• امروز : چهارشنبه, ۱۹ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 10 December - 2025
کل اخبار 2377اخبار امروز : 1
1
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان کاغذ و مقوا تهران مطرح کرد:

تداوم افزایش قیمت کاغذ در بازار/ حضور واردکنندگان غیرصنفی در بازار کاغذ

  • کد خبر : 10972
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۴ - ۹:۱۸
تداوم افزایش قیمت کاغذ در بازار/ حضور واردکنندگان غیرصنفی در بازار کاغذ
حمید نیکدل، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان کاغذ و مقوا تهران با اشاره به ادامه افزایش قیمت کاغذ در بازار از ابتدای هفته جاری، عنوان کرد: طی دو هفته اخیر، همچنان شاهد افزایش قیمت کاغذ تحریر بودیم؛ ازجمله دلایل این افزایش‌ها، نوسانات نرخ ارز و تخصیص نیافتن، ارز کافی برای واردات بود.

درحالی که قیمت کاغذ تحریر به بندی ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان رسیده، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان کاغذ و مقوا تهران دلیل اصلی افزایش قیمت‌ها را حضور واردکنندگانی می‌داند که هیچ سابقه‌ای در صنف ندارند.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان کاغذ و مقوا تهران ادامه داد: نکته مهم، این است که متاسفانه برخی تجار با اینکه کاغذ را با قیمت قدیم ارز به کشور وارد کرده‌اند؛ اما به دلایلی مثل اینکه اگر این جنس را بفروشم، دفعه دیگر باید دو برابر پول بدهم تا بتوانم بخرم، قیمت‌ها را افزایش می‌دهند.

نیکدل، با طرح این موضوع که این مسئله چالش‌های زیادی برای فروشندگان و بازار ایجاد کرده است، گفت: متاسفانه برخی تجار و واردکننده، ارز دریافت می‌کنند که سابقه و ردپایی در اصناف و اتحادیه ندارند و همین افراد، نسبت به گرانی قیمت هم اصلاً جوابگو نیستند.

وی با پیش‌بینی بازار، طی هفته جاری و روزهای آینده، توضیح داد: بعید می‌دانم که قیمت در روزهای آتی افزایش یا حتی کاهش داشته باشد؛ زیرا بی‌ثباتی یکی از بدترین آفت‌های هر بازاری است که به رکود و کاهش خرید مخاطبان منجر می‌شود.

 نگاهی به بازار کاغذ نشان می‌دهد در روز یکشنبه (۲ آذرماه) هر بند کاغذ چینی ۷۰ گرمی، ۱۰۰ در ۷۰ به قیمت ۲ میلیون و ۳۲۰ هزار تومان و سایز ۶۰ در ۹۰ آن به قیمت ۲ میلیون و ۵۰ هزار تومان در بازار عرضه شده است. مقوای ۸۰ گرمی سایز ۷۰ در ۱۰۰ نیز با قیمت حدود ۲ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان و سایز ۶۰ در ۹۰ کاغذ ۸۰ گرمی نیز به قیمت بندی ۲ تومان خرید و فروش می‌شود.

قیمت کاغذ گلاسه نیز در هفته‌های اخیر رشد بین ۱۵ تا ۲۰ هزار تومانی را تجربه کرده است، به‌طوری که کاغذ گلاسه گرماژ ۱۲۸ گرمی، سایز ۱۰۰ در ۷۰ به قیمت کیلویی ۱۱۷ هزار تومان، ۲۵۰ گرمی سایز ۷۰ در ۱۰۰ به قیمت ۱۱۳ هزار تومان و ۳۰۰ گرمی سایز ۷۰ در ۱۰۰ حدود ۱۱۳ هزار تومان و ۲۰۰ گرمی سایز ۷۰ در ۱۰۰ نیز به قیمت ۱۱۳ هزار تومان معامله شد.

همچنین بهای هر کیلو مقوای پشت طوسی ۲۵۰ گرمی، ۸۵ هزار تومان، ۱۸۰ گرمی کیلویی ۸۴ هزار تومان، ۲۳۰ گرمی کیلویی ۸۵ هزار تومان و ۲۵۰ گرمی کیلویی ۸۴ هزار تومان است.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=10972

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.