• امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
کل اخبار 1409اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و چند کشور دیگر محدود شده! با احترام و مدارا و مراقبت از جو صمیمانه یک صنف، شاهد وحدت و رفعِ مشکلات خواهیم بود وحدتِ تابلوسازان در جشنواره نهم آذرماه/ تابلوهای شهر زیبا می شوند فعالان صنفی در خصوص آسیب های قانون بودجه نظر بدهند/ از سازوکار‌های شما در داوری و حل اختلاف حمایت می کنیم/ دعاوی مابین هم‌صنفان به مصالحه کشیده شوند اندیشکده حمکرانی اقتصاد هوشمند اتاق اصناف تهران؛ از بازنگری در قوانین کسب و کار و رشد اقتصاد دیجیتال تا حضور اصناف در ساختارهای تصمیم گیری و مشورتی کشور چابک سازی می کنید یا لاک پشت سازی؟/ خیلی چراغ خاموش، همان مالیات را گرفتید!/ ناعدالتی ها و ناترازی هایِ صنف ما مُشت گره کرده استانِ تهران و فریاد یکرنگی از دریچه یک اتاقِ واحد/ اصناف استان تهران یکصدا پیام همدلی را فریاد زدند آخرین دستاوردهای ابزارآلات این هنر را در دومین نمایشگاه صنعت موسیقی ببینید ظرفیت های بالای یک صنف در پیشرفت گسترده اقتصادی، فرهنگی و اشتغالزایی به تماشا گذاشته شد پیگیری اهم موضوعاتِ صنفی در دیدار نایب رئیس اتاق اصناف تهران با استاندار پلیس و اتاق برای امنیت اقتصادی جامعه همراه شدند/ اعلام آمادگی همه جانبه اصناف برای همکاری با پلیس امنیت اقتصادی قیمت طلا و سکه به ثبات نسبی رسیده/ مردم با خیال راحت، مبادلات خود را انجام دهند ممنوعیت واردات کالا دستاوردی برای دولت نداشت/ زیان‌های سنگینی که ممنوعیت واردات کالا بر جای گذاشت با توزیع برنج و شکر تنظیم بازار تاحدودی التهابات مرتفع شده/ چالش در بازار حبوبات و روغن صدور فاکتور الکترونیک میوه همچنان در بلاتکلیفی به سر می‎برد رکود و کاهش تقاضا همچنان ادامه دارد/ پیش‎بینی بازار فردا ۳۰ آبان ماه

11
رئیس اتحادیه صنف کفاشان دستدوز تهران:

تنها صادرات است که می‌تواند به داد صنف ما برسد/ گام‌های مثبت اتاق اصناف تهران در بحث صادرات 

  • کد خبر : 2109
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۹
تنها صادرات است که می‌تواند به داد صنف ما برسد/ گام‌های مثبت اتاق اصناف تهران در بحث صادرات 
رسول شجری، رئیس اتحادیه صنف کفاشان دستدوز تهران از بالا رفتن قیمت‌ها، پایین آمدن قدرت خرید مردم و جایگزین کردن مالیات به جای درآمدهای نفتی می‌گوید.

پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران؛ در شرایط فعلی اقتصاد کشور، بالا بودن قیمت‌ها که باعث پایین آمدن قدرت خرید مردم شده و از طرفی قیمت تمام شده کالاها هم بالا رفته و نیز مشکلات دیگری که به نظر، بزرگترین آن‌ها بحث مالیات است، صنوف را زمین‌گیر کرده است. روسای اتحادیه‌های صنوف در این زمینه راهکارهایی ارائه می‌دهند تا شاید بتوان از این وضعیت رهایی پیدا کرد و گامی برای بهبود وضعیتی برداشت که شهروندان در آن گرفتار آمده‌اند.

رئیس اتحادیه صنف کفاشان دستدوز تهران در این باره و در گفت وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، ضمن باز کردن بخشی از مهم‌ترین چالش‌های پیش پای این صنف، به بحث صادرات اشاره می‌کند و معتقد است که دولت اگر تمرکز خود را روی این موضوع بگذارد، بدون شگ گره بزرگی از مشکلات صنف حل خواهد شد.

