• امروز : شنبه, ۲۱ مهر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 12 October - 2024
کل اخبار 1279اخبار امروز : 6

اطلاعیه ها

بازارِ جوراب و کشباف های زمستانه داغ می شود؟ به زودی با کمبود جدیِ نیروی کار مواجه خواهیم شد رونقِ کار قاچاقچی ها در ورود ممنوعِ کالاهای محوری خرازانِ شهر سرپرست دبیر اجرایی اتاق اصناف تهران منصوب شد نشست رئیس، هیات رئیسه و روسای اتحادیه‌های صنفی تهران درخصوص سامانه وصول مطالبات صنفی سلب اختیارات و خلعِ ید اتحادیه ها در حمایت از همکاران صنفی غفلت از صنعت ابزار؛ رکن اساسی تولید/ ابزار به عنوان الفبای تولید، باید مورد توجه بیشتری قرار بگیرد آقای سرای ایرانی به کجا چنین شتابان!/ اگر منافعی نداشتید کاسب خرده پا را له نمی کردید نشست مشترک رئیس و هیات رئیسه اتاق اصناف تهران با نمایندگان مجلس شورای اسلامی یک بام و دو هوایِ تصمیم گیران منجر به از هم گسیختگیِ صنوف شده/ آقای رئیس جمهور به دادِ اصناف برسید! چاله های وحشتناک زیرِ پای بارفروشانِ تهران/ وزیر کشاورزی باید از تجربیاتِ ما در تنظیم بازار و ذخیره سازی استفاده کند پیوند ناگسستنیِ اصناف، کسبه، بازاریان و پیشه‌وران با فراجا مراجع بالادستی به جای رعایت حال صنوف به آن ها اخطار می دهند!/ هشدار در خصوص تعطیلی گسترده واحدهای صنفی و بیکاری نیروهای انسانی/ فقط خدا می تواند به مردم و اصناف کمک کند مسئولان مشغول رسیدگی به فروشگاه های زنجیره ای هستند/ خواربارفروشان نگذاشته اند آب در دلِ مردم تکان بخورد آیین بزرگداشت مجاهد شهید سیدحسن نصرالله برگزار شد دود غلیظ در نزدیکی فرودگاه مهرآباد ناشی از آتش گرفتن انبار چسب و رنگ در شادآباد بود قیمت طلا و سکه کاهشی شد شکر کمتر از نرخ مصوب در بازار عرضه می‌شود/ محدودیت واردات و عدم ترخیص برنج منجر به کمبود برنج و التهابات قیمت شده است کالا به اندازه کافی است اما قدرت خرید نیست/ با وجود آزاد بودن واردات بخاری، از واردات بی‌نیازیم نرخ مصوب مرغ باید منطقی باشد تا مغازه‎داران و تولیدکنندگان به ناحق مشمول جریمه تعزیراتی نشوند

7
رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان عینک‌ تهران:

تنها ۲ درصد عینک‌ها ساخت داخلند/ از دولت چهاردهم توقع داریم کنار اصناف باشد نه روبه‎روی آن

  • کد خبر : 5472
  • ۰۶ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۳
تنها ۲ درصد عینک‌ها ساخت داخلند/ از دولت چهاردهم توقع داریم کنار اصناف باشد نه روبه‎روی آن
علیرضا خلیل‌نژاد، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان عینک‌ تهران گفت: تکنولوژی ساخت عینک بسیار پیچیده و هزینه‌بر است که برای ایجاد کارخانه‌ عینک‌سازی دولت باید حمایت ویژه‌ای از این صنف داشته باشد و اینکه عینک آفتابی یک کالای لوکس نیست و به عنوان پیش درمان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان عینک‌ تهران با بیان اینکه در تهران، شمیرانات و شهرری دو هزار و ۷۳۰ عضو جوازدار مشغول فعال هستند گفت: مقرر شد تا پزشکان بینایی‌سنجی که عینک هم می‌فروشند ملزم به اخذ مجوز از اتحادیه عینک‌سازان شوند در غیر این صورت فعالیت آنها غیرقانونی تلقی می‌شود.

