• امروز : دوشنبه, ۲۰ بهمن , ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 9 February - 2026
کل اخبار 2448اخبار امروز : 0
36
محمدرضا فرجي، نايب رئيس دوم اتاق اصناف تهران:

خطر صدور انفجاري مجوزها بدون احراز و تطابق با آيين نامه هاي اتحاديه هاي صنفي در درگاه ملي مجوزها/ به جاي آمار اشتغال بايد به فکر ايجاد اشتغال پايدار و موثر بود

  • کد خبر : 19
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۰:۰۰
خطر صدور انفجاري مجوزها بدون احراز و تطابق با آيين نامه هاي اتحاديه هاي صنفي در درگاه ملي مجوزها/ به جاي آمار اشتغال بايد به فکر ايجاد اشتغال پايدار و موثر بود
نايب رئيس دوم اتاق اصناف تهران با انتقاد از عملکرد درگاه ملي صدور مجوزهاي کسب و کار گفت: در يک هفته اخير صدور مجوزها با رشد انفجاري صورت گرفته در حالي که روند صدور مجوز بدون احراز و تطابق با آيين نامه هاي اتحاديه ها کاري اشتباه بوده و نبايد از اصناف توقع نظارت پسيني در اين باره داشت.

محمدرضا فرجي، نايب رئيس دوم اتاق اصناف تهران با بيان اين که از طريق اتحاديه و اصناف سالانه حدود يک ميليون مجوز تمديد و صادر مي شده، افزود: بر اساس آخرين آمار ثبت شده در درختواره کسب وکار ظرف دوماه تعداد مجوزها از 15 هزار به 622هزار مجوز رسيده و 188هزار درخواست نيز در دست بررسي است که احراز هويت آنها در برخي موارد به درستي صورت نگرفته است و از نظر من درگاه ملي مجوزها با اين شيوه دچار اشتباه استراتژيک شده است.

وي با هشدار جدي نسبت به عواقب تصميمات صورت گرفته در درگاه ملي صدور مجوزها گفت: براي يک مکان و کد پستي بيش از 32 مجوز کسب و کار صادر شده که اميدواريم تمام اين کارها اقدامات سهوي باشد.

فرجي با بيان اين که بايد نگران سوء استفاده از اين مجوزها در محاکم قضايي، تجارت و … بود؛ افزود: به رغم وجود باگ ها و مشکلات اساسي در سامانه صدور مجوزها، براي صدور مجوز ها هنوز براي اصناف تهران آپشني براي نظارت پيشيني در نظر گرفته نشده است و ادامه اين روند نمي تواند از لحاظ امنيتي و سياسي براي کشور و دولت جذاب باشد و به جاي آمار اشتغال بايد به فکر ايجاد اشتغال پايدار و موثر بود.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=19

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.