• امروز : شنبه, ۲۱ مهر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 12 October - 2024
کل اخبار 1279اخبار امروز : 6

اطلاعیه ها

بازارِ جوراب و کشباف های زمستانه داغ می شود؟ به زودی با کمبود جدیِ نیروی کار مواجه خواهیم شد رونقِ کار قاچاقچی ها در ورود ممنوعِ کالاهای محوری خرازانِ شهر سرپرست دبیر اجرایی اتاق اصناف تهران منصوب شد نشست رئیس، هیات رئیسه و روسای اتحادیه‌های صنفی تهران درخصوص سامانه وصول مطالبات صنفی سلب اختیارات و خلعِ ید اتحادیه ها در حمایت از همکاران صنفی غفلت از صنعت ابزار؛ رکن اساسی تولید/ ابزار به عنوان الفبای تولید، باید مورد توجه بیشتری قرار بگیرد آقای سرای ایرانی به کجا چنین شتابان!/ اگر منافعی نداشتید کاسب خرده پا را له نمی کردید نشست مشترک رئیس و هیات رئیسه اتاق اصناف تهران با نمایندگان مجلس شورای اسلامی یک بام و دو هوایِ تصمیم گیران منجر به از هم گسیختگیِ صنوف شده/ آقای رئیس جمهور به دادِ اصناف برسید! چاله های وحشتناک زیرِ پای بارفروشانِ تهران/ وزیر کشاورزی باید از تجربیاتِ ما در تنظیم بازار و ذخیره سازی استفاده کند پیوند ناگسستنیِ اصناف، کسبه، بازاریان و پیشه‌وران با فراجا مراجع بالادستی به جای رعایت حال صنوف به آن ها اخطار می دهند!/ هشدار در خصوص تعطیلی گسترده واحدهای صنفی و بیکاری نیروهای انسانی/ فقط خدا می تواند به مردم و اصناف کمک کند مسئولان مشغول رسیدگی به فروشگاه های زنجیره ای هستند/ خواربارفروشان نگذاشته اند آب در دلِ مردم تکان بخورد آیین بزرگداشت مجاهد شهید سیدحسن نصرالله برگزار شد دود غلیظ در نزدیکی فرودگاه مهرآباد ناشی از آتش گرفتن انبار چسب و رنگ در شادآباد بود قیمت طلا و سکه کاهشی شد شکر کمتر از نرخ مصوب در بازار عرضه می‌شود/ محدودیت واردات و عدم ترخیص برنج منجر به کمبود برنج و التهابات قیمت شده است کالا به اندازه کافی است اما قدرت خرید نیست/ با وجود آزاد بودن واردات بخاری، از واردات بی‌نیازیم نرخ مصوب مرغ باید منطقی باشد تا مغازه‎داران و تولیدکنندگان به ناحق مشمول جریمه تعزیراتی نشوند

8
اکبر صدقی، رئیس اتحادیه صنف خیاطان زنانه و مردانه ی تهران:

روپوش مدارس در دستانِ مافیای تهران

  • کد خبر : 5599
  • ۱۸ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۸
روپوش مدارس در دستانِ مافیای تهران
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران، نزدیک شدن به بازگشایی مدارس هم تاثیری بر کسب و کار خیاطان تهران نگذاشت چراکه تولید و تهیه روپوش مدارس در دستان مافیایی ست که از طریق یکسری از پیمانکاران ده ها مدرسه را کنترات گرفته و هر سال هم به تعداد مدارس تحت پوشش خود اضافه کرده اند و البته این اتفاق به امروز و دیروز مربوط نمی شود و صحبتِ چیزی حدود 10 سال است. مافیای تهیه لباس ها و روپوش مدارس در تهران خیلی وقت است که مشغول شده اند و امسال هم تقریبا می شود گفت که از برج دهم، مشغول هستند.