۲ درصد عینک‌ها ساخت داخل هستند

خلیل‎نژاد گفت: به این دلیل که اندازه عینک کوچک است تولید آن هم دشوار است و تنها دو درصد از این کالا تولید واقعی است که این دو درصد تولید واقعی هم در بخش صنعتی است و در بخش‌های طبی و آفتابی تولیدی نداریم و هفت درصد دیگر هم تولید غیرواقعی است که بیشتر در بخش عینک‌های مونتاژی هستند.

او اضافه کرد: تکنولوژی ساخت عینک بسیار پیچیده و هزینه‌بر است که برای ایجاد کارخانه‌ها دولت باید حمایت ویژه‌ای از تولیدکنندگان داشته باشد، البته گام‌هایی نیز برداشته شده و امیدوار هستیم تا سال ۱۴۰۶ در زمینه فرم یا قاب عینک تولیداتی را به بازار عرضه کنیم.

عدسی‌های پلاستیکی خش‌پذیر نیستند

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان عینک‌ تهران با اشاره به اینکه شیشه عینک به دو دسته سفارشی و آماده‌ تقسیم می‌شود، ادامه داد: مسلم است که شیشه‌های آماده‌ از کشور مبداء به همان شکل وارد می‌شوند اما سفارشی‌ها تولید داخل هستند و دو کارخانه‌ای هم که تولیدکننده هستند یکی از آنها دانش‌بنیان است و تا ۷۵ درصد سفارشی‌ها را تولید می‌کند.

خلیل‌نژاد در ادامه در پاسخ به انتقاد از شیشه‌های پلاستیکی عینک‌ها، گفت: شیشه‌های پلاستیکی تنها مشکلی که دارند این است که خط و خش‌پذیرند، گرچه عدسی‌های مقاومی هم در برابر خش تولید می شود، اما کاملا ضد خش نیستند، البته صنعت پلاستیک نسبت به صنعت شیشه پیشرفته‌تر است و پس از آن نیز به وجود آمده و خطرات بسیار کمتری نیز داراست.

او تاکید کرد: مساله مهم طرز نگهداری عینک است، افرادی هم هستند که عینک‌شان عدسی پلاستیکی است اما چهار تا پنج سال از آن استفاه می‌کنند، هر چند عدسی‌های پلاستیکی از نظر وضوح دید هیچ تفاوتی با شیشه ندارد.

اشتغال ۵۷ هزار نفر در صنف عینک‌سازان

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان عینک‌ تهران تصریح کرد: ۲۲ هزار واحد صنفی در کشور وجود دارد و حدود ۵۷ هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در این صنف مشغول فعالیت هستند و بالغ بر صدهزار نفر هم به صورت قانونی و دارای جواز مشغول به کار هستند.

خلیل‌نژاد در ادامه با بیان اینکه همانند سایر اصناف معتقدیم که افزایش مالیات‎ها یکی از علل رشد تورم است افزود: دولت از اصناف و کسبه به اجبار مالیات دریافت می‌کنند اما به اعتقاد ما مالیات وجهه قانونی خود را از دست داده‌ است.

او تاکید کرد: در مورد بیمه هم مکاتباتی با بیمه مرکزی انجام داده‌ایم و درخواست کردیم تا طرف‌های قرارداد بیمه را حتما از عینک‌سازان و عینک‌فروشی‌های جوازدار انتخاب کنند تا ما هم بتوانیم بر قیمت، عملکرد و کیفیت آنها نظارت داشته باشیم.

مشکل در تخصیص ارز است

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان عینک‌ تهران خاطر نشان کرد: اکثر مواد اولیه ساخت عینک‌ها وارداتی هستند؛ اما با توجه به اینکه عینک آفتابی کالایی صد در صد پیش‌درمان است؛ اما در ثبت سفارش و تخصص ارز هنوز هم مشکل وجود دارد.

خلیل‌نژاد در ادامه گفت: عینک آفتابی یک کالای لوکس نیست و به عنوان پیش درمان مورد استفاده قرار می‌گیرد با توجه به جغرافیای کشور ما استفاده از عینک آفتابی یک امر واجب است و دولت باید با فرهنگ‌سازی مردم را مجاب به استفاده کند.

او گفت: با شروع دولت چهاردهم توقع داریم تا اصناف را هم همراه خودشان بدانند و در خصوص دارایی و بیمه و… ما را به عنوان قلک نبینند و درخواست داریم تا دولت کنار ما باشد نه روبه‎روی ما.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=5472

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.