رئیس اتحادیه صنف حمل و نقل کالای شهری تهران، ضمن تاکید بر اینکه شهروندان برای اسبابکشی، به هیچوجه به فضای مجازی اعتماد نکنند، خواستار دقت بیشتر آن ها در حفظ مال و امنیتشان و نیز توجه بیشتر مسئولان در رسیدگی به این معضل جدی شده است.
او با اشاره به شکایات فراوانی که از فعالیت های غیر مجاز اعم از دریافت وجوه بالا و یا گرو گرفتن وسایل به منظور پرداخت مبلغ درخواست شده، به اتحادیه برده می شود، توضیح داده که اتحادیه نمیتواند به این مشکلات رسیدگی کنند و موسسات و افراد و شرکتهای بدون مجوز مذکور حاضر به پاسخگویی به آنها نیستند.
رئیس اتحادیه صنف حمل و نقل کالای شهری تهران، معتقد است برای آشنایی اکثر شهروندان با باربری های مجاز و جلوگیری از بروز مشکلات استفاده از غیرمجازها، باید پلیس راهور پای کار بیاید. از نظر او، تبلیغات و آگهی های بین برنامه های پر بیننده خصوصا در فصل اسباب کشی از طریق رسانه ملی، راه حل دیگری است که هنوز امکان پذیر نشده است.
مرادی با بیان اینکه ممکن است غیرمجازها در ظاهر ارزان تر از واحدهای صنفی دارای مجوز باشند،گفت: این واحدها و افراد در پایان کار، رقمی بسیار بالاتر از مبلغ اولیه را طلب می کنند و مردم گول قیمت پایین را نخورند و در انتخاب باتربری دقت کنند.
















