• امروز : سه شنبه, ۲۸ اسفند , ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 18 March - 2025
کل اخبار 1731اخبار امروز : 2

اطلاعیه ها

فراز و فرودهای اتحادیه، تلاش یک صنف بزرگ و امید به سالی بهتر برای چاپخانه داران پایتخت روغن همچنان مشکل اصلی شیرینی فروشی های پایتخت/ اتحادیه قیمت ها را در شب عید ثابت نگه داشته تلاش تمام قدِ اتحادیه برای خالی نماندن سفره های شهروندان از فرآورده های گوشتی/ این محصولات را از فروشگاه های پروتئینی تهیه کنید نرخِ گل های بهاره اعلام شد/ از غیرمجازها خرید نکنید دریافت مجوز از کلانتری برای حمل و نقل بار در ایام عید الزامی ست/ ماشین های حمل بار باید تابلو داشته باشند ظن قاچاق رسما بستر راهزنی شده!/آن ها که به عدم جایگزینی کالا اعتقادی ندارند تورم و مالیات هم ندارند بهبود وضعیتِ بازار در روزهای پایانی سال بعید است/ شرایط بحرانی و بازار التهابی در ۱۴۰۳ و اظهار امیدواری برای نشاط اصناف در ۱۴۰۴ هیچ کمبودی در عرضه خشکبار و آجیل نداریم/ تورم حداقلی، نهایت مشتری مداری و مُدارای اهالی این صنف با شهروندان رکود مسکن در سال آینده ادامه دار خواهد بود/ دهک های ۶ تا ۱۰ توان خرید خانه ندارند/ نقش شرکت های خصوصی را جدی بگیریم آغازی دیگر با برنامه های مُتقن/ برای صنفی که قاعده بازی را بلد باشد همیشه شب عید است نرخ خدمات آرایشگاه مردانه تغییر نکرده است/ تزریق ژل و بوتاکس ممنوع! تغییر الگوی مصرف مشتریان؛ تعمیرات موبایل جایگزین خرید شد اعتقادی به ذخیره‌سازی و تنظیم بازار به این شکل نداریم رکوردی دوباره از قیمت طلا و سکه/ پیش‎بینی بازار فردا ۲۸ اسفندماه نظارت بر بازار در آستانه چهارشنبه‌سوری/ فروش مواد محترقه ممنوع است مشکل اصلی به دست مجلس حل می‎شود/ گرانی ۱۰۰ درصدی کالاهای اساسی و گرایش مردم به غذاهای فوری و آماده!

3
ناصر شعبانی، رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی تهران:

در تولید سیستمِ دزدگیر خودکفا شده ایم، دوربینِ ما در خاورمیانه، حرف اول را می زند ولی از کمک های دولتی محرومیم

  • کد خبر : 8236
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۱
در تولید سیستمِ دزدگیر خودکفا شده ایم، دوربینِ ما در خاورمیانه، حرف اول را می زند ولی از کمک های دولتی محرومیم
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| نظیر سایر صنوف، مالیات بر کسب و کار صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی تهران اگر نگوییم بیشتر، به همان اندازه تاثیر منفیِ بسیاری گذاشته. ناصر شعبانی، رئیس اتحادیه این صنف با اشاره به استیصال واحدهای صنفی خود زیر بار سنگین مالیات، گرانی و رکود به نکات مهمی از توانمندی و خودکفایی جوانان و نخبگان ایرانی در تولید دوربین و سیستم های حفاظتی اشاره کرده و مبلغ ناچیز وام های بانکی را مورد انتقاد قرار داده است. به اعتقاد او در این شرایط دولت باید اهتمام بیشتری در رفع چالش ها و ایجاد بسته های حمایتی به عمل آورد.

ناصر شعبانی، رئیس اتحادیه این صنف می گوید که واحدها زیر بار سنگین مالیات، مستاصل مانده اند. او در توضیح کسادی بازار صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی تهران به عقب برمی گردد؛ سالیانی که کسبه برای گرفتن واحد در خیابان جمهوری(محل تراکم این صنف)، سر و دست می شکاندند و اگر یک مغازه خالی می شد، ۱۰ها متقاضی برای اجاره داشت اما همین حالا ۱۰ ها مغازه خالی مانده اند و کسی برای اجاره کردن آن اقدام نمی کند؛ شعبانی، تاکید می کند که اجاره ها سنگین اند و از فروش هم خبری نیست.

اما این شرایط دشوار در حالی واحدهای صنفی را در مضیقه قرار داده که به گفته ناصر شعبانی، سیستم دزدگیر تقریبا به صورت صددرصد در ایران تولید می شود و در این زمینه اگر دولت تا حدودی به شرکت های دانش بنیان کمک کند می توان گفت که ظرف دو الی سه سال آینده از واردات دوربین بی نیاز خواهیم شد و می توان صفر تا صد آن را تولید در کشور تولید کرد که دیگر مجبور نباشیم تا این حد، هزینه واردات را متقبل شویم.

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی تهران با بیان اینکه در حال حاضر شرایط استفاده از تولیدات داخلی مهیاست در خصوص دوربین هم می گوید چیزی حدود ۷۰ درصدِ دوربین ها در داخل ایران ساخته می شود و در حال حاضر بانک ها و شرکت های دولتی ترجیحشان استفاده از دوربین های تولید ایران است تا دوربین های وارداتی.

به گفته شعبانی: در حال حاضر در بحث دوربین در خاورمیانه، حرف اول را می زنیم؛ کشورهای شرق دور تا حدی از ما جلوتر هستند اما هیچ یک از کشورهای همسایه در بحث تولید دوربین از ما جلوتر نیست.

شعبانی به رکودِ ساخت و ساز و ارتباط آن با رکود بازار صنف خود هم اشاره کرده و می گوید در حال حاضر تعویض دوربین ها و تجهیزات حفاظتی و به روزرسانی آن ها تا حدی فروش را نگه داشته. او در کنار وضعیت بد ساخت و ساز به اوضاع بد اقتصادی هم اشاره می کند که خرید دوربین را در رده های دهم به بالای خرید شهروندان قرار داده.

تاکید بر کمک دولت/ وام های فعلی یک پنجم هزینه یک کارگاه را هم تامین نمی کند

شعبانی به عنوان رئیس اتحادیه برای رهایی از این وضعیت کسادی بر کمک دولت تاکید دوباره می کند. او معتقد است باید برای دریافت وام به متقاضیان، کمک شود؛ در حال حاضر واحدهای بسیاری دنبال وام هستند اما متاسفانه منابع بانک ها محدود شده و این ارقام یک پنجم هزینه یک کارگاه را هم نمی تواند تامین کند.

به گفته او اگر دولت بتواند کاری کند که بانک ها به تولیدکننده کمک کنند واقعا بخش بزرگی از معضل واردات حل خواهد شد به این دلیل که در حال حاضر، بحث قاچاق کالا هرچند به مقدار کم هم مطرح است اما همین هم می تواند وارد نشود.

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی تهران، می گوید پایش را که در کارگاه ها می گذارد، می بیند جوانان نخبه و فرزندان مستعد این مرز و بوم، بهترین دانشگاه های ایران، وارد این رسته شده و دارند کار می کنند و حیف است از این استعدادها به سادگی بگذریم و آن ها را که ظرفیت های بالایی در تولید دارند، نادیده بگیریم.

 

 

 

 

 

 

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=8236
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 56 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.