• امروز : جمعه, ۲۹ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 18 April - 2025
کل اخبار 1776اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

تاثیر منفی ۴۵درصدی نوسانات ارزی بر کار خیاطانِ شهر/ خرید و فروش به نتایج مذاکرات موکول شده سنت دیرینه و میراثی ماندگار که در حال فروپاشی ست/ قیمت تمام شده محصولات سنتی، قابل رقابت با تولیدات صنعتی و زیرپله ای نیست به منظور استفاده از ظرفیت های موجود در صنعت پوشاک وهم افزایی موثر در راستای تحققِ شعار سال با پیگیری های رئیس اتاق اصناف تهران همکاری های مشترک صنوف با ازبکستان رقم می خورد/ رایزنی با نمایندگان سایر سفارتخانه ها در دستورِ کار تجمع حماسی اصناف، کسبه و بازاریان تهران در حمایت از مردم مظلوم غزه مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند اولین جلسه هم اندیشی و همفکری/ بررسی عملکرد کارگروه های اصناف و بازار در سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های پیش رو در ۱۴۰۴ وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ نوسانات نرخ ارز عامل اصلی افزایش قیمت‌ طلا و سکه/ پیش بینی بازار فردا ۲۷ فروردین ماه بازار خودرو همچنان راکد و بدون مشتری/ قیمت تمامی خودرو‌ها دارای حباب است پلمب واحدهای تجاری بدون حکم قضائی/ کلاف سردرگم قانون و اجرا چرا با تعمیرکاران متخلف صنایع برودتی برخورد نمی‌شود؟/ روزانه ده‌ها شکایت دریافت می‌کنیم

20
اسماعیل کاظمی، عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف و رئیس اتحادیه فروشندگان مصالح ساختمانی تهران: 

رکود بازار مصالح ساختمانی در امتداد رکود صنعت ساختمان سازی/ عملیات شفاف سازی قیمت ها در بورس کالا به درستی انجام نمی شود

  • کد خبر : 995
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۹:۱۲
رکود بازار مصالح ساختمانی در امتداد رکود صنعت ساختمان سازی/ عملیات شفاف سازی قیمت ها در بورس کالا به درستی انجام نمی شود
عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف و رئیس اتحادیه فروشندگان مصالح ساختمانی تهران از تداوم رکود بازار مصالح ساختمانی خبر داد و گفت: این صنف از صنوف وابسته به صنعت ساختمان است. تا زمانی که صنعت ساختمان از رکود خارج نشود و دوباره رونق نگیرد، بازار ما در رکود کامل به سر می برد.

اسماعیل کاظمی، عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف و رئیس اتحادیه فروشندگان مصالح ساختمانی تهران در گفت وگو با پایگاه خبری اتاق اصناف تهران با اشاره به وضعیت این صنف در نیمه نخست سال ۱۴۰۲ گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا امروز بازار این صنف راکد، ساکت و آرام مانده، بدون اینکه اتفاق خاصی در آن باشد.

وی افزود: این صنف از صنوف وابسته به صنعت ساختمان است. تا زمانی که صنعت ساختمان دوباره رونق نگیرد، بازار ما در رکود کامل به سر می برد.

عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف تهران در مورد مصالحی که در بورس کالا عرضه می شود توضیح داد: کالاهایی که در بورس عرضه می شوند به دلیل نوسانات بورس کالا، گاهی دچار نوسان قیمت می شوند و ممکن است افزایش قیمت هم داشته باشند. در دو ماه اخیر وزارت صنعت معدن توانست عرضه سیمان راکنترل کند و از گران شدنآن  جلوگیری نماید.

شفاف سازی قیمت، مانع تبانی تولیدکننده و عاملان فروش می شود

کاظمی افزود: یکی از مزایای بورس تعدیل و شفاف سازی قیمت هاست. شفاف سازی قیمت، مانع تبانی تولید کننده و عاملان فروش می شود. با تعدیل قیمت از صعودی شدن قیمت کالا جلوگیری می شود. عرضه در بورس با قیمت معین شده ار بروز مشکل برای عاملین فروش و در نهایت مصرف‎کننده جلوگیری می کند. ولی متاسفانه عملیات شفاف سازی قیمت ها در بورس کالا به درستی انجام نمی شود.

مغایرت نرخ گذاری و تعیین سقف خرید کالا در بورس با قانون

رئیس اتحادیه فروشندگان مصالح ساختمانی تهران در ادامه گفت: موضوع دیگری که باید به آن توجه کرد، این که کالای عرضه شده در بورس عرضه طبق قانون نباید توسط ستاد حمایت از مصرف‎کننده نرخ گذاری شود. نرخ گذاری این کالاها مغایر قانون است. دیگر اینکه در بحث عرضه سیمان در بورس برای تشکل های صنفی و یا تعاونی ها سقف خرید مشخص شده است که این مورد هم با قوانین بورسی مغایرت دارد.

کاظمی بیان کرد. به تازگی از طرف وزارت مسکن و شهرسازی بحث خروج سیمان از بورس کالا مطرح شده است. خروج سیمان از بورس باعث افزایش این کالاها می شود. قیمت ساختمان هم کاملا تحت تاثیر قیمت مصالح ساختمانی است. آهن و سیمان دو کالای مهم و استراتژیک در صنعت ساختمان به شمار می آیند. افزایش قیمت این دو کالا نه تنها به طور مستقیم بر نرخ ساختمان تاثیرگذار است بلکه غیر مستقیم بر قیمت کالاهای دیگر هم تاثیر می گذارد.

ناوگان فرسوده حمل و نقل مصالح ساختمانی نیازمند تسهیلات بانکی

رئیس اتحادیه فروشندگان مصالح ساختمانی تهران در خاتمه به موضوع حمل و نقل به عنوان یکی دیگر از مشکلات صنف مذکور اشاره و بیان کرد: در کنار افزایش بی رویه کرایه حمل کالا، خودروهای حمل مصالح هم اکثرا فرسوده هستند. مسئولان و دولت مردان با حمایت خود از این صنف می توانند تسهیلات بانکی در اختیار صاحبان خودرو قرار دهند و به نوسازی شبکه حمل و نقل کمک کنند.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=995
  • نویسنده : ابراهیمی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه خبری اتاق اصناف تهران
  • 543 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.