• امروز : شنبه, ۱۷ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 7 December - 2024
کل اخبار 1458اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

جولانِ ۱۸هزار بدون مجوزِ مجازی و تورم کمرشکن برای واحدهایِ صنفی مجاز و قانونی چشم انداز روشنی برای بازارِ شب یلدا نداریم/ در سخت ترین شرایط و گران ترین قیمت ها کنار مردم می مانیم جلوی خروج غیر قانونی سیب زمینی از کشور را بگیرید/ جهاد کشاورزی دوراندیشی نکرد و مقطعی تصمیم گرفت/ احتمال حادشدن شرایط سیب زمینی وجود دارد وارداتِ گسترده گل و اشباع بازار در شب یلدا، روز مادر و روز پدر فصل جدیدی از همکاری میان دو اتاق؛ تهران و ایران تاریخِ کهن و دفاع مقدسِ صنفی که کارش سرتاسر عبادت است/ مسئولان، خود را لای کاغذبازی ها و بوروکراسی اداری، پنهان نکنند/ واردات ما نباشد، کشاورزی و صنعت می خوابد و میلیون ها کارگر بیکار می شوند دولت و خانه ملت، ظرفیت های این هنر ۷ هزار ساله را ببینند/ حضور علمی و جذب دانشجو توسط اتحادیه طلا و جواهر تهران در نمایشگاه شیراز مسئول پیگیری دبیرخانه مشترک شورای روسای اتاق های اصناف استان تهران، منصوب شد رویایِ کله پاچه بر سفره های ایرانی/ برای اینکه این غذای ملی به خاطره ها نپیوندد مسئولان به وعده هایشان عمل کرده واردات کله پاچه را آزاد کنند بازار خودرو خوابیده/ تصمیم قطعی گرفته نمی شود و همه چیز در حد حرف و بازی باقی مانده تکریمِ جایگاه آنان که عمری کام مردم شهر را شیرین کرده اند آجر کردن نان کتابفروش های شهر با آزادی عمل بساط گسترها جلوی صادرات بی رویه سیب زمینی را بگیرید/ پیش بینی کاهش قیمت گوجه فرنگی تا زیر ۲۰ هزار تومان/ افزایش تولید سیب و پرتقال با ۱۰ متر جا چندین جواز می گیرند تا در انتخابات شرکت کنند/ ما منافع صنف را بر خود ارحج می دانیم فعالیت دلالان در بازار موتورسیکلت، قیمت ها را افزایش داده/ بیشترین تراکم واحدهای صنفی در خیابان های هلال احمر و ۱۷ شهریور است طلا و سکه کمی گران شد/ رکود در بازار طلا تعمیر هر نوع موتوری قیمت خاص خود را دارد/ با این روش موتورسیکلت همیشه سالم می‌ماند ما مخالف ارزآوری نیستیم/ صادرات بدون‎ برنامه‌ریزی موجب نابه‌سامانی بازار داخل می‌شود چالش بازار لوازم یدکی و مالکان با تامین قطعات خودروهای چینی/ وارداتی ها فاقد قطعات هستند تشکیل کارگروه مشترک وزارتخانه‌های فرهنگ و صمت راه‌حل مسئله برق چاپخانه‌هاست

18
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان چوب، تخته و فرآورده‌های خام چوبی تهران:

بیش اظهاری ۲ برابری در واردات چوب برای دریافت ارز نیمایی/ به اندازه تولید نتواستیم در صادرات موفق باشیم

  • کد خبر : 4121
  • ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۵
بیش اظهاری ۲ برابری در واردات چوب برای دریافت ارز نیمایی/ به اندازه تولید نتواستیم در صادرات موفق باشیم
عباس هادی‌زاده، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان چوب، تخته و فرآورده‌های خام چوبی تهران گفت: درگذشته در واردات چوب بیش اظهاری توسط برخی از وارد کنندگان انجام و قیمت هر متر مکعب تخته چندلا به جای ۴۵۰ دلار ۸۰۰ دلار اعلام می‌شد تا ارز نیمایی بیشتری از بانک مرکزی دریافت کنند.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان چوب، تخته و فرآورده‌های خام چوبی تهران در نشست خبری اظهار کرد: ایران نهمین تولید ام‌دی‌اف در دنیا را دارد و صنعت چوب سهم ۱۱ درصدی از اشتغال کشور را دارد اما به اندازه تولید نتواستیم در صادرات موفق باشیم.

