• امروز : پنجشنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 5 December - 2024
کل اخبار 1458اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

جولانِ ۱۸هزار بدون مجوزِ مجازی و تورم کمرشکن برای واحدهایِ صنفی مجاز و قانونی چشم انداز روشنی برای بازارِ شب یلدا نداریم/ در سخت ترین شرایط و گران ترین قیمت ها کنار مردم می مانیم جلوی خروج غیر قانونی سیب زمینی از کشور را بگیرید/ جهاد کشاورزی دوراندیشی نکرد و مقطعی تصمیم گرفت/ احتمال حادشدن شرایط سیب زمینی وجود دارد وارداتِ گسترده گل و اشباع بازار در شب یلدا، روز مادر و روز پدر فصل جدیدی از همکاری میان دو اتاق؛ تهران و ایران تاریخِ کهن و دفاع مقدسِ صنفی که کارش سرتاسر عبادت است/ مسئولان، خود را لای کاغذبازی ها و بوروکراسی اداری، پنهان نکنند/ واردات ما نباشد، کشاورزی و صنعت می خوابد و میلیون ها کارگر بیکار می شوند دولت و خانه ملت، ظرفیت های این هنر ۷ هزار ساله را ببینند/ حضور علمی و جذب دانشجو توسط اتحادیه طلا و جواهر تهران در نمایشگاه شیراز مسئول پیگیری دبیرخانه مشترک شورای روسای اتاق های اصناف استان تهران، منصوب شد رویایِ کله پاچه بر سفره های ایرانی/ برای اینکه این غذای ملی به خاطره ها نپیوندد مسئولان به وعده هایشان عمل کرده واردات کله پاچه را آزاد کنند بازار خودرو خوابیده/ تصمیم قطعی گرفته نمی شود و همه چیز در حد حرف و بازی باقی مانده تکریمِ جایگاه آنان که عمری کام مردم شهر را شیرین کرده اند آجر کردن نان کتابفروش های شهر با آزادی عمل بساط گسترها جلوی صادرات بی رویه سیب زمینی را بگیرید/ پیش بینی کاهش قیمت گوجه فرنگی تا زیر ۲۰ هزار تومان/ افزایش تولید سیب و پرتقال با ۱۰ متر جا چندین جواز می گیرند تا در انتخابات شرکت کنند/ ما منافع صنف را بر خود ارحج می دانیم فعالیت دلالان در بازار موتورسیکلت، قیمت ها را افزایش داده/ بیشترین تراکم واحدهای صنفی در خیابان های هلال احمر و ۱۷ شهریور است طلا و سکه کمی گران شد/ رکود در بازار طلا تعمیر هر نوع موتوری قیمت خاص خود را دارد/ با این روش موتورسیکلت همیشه سالم می‌ماند ما مخالف ارزآوری نیستیم/ صادرات بدون‎ برنامه‌ریزی موجب نابه‌سامانی بازار داخل می‌شود چالش بازار لوازم یدکی و مالکان با تامین قطعات خودروهای چینی/ وارداتی ها فاقد قطعات هستند تشکیل کارگروه مشترک وزارتخانه‌های فرهنگ و صمت راه‌حل مسئله برق چاپخانه‌هاست

16
معاون تجارت و خدمات وزیر صمت:

برگزاری ۳۶۰ نمایشگاه و ۳۰ هزار فروش فوق‌العاده در سراسر کشور/ تشدید نظارت‌ها تا پایان ماه رمضان

  • کد خبر : 3506
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۳
برگزاری ۳۶۰ نمایشگاه و ۳۰ هزار فروش فوق‌العاده در سراسر کشور/ تشدید نظارت‌ها تا پایان ماه رمضان
معاون وزیر صمت گفت: در حال حاضر تعداد بیش از۳۶۰ نمایشگاه با همکاری اتاق‌های اصناف و ادارات کل صمت و ستاد تنظیم بازار استان‌ها با بیش از ۳۳ هزار غرفه برگزار شده که بسیاری از آنها افتتاح شده و آغاز به کار کرده‌اند. در مورد فروش فوق العاده نیز با مشارکت اتحادیه‌ها و واحدهای صنفی امسال بیش از ۳۰ هزار واحد اقدام به فروش فوق العاده کرده‌اند.

