• امروز : یکشنبه, ۷ بهمن , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 26 January - 2025
کل اخبار 1579اخبار امروز : 4

اطلاعیه ها

ابزار، اعتبار صنعت است/ نمایشگاه؛ تامین شایسته ابزار، کاهش هزینه سربار و رشد تولید دست دولت هم بسته است/ تخصیص وام های کلان به مصارف شخصی؛ تولید کننده در حال عبور از هفت خوان رستم دولت نمی تواند دلار را ثابت نگاه دارد/ مالیات ریشه همه را خشکانده/ با این روال ظرف یکی دو سال آینده هیچ شغلی باقی نمی ماند! ۳۸ نماینده برتر ساعت میزبان روزانه ۱۰ هزار بازدیدکننده خواهند بود/ از ۴ تا ۸ بهمن ماه در مجموعه نمایشگاهی برج میلاد نرخ صعودی دلار و بالارفتن روزانه قیمت ظروف آلومینیوم در ایران بارندگی و صادرات بی رویه قیمت صیفی جات را تکان داد/ سیب زمینی ها را با خاک به عراق می بردند با همین فرمان تا شب عید مشکلی نخواهیم داشت کفشِ تنگ محدودیت ها پای کفاشان دست دوز را می فشارد نایب رئیس اتاق اصناف تهران پای وزیر را هم به چاپخانه ها کشاند/ ابراز امیدواری ابوالحسنی از دریافت پروانه صنایع/ استانی شدن واحدها و تجمیع زیرِ پرچم اتحادیه عجب شب عیدی شد! حکمرانی اقتصاد هوشمند؛ انقلاب در اصناف با نواوری و فناوری معافیت حق بیمه کتابفروشان منوط به تامین بودجه از ارشاد است تنظیم بازار شب عید و ماه رمضان نیازمند افزایش عرضه کالاهای اساسی است خداحافظی برندهای بزرگ فناوری از ایران/ ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها صنعت چوب در مسیر سبز و پایدارتر با استفاده از مواد اولیه جایگزین ثبات قیمت سیب‎زمینی از اوایل اسفند/ عرضه قطره چکانی به بازار؛ ممنوع بانک مرکزی باید نقش محوری در کنترل ارز داشته باشد/ قیمت طلا و سکه تحت تاثیر بازار جهانی

5
محمدسعید عنصری، رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدکیِ تهران:

جولانِ ۱۸هزار بدون مجوزِ مجازی و تورم کمرشکن برای واحدهایِ صنفی مجاز و قانونی

  • کد خبر : 7128
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۴
جولانِ ۱۸هزار بدون مجوزِ مجازی و تورم کمرشکن برای واحدهایِ صنفی مجاز و قانونی
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| واحدهای صنفی دارای مجوز با فعالیت قانونی و نرخ بسیار پایین نسبت به تورم، کمتر از حداقل 1700 واحد هستند و در مقابل، بدون مجوزهای مجازی به حدود 18 هزار در فضای مجازی رسیده و آزادنه مشغول فعالیت هستند. محمدسعید عنصری، رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدکیِ تهران با انتقادات قابل توجه نسبت به فعالیت بدون جوازها در خصوص تورم موجود و نرخ تعیین شده صنف خود، پیشنهاد می دهد که مسئولان تورم را هم بر مبنای دلار پیش ببرند که لااقل در این زمینه عدالت برقرار شود.

نرخ تعیین شده برای این واحدهای صنفی با تورم هماهنگی ندارد؛ با تورم ۴۰ درصدی، نرخ آن ها ۱۰ درصد افزایش پیدا کرده. محمدسعید عنصری، رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدکیِ تهران که با این جمله، صحبت پیرامون مسائلی که واحدهای صنفی اش را درگیر کرده، آغاز کرده و می افزاید که این قسم مسائل زمینه های تخلف را فراهم می کند و بی جوازها هم که اصلا تابع قوانین و نرخ های تعیین شده نیستند.

به گفته عنصری، این روزها فعالیت های مجازی در انواع و اقسام سایت ها و اپلیکیشین ها که بدون مجوز و با معرفی شماره های تماس متعدد بدون داشتن جا و مکان ثابت و مشخص به شکلی کاملا آزادنه مشغول فعالیت هستند، کار واحدهای صنفی سابقه دار و دارای مجوز را مختل و آن ها را با چالش جدی مواجه کرده که به آن خواهیم پرداخت.

نرخِ ما باید با تورم همخوانی داشته باشد

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدکیِ تهران در خصوص نرخ تعیین شده برای کالا و خدمات صنفش، با بیان اینکه این نرخ ها باید با تورم همخوانی داشته باشد، توضیح می دهد که در عرض دو سال، دلار سه برابر شده؛ هر چیزی ما می خواهیم بخریم بر مبنای دلار حساب می شود؛ خب پس تورم را هم بر مبنای دلار پیش ببرید که لااقل در این زمینه عدالت برقرار شود.

او تاکید می کند: ما همه زیر این پرچم و برای این کشور فعالیت کرده و حالا که در جبهه اقتصادی مشغول فعالیت هستیم، زمانی که هزینه ها و با قیمت ها همخوانی ندارد، فعالیتمان به شدت تحت تاثیر قرار می گیرد.

زمانی که شما وقتی قطعه ای را با قیمت یک میلیون تومان تعویض می کنید ، اجرت شما نمی تواند ۱۰۰ هزار تومان باقی بماند! عنصری با بیان این مطلب اظهار تاسف می کند که در صنف او هیچ چیز سر جای خودش نیست.

او پیشنهاد می کند تعیین نرخ در اختیار خود اتحادیه قرار بگیرد با این توضیح که «رسته های ما گسترده هستند و هر کدام برند و مدل های متفاوت هستند، قطعات اضافه شده باید کارشناسی و بعد وارد نرخ نامه شود؛ همیشه در اعلام نرخ نامه مشکل داشته ایم و تقاضا داریم از اولویت دو خارج و در در اولویت سه قرار گیرد که ما خودمان بتوانیم نسبت به نرخ گذاری خود تصمیم بگیریم.»

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدکیِ تهران در خصوص این فعالیت فریبنده بدون مجوز در فضای مجازی، هم توضیح داده: از آن جایی که اتحادیه دیگر مثل سابق قدرت اجرایی ندارد، شاکیان را به مراجع دیگر ارجاع می دهد و البته هیچکدام از آن ها هم پاسخگو نیست؛ به گفته عنصری، پلیس فتا پاسخگو نبوده و این قسم فعالیت ها را مربوط به حوزه خود نمی داند؛ دفاتر قضایی از شما آدرس و ثنا می خواهند و تعزیرات هم می گوید فاکتور ندارید.

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدکیِ تهران، تصریح می کند که «روزانه ده ها شکایت به این اتحادیه ارجاع داده می شود که عمده آن ها مربوط به همین بدون مجوزهاست. از سوی دیگر واحدهای صنفی که هیچ جای دیگری برای رساندن صدای شکایت خود به گوش مسئولان را ندارند، به اتحادیه معترض شده و این میان اتحادیه با همه پیگیری هایی که انجام شده، کاری از دستش بر نمی آید!»

نکته جالب اینکه بنا به اظهارات عنصری: اعضای این اتحادیه چیزی حدود ۱۵۰۰ تا ۱۷۰۰ واحد صنفی هستند و در مقابل آن بدون جوازدارهای مجازی به حدود ۱۸ هزار در فضای مجازی می رسند که نمی شود پیدایشان هم کرد؛ مجهول المکان و مجهول الهویه هستند.

 

 

 

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=7128
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 74 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.