رئیس اتحادیه نمایشگاهداران و فروشندگان خودرو تهران اظهار داشت: قیمت خودرو طی دو هفته گذشته هیچ تغییری نداشته و بازار همچنان در رکود کامل است.
وی افزود: حتی در روزهای گذشته که قیمت ارز نیز کاهش یافته باز هم قیمت خودرو تغییری نکرده است.
موتمنی با بیان اینکه عرضه خودرو از سوی خودروسازان کم است، گفت: علاوه بر این خریداری نیز در بازار وجود ندارد و مردم هم تمایلی به خرید خودرو ندارند.
رئیس اتحادیه نمایشگاهداران و فروشندگان خودرو تهران گفت: اگر عرضه خودرو از سوی خودروسازان افزایش داشته باشد قطعا قیمت خودرو در بازار افت قابل توجهی خواهد داشت اما متاسفانه این عرضهها زیاد نیست.
موتمنی با اشاره به قیمت برخی خودروها در بازار، گفت: در حال حاضر قیمت کوئیک دنده ای 346 میلیون تومان و قیمت کوئیک اس دنده ای نیز 348 میلیون تومان است.
وی افزود: همچنین قیمت پژو 207 اتوماتیک سقف فلزی در بازار 738 میلیون تومان و قیمت پژو 207 اتومات سقف شیشه ای 798 میلیون تومان است.
رئیس اتحادیه نمایشگاهداران و فروشندگان خودرو تهران اظهار داشت: قیمت دنا اتوماتیک در بازار 807 میلیون تومان و قیمت هایما نیز یک میلیارد و 355 میلیون تومان است.
















