• امروز : دوشنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 21 April - 2025
کل اخبار 1789اخبار امروز : 1

اطلاعیه ها

بیش از یک سال نامه نگاری برای جدا کردن ماشین آلات دوخت صنعتی از خانگی/ فرهنگ سازی با این صنعت با نمایشگاه های تخصصی همگی بیکار نشسته ایم، ببینیم نتایج مذاکرات چه می شود!/ خریدِ فاکتورباز دستپختِ اقتصادیِ سیاست نوسانات ارز به قیمتِ از بین رفتن امنیت شهروندان/ مردم تا مجبور نشوند از تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی استفاده نمی کنند ACTIVE یا NOT ACTIVE مساله این است!/ سهمِ بازار عکاسی و فیلمبرداری از کالای قاچاق؛ ۵۰ درصد ما سوپرمارکت داران، بزرگ شدن فرزندان خود را نمی بینیم/ داغِ زخمِ تیشه فروشگاه های زنجیره ای بر ریشه های شهر تاثیر منفی ۴۵درصدی نوسانات ارزی بر کار خیاطانِ شهر/ خرید و فروش به نتایج مذاکرات موکول شده سنت دیرینه و میراثی ماندگار که در حال فروپاشی ست/ قیمت تمام شده محصولات سنتی، قابل رقابت با تولیدات صنعتی و زیرپله ای نیست به منظور استفاده از ظرفیت های موجود در صنعت پوشاک وهم افزایی موثر در راستای تحققِ شعار سال با پیگیری های رئیس اتاق اصناف تهران همکاری های مشترک صنوف با ازبکستان رقم می خورد/ رایزنی با نمایندگان سایر سفارتخانه ها در دستورِ کار تجمع حماسی اصناف، کسبه و بازاریان تهران در حمایت از مردم مظلوم غزه مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند اولین جلسه هم اندیشی و همفکری/ بررسی عملکرد کارگروه های اصناف و بازار در سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های پیش رو در ۱۴۰۴ وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ کاهش قدرت خرید مردم بزرگ‌ترین دغدغه صنف نوشت‌افزار/ سامانه‌ها نتیجه‌ای جز افزایش هزینه تولید ندارند بازار شکر کماکان ملتهب/ افزایش قیمت چای و وفور حبوبات در بازار سیاست‌های اقتصادی و ارزی اصلاح شود چرا نحوه تأمین مالی فروشگاه‌های بزرگ بررسی نمی‌شود؟

25
ابوالفضل رجب‌زاده، رئیس اتحادیه صنف خشکشویی و لباسشویی:

بدترین وضعیت صنف خشکشویی و لباسشویی در ۴۰ سال اخیر / بازار شب عید واقعا افتضاح است/ شرایط از دوران کرونا هم وخیم‌تر است

  • کد خبر : 3514
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۳
بدترین وضعیت صنف خشکشویی و لباسشویی در ۴۰ سال اخیر / بازار شب عید واقعا افتضاح است/ شرایط از دوران کرونا هم وخیم‌تر است
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، اگر بخواهیم تاثیر تورم و گرانی بر زمین‌گیرشدن صنوف را بررسی کنیم، بدون شک، صنف خشکشویی و لباسشویی در صدر فهرست واحدهای صنفی رکودزده و ورشکسته قرار می‌گیرد. اتحادیه صنفی که به گفته رئیس آن، نسبت به سال گذشته، با افت شدید مراجعه‌کننده و پایین‌آمدن تیراژ کاری مواجه بوده. ابوالفضل رجب‌زاده، توضیح می‌دهد که این دردِ مشترکِ تمامی واحدهای صنف خشکشویی و لباسشویی است که زنجیروار از جنوب تا شمال شهر وضعیتی از نارضایتی و نگرانی نسبت به آینده کاری به وجود آورده.

رئیس اتحادیه صنف خشکشویی و لباسشویی به بالا رفتن قیمت دلار و ارتباط آن با افزایش قیمت اجناس و ملزومات کار صنف خود اشاره می‌کند؛ نایلون و چوب‌لباسی و نیز مواد شوینده. به گفته رجب‌زاده، قیمت ماده اصلی هم که وارداتی است بالا رفته همینطور پودرهای شوینده و نرم‌کننده و سایر مواد دیگر.