شرایطی که اصناف را از پا درمی‌آورد

رئیس اتحادیه صنف کفاشان دستدوز تهران در اشاره به مشکلات صنف خود، به وجه اشتراک چالش‌ها و معضلات همه صنف‌ها اشاره می‌کند و می‌گوید: ما هم مثل بقیه صنوف از رکود و عدم توانایی مردم در خرید متضرر شده‌ایم؛ شرایطی که می‌تواند اصناف را از پا درآورد.

رسول شجری از هزینه‌های سرسام‌آور و درآمدهای پایین یاد می کند و می گوید که وزارت دارایی معتقد است باید بحث نفت را از بودجه جدا کند و آن را طبق صلاحدید خود با مالیات جایگزین کند. جایگزین کردن مالیات با درآمد نفت در کنار سایر عوامل، دست به دست هم داده تا واحدهای صنفی نتوانند فعالیت کنند و در شرایط قدرت خرید پایین مردم، قیمت تمام شده کالاها به دلایلی که گفته شد، افزیش پیدا کند و باید یک فکر اساسی کرد.

رئیس اتحادیه صنف کفاشان دستدوز تهران، توضیح می‌دهد: اتحادیه از چند ماه پیش با دوستانی که در زمینه محصولات نهایی کیف و کفش و چرم، توانایی صادرات دارند، صحبت‌هایی کرده و در حال احداث یک کنسرسیوم صادراتی هستیم و باید بگویم که در حال حاضر، گره کار ما را صادرات می‌گشاید.

دولت به جای ۲۰ واحد صنعتی بزرگ، طرف ۱۲ هزار واحد صنفی را بگیرد

شجری معتقد است که وقتی شرایط اقتصادی ما رو به خاموشی می‌رود، باید از هم پاشیدگی واحدهای صنفی جلوگیری کنیم. از طرفی تشخیص دولت این است که صادرات را به واحدهای تولیدی بزرگ اختصاص دهد. این واحدها ممکن است بتوانند از مسائلی که دولت مطرح می‌کند بهره‌مند شوند؛ اما ما بیش از ۱۲ هزار واحد صنفی داریم و اینها شاید چیزی حدود ۲۰ واحد صنعتی باشند که بتوانند از این امکانات استفاده کنند و تازه آن را هم برای خودشان استفاده می‌شود و نفعی برای ۱۲ هزار واحد صنفی ما ندارد.

او معتقد است: باید فکری کنیم که عموم مردم به نحوی از این مشکلات به وجود آمده، خلاصی پیدا کنند و به زندگی عادی و شرایط طبیعی خود برگردند.

اتاق اصناف به بحث صادرات ورود کرده است

اما در بحث صادرات چه زمینه‌هایی باید فراهم شود؟ شجری، می‌گوید: خوشبختانه اتاق اصناف به این موضوع ورود کرده و خود ما هم نمایشگاه‌هایی را برگزار می‌کنیم؛ با سفرای قطر و عربستان در جریان بازدید از نمایشگاه بین‌المللی تهران صحبت کردیم و قرار شد کالاهای مورد نظر کشورشان را با ما به اشتراک گذاشته و به هم انتفاع برسانیم. در گذشته و در حدود سال ۹۵ با کشورهایی مثل روسیه، ترکیه و آذربایجان هم گام هایی برداشته بودیم.

با این حال، رئیس اتحادیه صنف کفاشان دستدوز تهران نسبت به عملکرد فعلی دولت اظهار امیدواری کرده و می‌گوید: به نظر می رسد دولت به این نتیجه رسیده که اگر امکانات داخلی پاسخگو نباشد، صادرات بتواند گره گشای کار شد و امیدواریم بتوانیم به نتیجه خوبی برسیم.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=2109
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‎رسانی اتاق اصناف تهران
  • 222 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.