وی افزود: در سال های اخیر شاد افت فروش تولیدات این صنف به دلیل نوسانات نرخ ارز هستیم؛ در قانون سود ناشی از تورم  را هم مشمول مالیات می‌شود، در حالی است که اصناف مجبورند کالای مورد نیاز خود را با نرخ بالاتری جایگزین کنند.

هادی زاده تصریح کرد: بیشترین صادرات این صنف به کشور های عراق و حوزه خلیج فارس است و اخیرا در نمایشگاه ایران اکسپو نشست‌هایی با برخی کشورهای آفریقایی داشتیم و امیداور به صادرات به این کشور ها نیز هستیم.

بیش اظهاری ۲ برابری چوب های وارداتی در گمرک

هادی‌زاده گفت: در واردات چوب در گذشته بیش اظهاری توسط برخی واردکنندگان در گمرک انجام می شد تا بتوانند ارز نیمایی بیشتر دریافت کنند و مبلغ اضافی را در بازار بفروشند.

وی گفت: برای مثال برخی تخته چندلای که هر متر مکعب آن ۴۵۰ دلار قیمت داشت، ۸۵۰ دلار اظهارمی شد؛ به این موضوع رسیدگی و حالا اصلاح شده است.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان چوب، تخته و فرآورده‌های خام چوبی تهران اظهار داشت: سالانه حدود ۲٫۵ میلیون متر مکعب اوراق فشرده در کشور تولید و یک میلیون متر مکعب نیز واردات انجام می شود اما در صورتی که بازار کشش داشته باشد ظرفیت تولید بیشتر نیز وجود دارد.

وی درباره طرح ملی کاشت یک میلیارد درخت در کشور گفت:  فضاهای زیادی در کشور برای کاشت جنگل داریم و در صورتی که پنج سال این درختان نگهداری میشوند بعد از آن درختان حتی نیاز به آبیاری نیز نخواهند داشت؛ کاشت درخت سود زیادی دارد و در دنیا از تجارت‌های بزرگ است.

هادی‌زاده افزود: طرح کاشت یک میلیارد درخت برای ترغیب و ایجاد انگیزه برای کشت نهال است که می تواند آثار مثبتی برای کشور داشته باشد و باید از رئیس جمهور در خصوص دستور اجرای این طرح قدردانی کرد.

مشکلات کارگاهای اطراف تهران برای دریافت مجوز از اتحادیه

وی ادامه داد: از مشکلات این صنف آن است که وقتی واحدهای مستقر در شهرک صنفی خاوران در درگاه صدور مجوزها کد پستی خود را وارد می‌کنند، چون خارج از تهران هستند، به اتحادیه درودگران ارجاع داده می‌شود که متفاوت با فعالیت اتحادیه مرتبط است. علاوه بر این این درگاه، ارتباط مستقیم واحدها با اتحادیه‌ها را گرفته است.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان چوب، تخته و فرآورده‌های خام چوبی گفت: بر اساس قانون شهرداری‌ها در سال ۱۳۶۸ واحدهای این صنف در مرکز استان بودند به شهرک‌های اقماری منتقل شدند و سال ۱۳۷۳ اولین واحدها آنجا شروع به فعالیت کردند. سال ۱۳۹۲ هم این شهرک کامل جانمایی شد و تعداد زیادی از اعضا به شهرک صنفی خاوران منتقل شدند. همچنین هیئت امنایی به‌ عنوان امنای اتحادیه انتخاب شد و تعدادی از املاک آنجا در اختیار هیئت امنا قرار گرفت. بنابراین در حال حاضر بیشترین معضل در این راه عدم شفافیت است و تقاضای اعضای شهرک صنفی هم مدیریت شفاف است.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=4121

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.