایه‌گذاری در صنعت/ دولت و حاکمیت باید در کنار بخش خصوصی باشند و با آن رقابت نکنند رکود شدید در بازار/ مغازه‌ها تعطیل شده و آینده‌ای مبهم پیش روی ماست ورود سیب‌زمینی جنوب به بازار؛ کاهش قیمت در راه است قیمت میوه‌های نوبرانه از اردیبهشت متعادل می‌شود

35
حسین محمدی، رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز:

سازمان مالیاتی از صنف کبابی، حلیم و آشپز حمایت جدی داشته باشد/ ضریب مالیاتی غذاهای غربی از غذاهای سنتی کمتر است/ غذاهای ایرانی را صادر کنید و مانع حذف آن از سفره‌های ایرانی شوید

  • کد خبر : 3776
  • ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۰
سازمان مالیاتی از صنف کبابی، حلیم و آشپز حمایت جدی داشته باشد/ ضریب مالیاتی غذاهای غربی از غذاهای سنتی کمتر است/ غذاهای ایرانی را صادر کنید و مانع حذف آن از سفره‌های ایرانی شوید
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، در حال حاضر شرایط اقتصادی و اجتماعی جامعه به سمتی پیش رفته که بسیاری از مردم نسبت به غذاهای غربی گرایش پیدا کرده‌اند چون نسبت به غذاهای ایرانی، هم به‌صرفه‌تر برایشان تمام می‌شود و هم همانطور که گفته شد، فست‌فود با نوع زیستِ افراد و مشغله آن‌ها گره خورده است.

حسین محمدی، رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز با ترسیم این شرایط، تاکید می‌کند که در چنین شرایطی واجب است که سازمان مالیاتی حمایتی جدی و قاطع از غذاهای سنتی ایرانی داشته باشد.

او توضیح می‌دهد که امروزه انواع و اقسام بیماری‌ها ازجمله سرطان در بسیاری از کشورها و نیز در کشور ما شیوع و گسترش بیشتری پیدا کرده و تغذیه و استفاده از غذاهای حاضری و فرآوری‌شده به اعتقاد کارشناسان تغذیه و بهداشت، تاثیر غیرقابل انکاری در این مهم داشته؛ مصرف غذاهای جاافتاده و اصیل ایرانی مثل کباب، انواع آش‌ها و غیره نه‌تنها مانع درگیرشدن با بسیاری از بیماری‌ها شده که می‌تواند در کنترل سلامت جسم افراد هم موثر باشد.

رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز، تصریح می‌کند که ضریب مالیاتی غذاهای سنتی باید نسبت به غذاهای غربی خیلی پایین‌تر باشد در حالی‌که الان برعکس است و غذاهای غربی ضریب مالیاتشان کمتر است.

محمدی، معتقد است که نگاه مسئولان به غذای ایرانی باید مثل دارویی باشد که مصرف می‌کنند، سوای اینکه این غذاها نظیر کباب و چلوکباب از دیرباز، نگین سفره های ایرانی بوده‌اند و باید طوری باشد که ضریب مالیاتی‌شان تا این حد بالا نباشد.

او ضمن تاکید بر بالا بودن ضرایب مالیاتی غذاهای سنتی، تصریح می‌کند که ضریب مالیاتی ۱۸ درصد و بیشتر، برای این غذاها خیلی بالاست؛ حمایت از ما و صنف ما و همکاران من باید به‌گونه‌ای باشد که بتوانیم این غذاها را به دنیا هم صادر کنیم نه این‌که شاهد حذف شدنش از سفره‌های مردم خودمان باشیم.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3776

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.