• امروز : جمعه, ۲۰ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 11 July - 2025
کل اخبار 1966اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

نماینده های مجلس از رئیس اتاق اصناف و روسای اتحادیه های تهران تقدیر کردند/ دفاع مقدس اصناف نویدبخش همکاری های سازنده مجلس و اتاق پدافند غیر عامل انباردارهای تهران فعال شد؛ تامین امنیت و حراست از سرمایه ملی/ رونما از بسیج اصناف، نیروی انتظامی و همکاران صنفی خود قدردانی کرد انتقال تاریخ مراسم‌ها و بازپرداخت وجوه دریافتی/ تالارها با تمام توان در کنار مردم هستند ضرورت مساعدت از کتابفروشان در قالب بسته حمایتی/ مکاتبه اتحادیه با وزارت فرهنگ و معاونت امور فرهنگی چراغ روشن هر واحد صنفی نقطه امید و امنیتی در دل مردم کاشت/ حمیدرضا رستگار: بخش قابل توجهی از آرامش امروز مرهون قدرت اصناف است تخفیف‌ها و تمدیدهای مالیاتی تولیدکنندگان ابلاغ شد در شرایط التهاب بازار مردم باید از انجام معاملات خودداری کنند/ پلتفرم‌های طلا زیرمجموعه نظارتی اتحادیه محسوب نمی‌شوند هر ۱۰ روز یک یا دو چاپخانه اعلام ورشکستگی می کند/ صنفی با دوره های کمون بالا و اثرات نامطلوب بر ریه، پوست، اعصاب و چشم با خروج اتباع افغانستانی بازار کیف دوباره به دوران گذشته خود بازخواهد گشت افزایش ۱۵ درصدی قیمت‎ها بازار خودرو را تکان نداد

19
با حضور رئیس اتاق اصناف تهران و جمعی از پیشکسوتان اصناف؛

دومین جلسه شورای پیشکسوتان و اندیشه‌ورزان اتاق اصناف تهران برگزار شد

  • کد خبر : 1648
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۵
دومین جلسه شورای پیشکسوتان و اندیشه‌ورزان اتاق اصناف تهران برگزار شد
دومین جلسه شورای پیشکسوتان و اندیشه ورزان اتاق اصناف تهران با حضور حمیدرضا رستگار، رئیس این اتاق و تعدادی از پیشکسوتان اصناف در راستای بهره مندی از راهکارها و نظرات آنها برای بررسی و پیگیری موضوعات روز اصناف، امروز سه شنبه 30آبان ۱۴۰۲ در محل کمیسیون های اتاق اصناف تهران برگزار شد.

در ابتدای این جلسه حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران ضمن خیرمقدم به پیشکسوتان حاضر در جلسه طی سخنانی بیان کرد: تشکل ها، گروه ها و اتحادیه های صنفی از قدیم الایام از اهمیت بسیاری برخوردار بوده اند و این واقعیت تاریخی را نمی توان نادیده گرفت و کتمان کرد.

رئیس اتاق اصناف تهران با تاکید بر اینکه جامعه اصناف همیشه تاثیرگذار و موثر بوده، هست و خواهد بود گفت: اصناف هیچ گاه از دولت ارتزاق نکرده و همیشه به خود متکی و خود انتظام بوده است. همیشه برای مردم خدمات ارزشمندی ارایه کرده و اشتغالزا بوده است.

رستگار به ضرورت تدوین دایره العمارف اصناف تاکید کرد و افزود: تاریخ اصناف به لحاظ فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و… به آن میزان پر بار و پر از ظرفیت و دارایی است که ضرورت تدوین دایره العمارف اصناف در شرایط کنونی به وضوح خود را نشان می دهد و گام نهادن در این مسیر کمک همه بزرگان را می طلبد.

وی با اشاره به ظرفیت بالای پیشکسوتان و بزرگان اصناف تصریح کرد: هوشمندانه آن است که در وضعیت کنونی از تمام ظرفیت های خودمان برای اعتلاء و ارتقای جامعه اصناف گام برداریم. باید پتانسیل های بی شمار خودمان را بشناسیم و به نحو مطلوب و بهینه از آنها استفاده کنیم.

رئیس اتاق اصناف تهران تاکید کرد: پراکندگی و تشتت در میان اصناف باعث هدررفت نیرو و ظرفیت آن می شود؛ لذا فلسفه و علت وجودی این شورا در این نهفته است که باید از نکته نظرات، راهکارها، پیشنهادات و تجربیات همه؛ علی رغم اختلاف نظرات و با تکیه بر منطق، برنامه ریزی و مدیریت استفاده شود.

در ادامه این نشست پیشکسوتان حاضر در جلسه به بیان نکته نظرات و پیشنهادات خود در موضوعات مطرح شده پرداختند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=1648
  • نویسنده : مولائی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه خبری اتاق اصناف تهران
  • 476 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.