• امروز : سه شنبه, ۲۷ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 17 June - 2025
کل اخبار 1924اخبار امروز : 3

اطلاعیه ها

کمبود نان نداریم/ آغاز فعالیت نانوایی‌های سیار طی روزهای آتی بیانیه رئیس اتاق اصناف تهران در محکومیت حملات رژیم صهیونیستی و حمایت از همدلی ملی به منظور حفظ امنیت شهروندان، تردد وانت بارها در شهر زیر نظارت و بازرسی دقیقِ اتحادیه قرار گرفت/ مردم موارد مشکوک را گزارش دهند کارگران زیر بار سنگین شغل خود له شده اند/ حقوق ناچیز، نبود بیمه و فرسودگی زودرس/ عمر کاری این صنف حداکثر ۱۲ سال است ایران، در برابر ظلم ایستاده است؛ و خانواده اصناف با همه وجود در صف نخست این ایستادگی خواهند ماند حمیدرضا رستگار بر آمادگی ناوگان اصناف جهت رفع نیازها، مایحتاج و اقلام ضروری خانواده‌ها، حفظ آرامش و پرهیز از اقدامات هیجان‌زده تأکید کرد فعالان صنفی، کسبه، بازاریان و پیشه‌وران ایران اسلامی همچون همیشه در دفاع از کشور به هر طریق و شیوه ای لحظه‌ای تردید به خود راه نمی‌دهند حمیدرضا رستگار: اتحادیه ها این ظرفیت را دارند که با برندسازی، آینده کسب و کار را متحول کنند/ احمد ابوالحسنی: صادرات موفق، رشد تولید را به همراه دارد و هر دو از مسیر برندسازی موفق عبور می کنند ابزارفروشان صنفی بزرگ و پیشرو در تولید هستند و ثبت روز ملیِ ابزار حکایت از امانتداری به اتحادیه و عرق ملیِ جوانِ ایرانی دارد طرح غدیر؛ گامِ مشترکِ اتاق اصناف تهران و سازمان بسیج اصناف در ساخت و نوسازی مدارس مطالبات به حقِ صنفی و پیشنهادات اتاق اصناف تهران روی میز دیوان عدالت اداری کشور در هیچ صنفی کمبود کالا نداریم/ افزایش بازرسی‎ها و تشدید نظارت بر بازار اتحادیه طلا فعلا نرخ اعلام نمی‌کند/ مردم تا مشخص شدن نرخ‌های واقعی صبر کنند  ابهامات در قیمت‌گذاری نان؛ کیفیت و نرخ نان همچنان در ابهام در تأمین مواد غذایی هیچ کمبودی نداریم/ کالا فراوان است؛ مردم نگران نباشند بازارهای تهران امروز باز است

31
زعفر یاوری، رئیس اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران تهران:

رواج استفاده از موبایل برای فیلمبرداری از مراسم عروسی/ معیشت ۲۵ هزار واحد صنفی در خطر

  • کد خبر : 547
  • ۱۳ شهریور ۱۴۰۲ - ۹:۴۸
رواج استفاده از موبایل برای فیلمبرداری از مراسم عروسی/ معیشت ۲۵ هزار واحد صنفی در خطر
رئیس اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران تهران گفت: اکنون هزینه برگزاری مراسم ازدواج به‌قدری سنگین شده که بیشتر زوجین ترجیح می‌دهند به جای فیلمبرداری از مراسم عروسی با دوربین، از موبایل داماد استفاده کنند.

زعفر یاوری، رئیس اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران تهران با بیان اینکه میزان درخواست عکاس و فیلمبردار نسبت به سال قبل بیش از ۵۰ درصد کاهش داشته است، گفت: تا دو سال پیش عکس و فیلمبرداری از مراسم ختم بیشتر از عروسی بود، اما حالا چنین تقاضایی هم وجود ندارد.

وی تاکید کرد: وضعیت اقتصادی به مردم اجازه نمی‌دهد که ازدواج کنند و آن‌هایی هم که ازدواج می‌کنند با حداقل امکانات مراسم را برگزار می‌کنند. طوری‌که امروز مردم با موبایل خود عکس یا فیملبرداری از مراسم عروسی انجام می‌دهند.

یاوری ادامه داد: سال‌ها قبل معمولا بیشترین هزینه برای یک مراسم عروسی همین قسمت عکس‌برداری و فیلمبرداری باغ و آتلیه بود؛ زیرا تنها چیزی که از این شب و مراسم به یادگار می‌ماند عکس و فیلم است؛ اما امروز به قدری فشار اقتصادی زیاد شده که مراسم را با گوشی داماد فیلمبرداری می‌کنند.

فعالیت دفاتر انتظامی کار عکاسان را کساد کرد

رئیس اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران تهران درباره وضعیت این صنف گفت: شاید ضعیف‌تر و مظلوم‌تر از این صنف در کل کشور وجود ندارد. صنفی که با وارد شدن موبایل‌های دوربین‌دار در آستانه نابودی قرار گرفت. اما امروز مشکل اصلی این صنف چنین مواردی نیست؛ حضور پیشخوان‌ها و دفاتر انتظامی در صنف ما و گاه فعالیت غیرقانونی آنها باعث شده که معیشت ۲۵ هزار واحد صنفی در خطر باشد.

وی ادامه داد: ۷۰ درصد درآمد یک واحد عکاسی از عکس‌های پرسنلی است؛ اما امروز پلیس ۱۰+ و دفاتر خدمات دولتی مراجعان را مجبور می‌کنند که همان‌جا عکس بگیرند.

یاوری افزود: در حالی که طبق قانون اصناف آنها اجازه این کار را ندارند. از سوی دیگر، تالارها و سالن‌های تشریفات نیز یک واحد عکاسی سیار گذاشتند و با هر ترفندی مراجعه‌کننده را مجاب می‌کنند که با عکاس مستقر در تالار قرارداد ببنند.

او درباره شکایات صورت‌گرفته از سوی این اتحادیه نیز توضیح داد: هیچ نهاد یا سازمان نظارتی یا انتظامی در کشور نیست که ما آنجا مراجعه نکرده باشیم؛ حتی شخصا خدمت رئیس قوه قضائیه رفتم و مشکل اتحادیه را بیان کردم، اما تغییری ایجاد نشد. در تمام دادگاه‌ها و شوراها کار تا مرحله آخر پیش می‌رود، اما هنگام صدور رای، پرونده متوقف می‌شود. یک طرف اتحادیه عکاسان است و طرف دیگر نهادهای دولتی و انتظامی؛ مشخص است که نتیجه چه می‌شود.

بی‌توجهی مقامات به اتاق اصناف تهران

یاوری درباره نقش اتاق اصناف تهران در پیگیری این شکایت‌ها نیز تشریح کرد: متاسفانه هیچ نهادی حرف اتاق اصناف تهران را گوش نمی‌دهد و آنها نیز نتوانستند کاری بکنند. این یک واقعیت است که اتاق اصناف هم تاکنون نتوانسته در این خصوص کاری از پیش ببرد.

وی ادامه داد: امروز بیشتر شکایت‌های رسیده به اتحادیه بابت عدم تحویل فیلم و عکس و یا کیفیت پایین فیلمبرداری از مراسم است و متاسفانه چون این واحدها زیر نظر اتحادیه نیستند این گونه شکایت‌ها به جایی نمی‌رسد. بدترین فیلم و عکس از مراسمی که فقط یک بار در طول زندگی بیشتر افراد رخ می‌دهد به یادگار می‌ماند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=547

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.