• امروز : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 23 November - 2024
کل اخبار 1420اخبار امروز : 11

اطلاعیه ها

همکاری سازمان امور مالیاتی با اتحادیه عطار و سقط فروشان جایِ قهوه در قهوه خانه است/ کافه عربی یکی از واحدهایِ صنفی ماست اتفاقات بزرگ در اقتصادِ اصناف کشور با کمک بانوان/ اتحادیه خرازی اولین «کانون بانوان صاحب جوازِ کسب» را افتتاح کرد مالکان، پیچِ سرقفلی را فشرده و صاحبان کسب و کار را به ستوه آورده اند/ شهرداری محل کسب این افراد را با بلوک سیمانی مسدود کرده گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و عراق محدود شده! با احترام و مدارا و مراقبت از جو صمیمانه یک صنف، شاهد وحدت و رفعِ مشکلات خواهیم بود وحدتِ تابلوسازان در جشنواره نهم آذرماه/ تابلوهای شهر زیبا می شوند فعالان صنفی در خصوص آسیب های قانون بودجه نظر بدهند/ از سازوکار‌های شما در داوری و حل اختلاف حمایت می کنیم/ دعاوی مابین هم‌صنفان به مصالحه کشیده شوند اندیشکده حمکرانی اقتصاد هوشمند اتاق اصناف تهران؛ از بازنگری در قوانین کسب و کار و رشد اقتصاد دیجیتال تا حضور اصناف در ساختارهای تصمیم گیری و مشورتی کشور چابک سازی می کنید یا لاک پشت سازی؟/ خیلی چراغ خاموش، همان مالیات را گرفتید!/ ناعدالتی ها و ناترازی هایِ صنف ما همکاری سازمان امور مالیاتی با اتحادیه عطار و سقط فروشان تسهیل دسترسی به لاستیک برای متقاضیان/ لزوم اتخاذ تدابیر ویژه از سوی دولت برای مقابله با واردات غیرقانونی لاستیک وزارت جهاد باید بازار سیب‎زمینی را مدیریت کند/ قیمت میوه‌های پاییز ۲۵ درصد افزایش یافت رکود مطلق معاملات بازارخودرو/ عدم توان مردم برای خرید خودرو

13
رئیس اتاق اصناف تهران:

تولید نان با کیفیت نیازمند فرهنگ‌سازی و ایجاد مشوق است

  • کد خبر : 5728
  • ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۱
تولید نان با کیفیت نیازمند فرهنگ‌سازی و ایجاد مشوق است
به گفته حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران تولید نان با کیفیت نیازمند فرهنگ‌سازی و ایجاد مشوق‎های لازم است.
رئیس اتاق اصناف تهران درباره افزایش قیمت نان در تهران، گفت: هزینه‌هایی که یک واحد صنفی نانوایی در تهران دارد نسبت به شهرهای کوچک و شهرهای مختلف کشور متفاوت است.
رستگار با بیان اینکه از سال ۱۴۰۰ قیمت نان افزایش نیافته بود، بیان داشت: این در حالی است که طی سال‌های گذشته تورم افزایش یافته؛ لذا افزایش نیافتن قیمت نان با وجود افزایش نرخ تورم مشکلاتی را برای واحدهای صنفی نانوایی ایجاد کرده است.
وی افزود: بنابراین با توجه به شرایط و براساس قانون و پس از بررسی های لازم تصمیم گرفته شد تا قیمت نان افزایش یابد و این افزایش قیمت برای تهران ۴۰ درصد و برای شهرهای مختلف دیگر بین ۲۰ تا ۲۵ درصد بود.
رئیس اتاق اصناف تهران با اینکه برای هر کیلو آرد دولت مبلغی را یارانه می‌دهد، افزود: علیرغم یارانه ای که بابت نان پرداخت می شود اما نانوایان و مردم راضی نیستند، لذا این وضعیت حاکی از آن است اشکال وجود دارد.
وی با بیان اینکه متاسفانه در شهرهای دیگر نان را خشک می‌کنند و به عنوان خوراک دام مصرف می شود، بیان داشت: با وجود هزینه‌ای که توزیع آرد یارانه‌ای برای دولت دارد اما متاسفانه در وضعیت تولید و عرضه نان شاهد وضعیت مناسبی نیستیم.

رستگار بیان داشت: هر نرخی که دولت تعیین می کند واحدهای صنفی موظف و مکلف به اجرا هستند.

وی در پاسخ به اینکه در شرایط فعلی چه اقداماتی را برای افزایش کیفیت نان انجام داده است، گفت: براساس جلساتی که با اتحادیه های مرتبط با نان داشته ایم به این نتیجه رسیده‌ایم که اتحادیه های مرتبط بر واحدهای صنفی نظارت بیشتری داشته باشند و بحث سلامت نان و کیفیت طبخ نان را در نظر بگیرند.

رئیس اتاق اصناف تهران افزود: برای پخت نان با کیفیت مطلوب باید فرهنگ‌سازی صورت و مشوق‌هایی وجود داشته که در این مورد جلساتی برگزار شده و ما آن را در دست اجرا داریم.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=5728

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.