علیرضا شاه‌میرزایی، درباره هدف از برگزاری نمایشگاه‌های عرضه ویژه کالا و فروش فوق العاده، اظهار کرد: با توجه به تأکیدات ریاست جمهوری بر ضرورت مهار تورم در شب عید، رونق بازار و جلوگیری از رکود کسب و کارها و همچنین دسترسی آحاد مردم به‌ویژه اقشار کم درآمد به کالاهای اساسی و همچنین ملزومات کیف و کفش و پوشاک و آجیل، مقرر شد این نمایشگاه‌ها با ظرفیت دو برابر نسبت به سال گذشته برگزار شود. البته علاوه بر نمایشگاه‌ها، واحدهای صنفی تحت عنوان فروش فوق العاده فعالیت می‌کنند که ویژگی تخفیف و عرضه کالای مناسب و با کیفیت را دارند و با نصب پلاکارد و یا تابلو مشخص شده‌اند.

وی همچنین درباره نحوه نظارت بر این نمایشگاه‌ها و فروش فوق العاده، گفت: نحوه نظارت در نمایشگاه از طریق استقرار بازرسی مقیم در محل نمایشگاه با همکاری سایر دستگاه‌های نظارتی نظیر تعزیرات و نیروی انتظامی خواهد بود و در مورد واحدهای فروش فوق العاده نیز طبق آیین نامه‌ای که واحد صنفی متقاضی باید لیست کالا و قیمت خود را به اتحادیه اعلام کنند و پس از موافقت اتحادیه واحد صنفی حراج خود را آغاز خواهد کنند خواهد بود. این فرآیند تحت نظارت و حضور مستمر بازرسان در محل صنفی خواهد بود.

به گفته این مقام مسئول در حال حاضر تعداد بیش از ۳۶۰ نمایشگاه با همکاری اتاق‌های اصناف و ادارات کل صمت استان‌ها و ستاد تنظیم بازار استان‌ها با بیش از ۳۳ هزار غرفه برگزار شده که بسیاری از آنها افتتاح شده و آغاز به کار کرده‌اند. در مورد فروش فوق العاده نیز با مشارکت اتحادیه‌ها و واحدهای صنفی امسال بیش از ۳۰ هزار واحد اقدام به فروش فوق العاده کرده‌اند.

شاه‌میرزایی با بیان اینکه حدود ۲۰ هزار واحد متقاضی شرکت در این طرح بوده‌اند، تصریح کرد: تعدادی از واحدهایی که از طرح خرید اعتباری عید تا عید استفاده می‌کنند، در غرفه‌های نمایشگاهی مستقر هستند و تعدادی نیز به عنوان مراجع صنفی بر اساس ثبت نام متقاضی در عید تا عید اقدام به فروش اعتباری کالا می‌کنند.

معاون وزیر صمت درباره عرضه کالاهای اساسی در نمایشگاه نیز گفت: به وزارت جهاد کشاورزی فضا اختصاص داده شده و کالاهای اساسی نظیر گوشت، مرغ، برنج، روغن، حبوبات و سایر اقلام با نرخ ویژه و تحت تدابیر نظارتی توسط وزارتخانه مذکور عرضه می‌شود. البته علاوه بر نمایشگاه‌های چند منظوره، در بیش از ۳۰۰ غرفه میادین میوه و تره بار نیز اقلام مورد نیاز از جمله میوه، خرما و همین کالاهای اساسی عرضه می‌شود.

همچنین به گفته این مقام مسئول طرح ویژه نظارتی ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۳ برای اجرا از ابتدای اسفند تا پایان ماه مبارک رمضان به ادارات کل صمت سراسر کشور ابلاغ شده است. در این طرح از توان ۱۸۰۰ نفر از بازرسان ادارات کل صمت و حدود ۱۴۰۰ نفر از بازرسان اتاق اصناف استفاده می شود. کالا و خدمات اولویت دار، مثل گوشت، مرغ، برنج، خرما، پوشاک، تایر خودرو و خدمات حمل و نقل و خشکشویی مورد نظارت بیشتر قرار می‌گیرند.

وی در پایان گفت که با اختیارات ویژه‌ای که رئیس جمهور به سازمان حمایت و وزارت صمت واگذار کردند و تفاهم نامه‌ای که با اتاق اصناف در خصوص بازرسی از واحدهای صنفی منعقد شد، شاهد اقدامات ویژه‌تری نسبت به سال‌های گذشته در سطح بازار خواهیم بود. شهروندان نیز می‌توانند شکایات خود را از طریق سامانه ۱۲۴.ir و تلفن ۱۲۴ ثبت کنند تا سازمان تعزیرات حکومتی به آن در اسرع وقت رسیدگی کند.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3506

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.