• امروز : شنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل اخبار 1782اخبار امروز : 6

اطلاعیه ها

ACTIVE یا NOT ACTIVE مساله این است!/ سهمِ بازار عکاسی و فیلمبرداری از کالای قاچاق؛ ۵۰ درصد ما سوپرمارکت داران، بزرگ شدن فرزندان خود را نمی بینیم/ داغِ زخمِ تیشه فروشگاه های زنجیره ای بر ریشه های شهر تاثیر منفی ۴۵درصدی نوسانات ارزی بر کار خیاطانِ شهر/ خرید و فروش به نتایج مذاکرات موکول شده سنت دیرینه و میراثی ماندگار که در حال فروپاشی ست/ قیمت تمام شده محصولات سنتی، قابل رقابت با تولیدات صنعتی و زیرپله ای نیست به منظور استفاده از ظرفیت های موجود در صنعت پوشاک وهم افزایی موثر در راستای تحققِ شعار سال با پیگیری های رئیس اتاق اصناف تهران همکاری های مشترک صنوف با ازبکستان رقم می خورد/ رایزنی با نمایندگان سایر سفارتخانه ها در دستورِ کار تجمع حماسی اصناف، کسبه و بازاریان تهران در حمایت از مردم مظلوم غزه مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند اولین جلسه هم اندیشی و همفکری/ بررسی عملکرد کارگروه های اصناف و بازار در سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های پیش رو در ۱۴۰۴ وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ آفت بزرگ اخذ مالیات بر ارزش‌افزوده در تمامی مراحل تولید/ ۵۰ درصد بازار پارچه وارداتی است قیمت مسکن در سال ۱۴۰۴ نمی‌تواند رشد بالایی داشته باشد/ دهک‌های ۶ تا ۱۰ از خرید خانه ناامید شده‌اند واسپاری امور اجرایی نمایشگاه کتاب به صنف ناشران و کتابفروشان تحقق شعار وفاق ملی است از خرید طلای دست دوم پرهیز و ترجیحاً مصنوعات طلای نو تهیه شود

23
 نایب رئیس اتاق اصناف تهران و رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران:

خداحافظی برندهای بزرگ فناوری از ایران/ ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها

  • کد خبر : 7720
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۹:۴۶
خداحافظی برندهای بزرگ فناوری از ایران/ ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها
 محمدرضا فرجی تهرانی، نایب رئیس اتاق اصناف تهران و رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران تاکید کرد: برندهایی مانند ایسوس و لنوو، به دلیل فشارهای بین‌المللی، ایران را تحریم کرده‌اند.

 برندهای بزرگ فناوری به دلیل تحریم‌های بین‌المللی و فشارهای ایالات متحده، به‌تدریج از بازار ایران خارج شده‌اند. شرکت‌هایی مانند IBM، hp و Apple پیشتر فعالیت‌های خود را محدود کرده و برخی از آن‌ها به‌طور کامل از بازار ایران خارج شده‌اند.

اخیراً شرکت‌های بزرگ دیگری مانند ایسوس نیز به جمع برندهایی پیوسته‌اند که ایران را تحریم کرده‌اند. اتحادیه اروپا نیز با تحریم نهادها و شرکت‌های فناوری ایران، مشکلات بیشتری برای دسترسی به فناوری‌های روز دنیا ایجاد کرده است. این تحریم‌ها تأثیر جدی بر واردات و تأمین تجهیزات مورد نیاز برای توسعه زیرساخت‌های فناوری اطلاعات کشور گذاشته است.

محمدرضا فرجی تهرانی، رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران به تشریح وضعیت بازار کالاهای فناوری و چالش‌های جدید پیش‌روی واردات این محصولات پرداخت.

محمدرضا فرجی تهرانی، با اشاره به تحریم‌های جدید علیه برندهای معروف فناوری، گفت: برندهایی مانند ایسوس و لنوو، به دلیل فشارهای بین‌المللی، ایران را تحریم کرده‌اند. این موضوع تازه‌ای نیست و کشور ما به‌طور مکرر در زمینه کالای آی‌تی با چنین مشکلاتی مواجه بوده است. اما در مجموع با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته با واردکنندگان این دو برند جای هیچ‌گونه نگرانی برای مصرف‌کنندگان نیست.

نایب رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در ادامه تصریح کرد: صنعت فناوری اطلاعات ایران همواره با چالش‌هایی نظیر تحریم‌ها و محدودیت‌های بین‌المللی روبه‎رو بوده است، اما هدف اصلی ما این است که کالای روز دنیا را به کشور وارد کنیم. پیشرفت کشور تنها زمانی ممکن است که فناوری‌های نوین و به‌روز در دسترس باشند. در دنیای امروز که به‌سرعت به سوی استفاده گسترده از هوش مصنوعی پیش می‌رود، لازم است که ما نیز در جهت خودکفایی در تولید مایحتاج مردم گام برداریم و این امر تنها زمانی ممکن خواهد بود که از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها حمایت کنیم.

وی افزود: با توجه به تکنولوژی بالای فناوری تنها تعداد انگشت‌شماری از کشورها  توانایی تولید اقلام‌های‌تک را دارند. در این زمینه، مسئولان واردکننده کالاهای آی‌تی به ما اطمینان داده‌اند که هیچ نگرانی برای تأمین کالاهای ضروری وجود نخواهد داشت و حتی برندهایی همچون ایسوس و لنوو نیز تحت هیچ شرایطی متوقف نخواهند شد.

رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه در ادامه به تغییرات اخیر در روند واردات این محصولات اشاره کرد و به اقتصادنیوز گفت: به دلیل تحریم‌ها، واردکنندگان مجبور شده‌اند تا از روش‌های غیرمستقیم برای تأمین کالا استفاده کنند. این روند ممکن است مشکلاتی در ثبت سفارش و تخصیص ارز به‌وجود آورد، چرا که با توجه به خرید غیر مستقیم کالا در مبدا تامین‌کننده سریع‌تر از گذشته کالا را تحویل داده و پذیرای این موضوع نمی‌باشد که کالا را دپو کرده یا رزرو برای واردکنندگان کند.

فرجی در پایان از مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت و بانک مرکزی خواست تا به‌منظور تسهیل روند واردات کالاهای فناوری، تمهیدات لازم را اتخاذ کنند: ما بارها از مسئولان درخواست کرده‌ایم تا با سرعت بیشتری ثبت سفارش‌ها را تسهیل کرده و تخصیص ارز به‌ویژه در زمینه کالای فناوری را افزایش دهند، چرا که این کالاها جزء نیازهای اساسی سازمان‌ها، ارگان‌ها و حتی مصرف خانگی است. امیدواریم با توجه به اهمیت این موضوع، مقامات مسئول در وزارت صنعت و اقتصاد به‌زودی اقداماتی در جهت بهبود شرایط اتخاذ کنند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=7720

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.