• امروز : سه شنبه, ۲ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 22 April - 2025
کل اخبار 1789اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

بیش از یک سال نامه نگاری برای جدا کردن ماشین آلات دوخت صنعتی از خانگی/ فرهنگ سازی با این صنعت با نمایشگاه های تخصصی همگی بیکار نشسته ایم، ببینیم نتایج مذاکرات چه می شود!/ خریدِ فاکتورباز دستپختِ اقتصادیِ سیاست نوسانات ارز به قیمتِ از بین رفتن امنیت شهروندان/ مردم تا مجبور نشوند از تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی استفاده نمی کنند ACTIVE یا NOT ACTIVE مساله این است!/ سهمِ بازار عکاسی و فیلمبرداری از کالای قاچاق؛ ۵۰ درصد ما سوپرمارکت داران، بزرگ شدن فرزندان خود را نمی بینیم/ داغِ زخمِ تیشه فروشگاه های زنجیره ای بر ریشه های شهر تاثیر منفی ۴۵درصدی نوسانات ارزی بر کار خیاطانِ شهر/ خرید و فروش به نتایج مذاکرات موکول شده سنت دیرینه و میراثی ماندگار که در حال فروپاشی ست/ قیمت تمام شده محصولات سنتی، قابل رقابت با تولیدات صنعتی و زیرپله ای نیست به منظور استفاده از ظرفیت های موجود در صنعت پوشاک وهم افزایی موثر در راستای تحققِ شعار سال با پیگیری های رئیس اتاق اصناف تهران همکاری های مشترک صنوف با ازبکستان رقم می خورد/ رایزنی با نمایندگان سایر سفارتخانه ها در دستورِ کار تجمع حماسی اصناف، کسبه و بازاریان تهران در حمایت از مردم مظلوم غزه مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند اولین جلسه هم اندیشی و همفکری/ بررسی عملکرد کارگروه های اصناف و بازار در سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های پیش رو در ۱۴۰۴ وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ کاهش قدرت خرید مردم بزرگ‌ترین دغدغه صنف نوشت‌افزار/ سامانه‌ها نتیجه‌ای جز افزایش هزینه تولید ندارند بازار شکر کماکان ملتهب/ افزایش قیمت چای و وفور حبوبات در بازار سیاست‌های اقتصادی و ارزی اصلاح شود چرا نحوه تأمین مالی فروشگاه‌های بزرگ بررسی نمی‌شود؟

37
در دهمین بازدید دوره‌ای از اتحادیه‌های صنفی تهران؛

رئیس اتاق اصناف تهران از اتحادیه صنف رستوران و چلوکباب تهران بازدید کرد

  • کد خبر : 3161
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۴
رئیس اتاق اصناف تهران از اتحادیه صنف رستوران و چلوکباب تهران بازدید کرد
صبح روز چهارشنبه 18 بهمن ماه ۱۴۰۲حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران، همراه با علیرضا سلمانی دبیر اجرایی با حضور در محل اتحادیه‌ صنف رستوران و چلوکباب تهران با حسین فهمیده رئیس و اعضای هیات مدیره این اتحادیه دیدار و از کم و کیف اقدامات و آخرین وضعیت مسائل و مشکلات آنها مطلع شد.

حمیدرستگار در این دیدار ضمن تشریح اقدامات لازم و ضروری اتحادیه‌های صنفی به ارائه نقطه‌نظرات و راهبردهای توسعه‌ای در این اتحادیه پرداخت. تلاش جهت رفع مشکلات مبتلابه اعضای اتحادیه، تبیین و تشریح مسائل مالیاتی مرتبط با اعضای اتحادیه، توجه و اهتمام نسبت به خدمات ارائه شده توسط این اتحادیه به عنوان یکی از سنت‌های غذایی ایرانیان، تلاش جهت حفظ استانداردهای لازم به منظور ارائه خدمات بهینه و بهداشتی، ایجاد فرآیندهای توسعه‌محور به منظور بهره‌گیری حداکثری از درگاه ملی صدور مجوزهای کسب و کار، توجه ویژه به نظارت‌های پسینی در اتحادیه، التزام نسبت به اقتضائات پیرامون جدیدالتأسیس بودن این اتحادیه و… از جمله موضوعاتی بود که رئیس اتاق اصناف تهران بر آن‌ها تأکید داشت. رئیس اتاق اصناف همچنین بر آمادگی اتاق اصناف تهران جهت انجام امور و رویکرد یکسان نسبت به کلیه اتحادیه‌های صنفی و… تاکید کرد.

رستگار همچنین بر همراهی و مساعدت همه‌جانبه اتاق اصناف تهران با اتحادیه‌های تابعه به عنوان ارکان اصلی اتاق اصناف تهران تأکید داشته و تنها راه بهبود وضعیت اصناف پایتخت را در گرو هم‌افزایی و تجمیع ظرفیت‌های موجود در ساختارهای صنفی تهران دانست.

در بخش دیگری از این نشست، حسین فهمیده رئیس، اعضای هیات مدیره اتحادیه صنف رستوران و چلوکباب تهران به بیان وضعیت، مشکلات و معضلات فراروی این صنف پرداختند. همچنین درخواست رفع مشکلات موجود در اتحادیه به واسطه شکل‌گیری فرآیند ادغام و… نیز از جمله مسائلی بود که رئیس و هیات مدیره اتحادیه به آن‌ها اشاره کردند.

بروز مشکلات عمده در حوزه تأمین مواد اولیه، تغییر روزانه قیمت‌ها، تعیین اینتاکدهای غیرمنصفانه در این صنف، افزایش قیمت محصولات در حوزه تأمین‌کنندگان مواد اولیه، افزایش تعداد و قدرت عملکرد دلال‌ها و مشکلات ناشی از صدور مجوزهای کسب و کار اعضای این اتحادیه از سوی درگاه ملی که بدون توجه به ضوابط خاص و رعایت استانداردهای بهداشتی صورت می‌گیرد و… از جمله مهمترین مطالبات و خواسته‌های اعضای صنف مذکور بود که از سوی رئیس و هیئت مدیره این اتحادیه عنوان شد.

در پایان این بازدید رئیس اتاق اصناف تهران ضمن سرکشی به بخش‌های مختلف اتحادیه با پرسنل اتحادیه از نزدیک دیدار و گفت‌وگو کرده و با روند اجرایی و عملیاتی فعالیت‌های اتحادیه صنف رستوران و چلوکباب تهران آشنا شد.

گفتنی است با هدف برقراری ارتباط و تعامل تنگاتنگ میان اتاق اصناف تهران و اتحادیه‌های صنفی و تبیین مسائل و موضوعات تخصصی هر یک از این اتحادیه‌ها، بازدیدهای دوره‌ای رئیس اتاق اصناف تهران از اتحادیه‌های صنفی به صورت منظم و هفتگی به انجام خواهد رسید.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3161
  • نویسنده : علیرضا صدقی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 784 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.