به گفته او برخی مواقع این مواد در بازار پیدا نمی‌شوند و به دلیل آن است که با بالارفتن و تغییر قیمت‌ها، فروشنده‌ها آن را نگه داشته و در مواقعی که قیمت بالا می‌ماند، شروع به فروختن می‌کنند.

رجب‌زاده شرح می‌دهد: زمانی‌که دلار شروع به بالا رفتن کرد، پودر لباسشویی پیدا نمی‌شد؛ البته شما ممکن است ببینید که در فروشگاه‌ها موجود است و این به مصرف عددی در منازل مربوط است اما برای مصارف بالا، توزیع‌کننده‌ها دست نگه می‌دارند و توزیع نمی‌کنند و حتی الان که می‌دانند بعد از عید قیمت‌ها بالا می‌رود در انبارهایشان نگه می‌دارند که به قیمت جدید بفروشند و این مشکل همه مصرف‌کننده‌های مواد اولیه است و نه فقط صنف او.

به این ترتیب امسال یکی از سال‌هایی‌ست که به گفته رئیس اتحادیه صنف خشکشویی و لباسشویی به هیچ‌وجه در همه ۴۰ سال اخیر سابقه نداشته؛ رجب‌زاده می‌گوید: سال گذشته هم افت داشتیم اما امسال نسبت به همه سال‌های گذشته و حتی نسبت وضعیت کرونا هم خیلی افتضاح‌تر است.

رجب‌زاده می گوید اگر واقعا صنف من صنفی بود که درآمد و آینده خوبی داشت، اعضا افزایش پیدا می‌کردند در حالی‌که در تمام این سال‌هایی که او مسئول اتحادیه است، نزدیک به هزار عضو دارد و هنوز هم همان است یعنی سیر رشدی ندارد و اگر چند واحد باز می شوند چند واحد دیگر تعطیل می کنند. در واقع دیگر کسی سراغ این صنف نمی‌آید؛ هم پرمسئولیت است هم پر هزینه و هم کم درآمد.

او به کمبود نیروی کار و عدم تمایل برای ورود به این صنف هم اشاره کرده و می‌گوید کسی نمی‌آید برای ما کار کند. رجب‌‌زاده می‌افزاید که کار ما تخصصی است و کارگر حرفه‌ای باید باشد و کارگر حرفه‌ای هم با این ارقام موجود، حاضر نمی‌شود که بالای سر کار بایستد.

رجب‌زاده می‌گوید: با این ارقام  افزایش حقوق، کارگران ما نمی‌مانند و من مجبورم برای نگه‌داشتنشتان حقوقشان را بالا ببرم و برای اینکه به او حقوق بدهم باید قیمتم را بالا ببرم و قیمت را که بالا می‌برم مشتری‌ام کم می‌شود.

به گفته او: مردم به جایی رسیده‌اند که نیازهایشان را اولویت‌بندی می‌کنند؛ در وهله اول، سیرکردن شکم و بعد پوشاک و بعد هم اگر ته آن چیزی ماند، لباس‌هایی که خیلی برایشان مهم است و در خانه نمی‌توانند بشویند برای ما می‌آورند و به خشکشویی مراجعه می‌کنند.

رئیس اتحادیه صنف خشکشویی و لباسشویی بار دیگر تاکید می‌کند که «بازار شب عید واقعا افتضاح است و در این ۳۰، ۴۰ساله چنین چیزی را ندیده بودم؛ شک ندارم بسیاری از واحدهای صنفی بعد از عید تعطیل می‌کنند. اجاره‌ها، مالیات و سایر هزینه‌های بی‌بازگشت فشار می‌آورند و فرد را مجبور می‌کنند که یا برای کس دیگری کار کند یا به سمت شغل‌هایی نظیر پیک موتوری، اسنپ و امثالهم برود.

 

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3514

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.