• امروز : سه شنبه, ۲ بهمن , ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 21 January - 2025
کل اخبار 1562اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

با همین فرمان تا شب عید مشکلی نخواهیم داشت کفشِ تنگ محدودیت ها پای کفاشان دست دوز را می فشارد نایب رئیس اتاق اصناف تهران پای وزیر را هم به چاپخانه ها کشاند/ ابراز امیدواری ابوالحسنی از دریافت پروانه صنایع/ استانی شدن واحدها و تجمیع زیرِ پرچم اتحادیه عجب شب عیدی شد! نمایشگاه سکه، اسکناس، مدال و تمبر مامنی برای علاقه مندان بود/ ایجاد فرصت های بازاریابی و افزایش کارایی کسب و کار اتحادیه ها نیاز ندارند کسی برایشان برنامه ریزی کند/ یکی از مسیرهای تاثیر در اجتماعاتِ صنفی، ورزش است/ نقش فرهنگی و اجتماعیِ اتحادیه ها پررنگ تر از تاثیر اقتصادی آن هاست تاکید بر دوری از حواشی به منظور تبلورِ ظرفیت حقیقی و قدرت واقعی اصناف اتحادیه ها در اتاق برای صیانت از حقوق اعضاء و دفاع از کیانِ خود هم نظر شدند حکمرانی اقتصاد هوشمند؛ انقلاب در اصناف با نواوری و فناوری نمایشگاه ساعت در تهران برگزار می‌شود/ ساعت‌های هوشمند تهدید نیست افزایش قیمت کاغذ در مقایسه با کالاهای دیگر چشمگیر نیست مهلت ارسال اظهارنامه ارزش افزوده پاییز تمدید شد عرضه سیب زمینی نو در بازار افزایش می‌یابد/ لزوم مدیریت صادرات سیب زمینی زور افزایش ٢٢ دلاری اونس جهانی به بازار داخل نرسید؛ سکه و طلا ارزان شد

12
رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران:

تقاضا در بازار طلا خوب نیست/ پیش‌بینی هفته‎ای آرام برای بازار طلا

  • کد خبر : 4980
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۳
تقاضا در بازار طلا خوب نیست/ پیش‌بینی هفته‎ای آرام برای بازار طلا
نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران گفت: پیش‌بینی می‌کنم که نوسانات قیمت طلا در بازار این هفته چشمگیر نباشد؛ چرا که شرایط بازار از نظر تقاضا خوب نیست.

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران در رابطه با پیش‌بینی بازار طلا طی هفته جاری گفت: از ابتدای هفته گذشته تا روز جمعه مجموعاً ۲۹ دلار کاهش اونس جهانی طلا را داشتیم اما در بازارهای داخلی به دلیل نوسانات بازار ارز افزایش قیمت‌ها را داشتیم و هر گرم طلای ۱۸ عیار ۴۲ هزار تومان افزایش پیدا کرد.

​نادر بذرافشان افزود: سکه کامل طرح جدید نیز یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان افزایش قیمت داشت داشت. سکه طرح قدیم و نیم سکه ۴۰۰ هزار تومان و ربع سکه نیز ۴۵۰ هزار تومان افزایش قیمت داشت. حباب سکه هم ۱۵۰ هزار تومان افزایش داشت و به ۸ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان رسید.

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران گفت: در نخستین روز هفته جاری نیز افزایش ۱۱ دلاری انس جهانی طلا را داشتیم که بازارهای داخلی ما را نیز تحت تاثیر قرار داد و هر گرم طلای ۱۸ عیار ۲۲ هزار تومان افزایش قیمت داشت. سکه طرح قدیم ۱۰۰ هزار تومان، نیم سکه و ربع سکه ۵۰ هزار تومان افزایش داشته و سکه یک گرمی نیز بدون تغییر بود. حباب سکه نیز ۱۵۰ هزار تومان افزایش داشت که آخرین رقم به ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان رسید.

بذرافشان با بیان اینکه هفته گذشته بازار التهاب خاصی نداشت و تنها نوسانات بازار ارز باعث روند افزایشی شده بود، توضیح داد: بازار طلا و جواهر شرایط عادی خود را طی می‌کند و حتی به دلیل قرار گرفتن در ماه محرم رکود و نبود تقاضا تشدید شده است. با این حال نوسانات بازار ارز باعث افزایش قیمت‌ها شده اما این افزایش قیمت بسیار ناچیز است.

وی افزود: پیش‌بینی می‌کنم که نوسانات قیمت طلا در بازار این هفته چشمگیر نباشد چرا که شرایط بازار از نظر تقاضا خوب نیست. البته باید ببینیم که در روزهای آینده شرایط بازارهای جهانی، بازار ارز داخلی و خبرهای سیاسی و اقتصادی به کدام سو می‌رود.

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران خاطرنشان کرد: احتمال کاهش قیمت بسیار پایین است؛ اما ممکن است به تدریج نوسانات ۱ تا ۳ درصدی داشته باشیم.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=4980

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.