کسب و کار بازار خیاطان زنانه و مردانه تهران با بازگشایی مدارس، رونقی نداشته و به گفته رئیس اتحادیه این صنف، اگر هم بازار خیاطان زنانه و مردانه ی تهران بخواهد تکانی بخورد از این به بعد و با نزدیک شدن به فصل پاییز و زمستان اتفاق خواهد افتاد و به نظر می رسد که شش ماه دوم سال، بازار از رونقی نسبی برخوردار شود.

اکبر صدقی، رئیس اتحادیه صنف خیاطان زنانه و مردانه تهران در توضیح علل عدم تاثیرگذاری بازگشایی مدارس بر رونق واحدهای صنفی خود، به پیمانکارانی اشاره می کند که به شکل مافیا بوده و نزدیک به یک دهه در این زمینه فعالیت می کنند. او توضیح می دهد که «با راه اندازی کد شناسایی یکتا، اوضاع کمی بهبود یافته منتها مدیرانی هستند که با پیمانکاران قراردادهایی خارج از عرف بسته و با ایجاد فضایی مافیایی کار را در دستان خود گرفته و به انحصار خود درمی آورند هرچند ما در این دو سال تا حدی جلوی این قسم فعالیت های انحصاری را گرفته ایم.»

با این حال به گفته صدقی، نفوذ، گسترش و دربرگیری مدارسِ بیشتر توسط این پیمانکاران، وضعیت ساماندهی به کار را کمی دشوار کرده. او می افزاید: در دو سال گذشته، اتحادیه خیاطان طی پیگیری هایی که داشته و تفاهم نامه هایی که از مسیر اتاق اصناف تهران با وزارت صنعت، معدن و تجارت امضاء کرده، همانطور که گفته شد، کار نظارت بر قیمت و کیفیت را انجام می دهد؛ هر پیمانکار هم که جوازش شناسه یکتا دارد، تفاوتی ندارد اتحادیه پوشاک باشد، اتحادیه پیراهن دوز و… ما کار نظارت خود را انجام می دهیم و شرط این را نداریم که حتما باید از ما مجوز بگیرند.

رئیس اتحادیه صنف خیاطان زنانه و مردانه تهران در مورد قیمت ها هم توضیح می دهد که پوشاک نسبت به سایر اقلام، کالا و خدمات ارزان تر است؛ مواد اولیه موجود و قیمت ها هم نسبت به اجناس دیگر پایین است و باید گفت که در این میان تولیدکننده ضرر می کنند.

صدقی توضیح می دهد که در حال حاضر، واحدها یکی یکی از این صنف خارج می شوند و ضرورت دارد که در این زمینه حمایت های مسئولانه ای از واحدهای صنفی صورت بگیرد.

او دو مورد از مشکلاتی را این صنف درگیر آن است، برمی شمارد؛ نخست در خصوص بیمه ها با این توضیح که در حال حاضر، دولت برای بیمه پنج نفر، سوبسید می دهد به این معنا که نرخ آن برای پنج نفر، ۱۰ درصد است و از نفر ششم به بعد، می شود ۳۰ درصد و همین اتفاق باعث می شود اضافه وجه بیمه نفر ششم روی قیمت اجناس کشیده شود و طبعا جنس هم گران شده و این بر خرید مردم هم تاثیر می گذارد. به گفته او اگر شرایطی پیش بیاید که کارفرما بتواند به جای پنج نفر، ۱۰ نفر را با شرایط ۱۰ درصد، بیمه کند، ایجاد شغل کرده و به رونق بازار هم کمک می کند و در نهایت کالایش هم گران نمی شود و بازار رونق پیدا می کند.

رئیس اتحادیه صنف خیاطان زنانه و مردانه تهران به یک مورد دیگر هم اشاره می کند که شامل وام های زودبازده است؛ او توضیح می دهد: برای نمونه من اگر بخواهم وام بگیرم به من می گویند که پولی را سپرده بگذارم در صورتی که منِ واحد صنفی، آن پول را ندارم.

صدقی معتقد است که باید نقدینگی به کارگاه های کوچک راه پیدا کند که از طریق آن، ایجاد شغل شده و کار رونق بگیرد.

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=5599
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 89 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.