• امروز : یکشنبه, ۱۸ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 8 December - 2024
کل اخبار 1465اخبار امروز : 3

اطلاعیه ها

سرمایه گذاری بازار جهانی با حضور نماینده چین در اتاق اصناف تهران/ محمد ولدخانی؛ پیش قدم در جذب سرمایه گذار خارجی پلاسکوی دوم بیخ گوش سرای دستمالچی/ جان ۵۰۰۰ نفر در خطر است/ این ساختمان تاب مقاومتِ حفاری های غیرقانونی و توسعه طلبی سودجویانه شما را ندارد! بازارِ سرد شوفاژ در روزهای راکد مسکن ثبات قیمت ها به کمتر از ۱۰ روز رسیده/ مردم دست خالی از مغازه ها بیرون می آیند/ هنوز کالا را وارد بازار نکرده متضرر می شویم شرکت در نماز جمعه و برگزاری میز خدمت توسط رئیس اتاق اصناف تهران جولانِ ۱۸هزار بدون مجوزِ مجازی و تورم کمرشکن برای واحدهایِ صنفی مجاز و قانونی چشم انداز روشنی برای بازارِ شب یلدا نداریم/ در سخت ترین شرایط و گران ترین قیمت ها کنار مردم می مانیم جلوی خروج غیر قانونی سیب زمینی از کشور را بگیرید/ جهاد کشاورزی دوراندیشی نکرد و مقطعی تصمیم گرفت/ احتمال حادشدن شرایط سیب زمینی وجود دارد وارداتِ گسترده گل و اشباع بازار در شب یلدا، روز مادر و روز پدر صادرات غیرقراردادی و واسطه‎ای بلای جان سیب‎زمینی/جهش ۴۳ درصدی قیمت سیب‌زمینی در یک روز! بازار التهاب تقاضا نداشت/ اظهار امیدواری نسبت به ثبات در بازار فعالیت دلالان در بازار موتورسیکلت، قیمت ها را افزایش داده/ بیشترین تراکم واحدهای صنفی در خیابان های هلال احمر و ۱۷ شهریور است

20
نورالدین مهری،رئیس اتحادیه فروشندگان پیچ و مهره تهران:

بازار پیچ و مهره در رکود ۱۰۰ درصدی/ تولیدات داخلی نیاز به نظارت صحیح و اصولی دارد

  • کد خبر : 513
  • ۱۱ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۹
بازار پیچ و مهره در رکود ۱۰۰ درصدی/ تولیدات داخلی نیاز به نظارت صحیح و اصولی دارد
رئیس اتحادیه فروشندگان پیچ و مهره تهران در آخرین وضعیت بازار این صنف گفت: پیچ و مهره یک صنف وابسته به تولید است و متاسفانه چون بسیاری از صنایع در رکود هستند و تولید کم شده، بازار پیچ و مهره در رکود 100در صدی به سر می برد.

نورالدین مهری، رئیس اتحادیه فروشندگان پیچ و مهره تهران در گفت وگو با پایگاه خبری اتاق اصناف تهران با بیان مطلب فوق بیان کرد: این صنف در وضعیت خیلی بدی به سر می برد و فعالان آن شرایط بغرنجی را متحمل می شوند. رکود حاکم در بازار در صنف ما محسوس تر از اصناف دیگر است.

وی با بیان اینکه کار این صنف ۱۰۰درصد وابسته به صنایع دیگر است افزود: وقتی کارگاه های تولیدی کار نمی کنند یا صنعت ساختمان در رکود به سر می برد دیگر کسی به پیچ و مهره نیاز ندارد و این باعث شده که میزان فروش ما در حد صفر باشد.

مهری تصریح کرد: شرایط به حدی بد است که آمد و رفت در بازار پیچ و مهره هم کاهش یافته است. به هر حال ما این شرایط را تحمل می کنیم و امیدوار و منتظر هستیم تا چرخ صنعت بچرخد، کارخانه ها و کارگاه ها دوباره بکار بیفتد تا به دنبال آن بازار ما هم رونق گیرد.

وی در ادامه به بیان مشکلات متعدد صنف خود پرداخت و گفت: یکی از این مشکلات مربوط می شود به تامین کالاهایی که توزیع می کنیم. مقداری از کالاهای این صنف در داخل کشور تولید می شوند و بقیه وارداتی هستند.

چالش های متعدد واردات پیچ و مهره

رئیس اتحادیه فروشندگان پیچ و مهره تهران در وضعیت واردات این صنف بیان کرد: در بخش کالاهای وارداتی با چالش های زیادی مواجه هستیم. از اول که می خواهیم مجوز بگیریم باید چند ماه دوندگی کنیم. تامین ارز مشکلات خاص خودش را دارد. در مدتی که صدور مجوز زمان می برد دلار گران می شود و دودش به چشم مصرف کننده پیچ و مهره که بخش تولید است می رود. ترخیص کالا از گمرک هم به نوعی ما را آزار می دهد.

مهری با اشاره به معضلات  تولید داخلی هم  اظهار کرد: مهمترین این مشکلات عدم نظارت ارگان های مسئول بر تولید است. هم تامین‎کنندگان مواد اولیه و هم تولیدکنندگان پیچ و مهره به دلیل فقدان نظارت صحیح بر کار آنها محصولات خود را هر قیمتی که دوست دارند روانه بازار می کنند و متاسفانه قیمت نهایی محصول بالا می رود.

وی با تاکید بر اینکه نظارت های لازم بر کیفیت محصول باید توسط سازمان استاندارد انجام شود افزود: اگر ارگان های ذی صلاح نظارت بیشتری بر بخش تولید اعمال کنند هم جلوی افزایش قیمت پیچ و مهره گرفته می شود و هم کیفیت محصول ارتقا پیدا می کند.

رئیس اتحادیه فروشندگان پیچ و مهره تهران تصریح کرد: صنف ما توزیع کننده است، همیشه قیمت کالای تولیدی از طرف تولیدکننده انجام می شود، اگر بر این امر نظارت دقیقی صورت پذیرد می توان تا حدی قیمت ها را کنترل کرد.

فولاد لازم برای تولید پیچ و مهره های فولادی به سختی تامین می گردد

مهری به تامین مواد اولیه و مشکلات آن اشاره کرد و گفت: پیچ و مهره دو نوع است. یک نوع از آهن و یک نوع از فولاد تهیه می شود. آهن لازم برای پیچ و مهره های آهنی به وفور وجود دارد و به راحتی تامین می شود. اما فولاد لازم برای نوع فولادی به سختی تامین می گردد. این نوع فولاد توسط یک کارخانه در یزد تولید می شود، ولی تولیدکننده پیچ و مهره برای خرید فولاد باید چند ماه در نوبت بماند و این عواقب ناخوشایندی به همراه دارد که افزایش قیمت یکی از آنهاست

رئیس اتحادیه فروشندگان پیچ و مهره تهران در پایان تاکید کرد: برای اینکه پیچ و مهره هم به یک کالای لوکس و گران تبدیل نشود دولت باید به کمک تولیدکنندگان بیاید و با حمایت و تامین به موقع و ارزان مواد اولیه جلوی اتفاقات بد بازار را بگیرد.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=513
  • نویسنده : ابراهیمی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه خبری اتاق اصناف تهران
  • 368 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.