• امروز : سه شنبه, ۲۰ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 10 December - 2024
کل اخبار 1472اخبار امروز : 3

اطلاعیه ها

بارِ نرخِ پایین بر دوش اتحادیه صنف حمل و نقل کالای شهری، سنگینی می کند سرمایه گذاری بازار جهانی با حضور نماینده چین در اتاق اصناف تهران/ محمد ولدخانی؛ پیش قدم در جذب سرمایه گذار خارجی پلاسکوی دوم بیخ گوش سرای دستمالچی/ جان ۵۰۰۰ نفر در خطر است/ این ساختمان تاب مقاومتِ حفاری های غیرقانونی و توسعه طلبی سودجویانه شما را ندارد! بازارِ سرد شوفاژ در روزهای راکد مسکن ثبات قیمت ها به کمتر از ۱۰ روز رسیده/ مردم دست خالی از مغازه ها بیرون می آیند/ هنوز کالا را وارد بازار نکرده متضرر می شویم شرایط و نحوه بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده تأثیر قابل توجه قیمت ارز و تنش‎های سیاسی بر هزینه‎های تمام شده موتورسیکلت/ نکات مهم در خرید موتورسیکلت تداوم رکود بازار طلا در ایام نزدیک به شب یلدا و روز مادر/ همکاران تا حد ممکن رعایت حال مردم را داشته باشند حذف ارز نیمایی لپ‎تاپ معضلات زیادی را ایجاد کرده است/ در تصمیم‌گیری ارزی، هیچ مشاوره‌ای با اتحادیه فناوران رایانه تهران انجام نشد خودروسازان مونتاژی مکلف به تأمین قطعات یدکی خودرو هستند/ فعالان صنف ناچارند لوازم و قطعات یدکی را با ارز آزاد تأمین کنند کمبودی در عرضه میوه شب یلدا نداریم

3
رئیس اتحادیه صنف ناشران و کتاب‌فروشان تهران:

اولویت هفته کتاب، اطلاع‌رسانی است/ مسئله فرهنگی کتاب‎خوانی نباید به هفته کتاب یا نمایشگاه محدود شود

  • کد خبر : 6714
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۷
اولویت هفته کتاب، اطلاع‌رسانی است/ مسئله فرهنگی کتاب‎خوانی نباید به هفته کتاب یا نمایشگاه محدود شود
ابراهیم کریمی، رئیس اتحادیه صنف ناشران و کتاب‌فروشان تهران با تاکید بر اینکه اولویت و توجه هفته کتاب بر اطلاع‌رسانی است، گفت: هفته کتاب بهانه خوبی است تا بتوان این هفته را به تمام هفته‌های طول سال تعمیم داد. توجه به این مسئله فرهنگی نباید به هفته کتاب یا نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران محدود شود.

رئیس اتحادیه صنف ناشران و کتاب‌فروشان تهران درباره برنامه‌های اتحادیه ناشران و کتاب‌فروشان تهران در مورد هفته کتاب توضیح داد: از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اتحادیه صحبت کردند و اطلاع دادند شورای سیاستگذاری برای هفته کتاب تشکیل می‌شود. از من هم دعوت کردند که در آن شورا حضور داشته باشم، این شورا در روزهای آینده برنامه‌هایی را برای هفته کتاب تعیین می‌کند.

کریمی با تاکید بر اینکه اولویت برنامه در این روزها و همیشه اطلاع‌رسانی است، گفت: اطلاع‌رسانی و آگاه کردن مردم درباره فواید مطالعه و بالا بردن میزان مطالعه در کشور مسئله‌ای است که هیچ وقت از اهمیت آن کاسته نمی‌شود. اگر در هر بخشی که هستیم در این زمینه فعالیت کنیم، به اعتقاد من بیشترین کمک را به فرهنگ و صنعت نشر کرده‌ایم.

او درباره آگاهی مردم از این هفته و اتفاق‌هایی که در آن می‌افتد بعد از سی‌ویک دوره، بیان کرد: به نظر من هفته کتاب شناخته شده است. این رویداد از قبل از انقلاب هم وجود داشت، اما مثلی هست که می‌گوید «با یک گل بهار نمی‌شود» باید توجه داشته باشیم، با یک هفته اتفاقی برای حل مشکلات نشر نمی‌افتد و سطح فرهنگ کشور بالا نمی‌رود و کتاب‌خوانی زیاد نمی‌شود.

به گفته کریمی هفته کتاب بهانه خوبی است تا بتوان این هفته را به تمام هفته‌های طول سال تعمیم داد. باید مردم در تمام هفته‌های سال کتاب بخوانند و توجه به این مسئله فرهنگی نباید به هفته کتاب یا نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران محدود شود.

هفته کتاب چیست؟

نگاهی به تاریخ نشر و کتاب در ایران، نشان می دهد که برگزاری هفته کتاب در کشور ما سابقه طولانی دارد و نخستین جرقه‌های آن به ۴۰ سال قبل باز می‌گردد، به طوری‌که در سال ۱۳۴۵ آیین نامه‌ای در این راستا صادر شد که بر اساس آن قرار بود هر سال هفته اخر آبان مراسمی به این نام اجرا شود.

این آیین نامه ۱۱ماده‌ای اجرا نشد تا اینکه نخستین دوره مراسم هفته کتاب در آبان ماه سال ۱۳۷۲ با عنوان نخستین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

مراسم هفته کتاب را وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت کشور، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان تبلیغات اسلامی، هیات امنای کتابخانه‌های عمومی، سازمان صدا و سیما، شهرداری‌ها، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، حوزه‌های علمیه، دانشگاه‌ها، جهاد دانشگاهی، هیات امنای مساجد، سازمان تربیت بدنی، مولفان، موسسات نشر و کتاب‌فروشی‌ها برگزار می‌کنند.

دومین روز آبان بود که عبدالحسین کلانتری، معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طی حکمی، علی رمضانی را به دبیری سی‌ودومین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران منصوب کرد. معاون امور فرهنگی ۶ آبان در احکامی جداگانه اعضای شورای سیاست‌گذاری سی‌ودومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران را منصوب کرد.

اسامی اعضای این شورا از این قرار است: حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی مهدوی راد، مهدی رمضانی، نعمت‌الله فاضلی، محسن حاجی زین العابدینی، ابراهیم کریمی زنجانی، فتح اله فروغی، حسین قرایی، محمدحسین پورثانی، مسعود حبیبی، محمد علی مرادیان، مهدی فیروزان، اسماعیل جانعلی پور، ابراهیم حیدری، مهدی رمضانی چابک، علی اصغر سیدآبادی، فرزاد جهان بین، رشید جعفرپور و مهرناز خراسانچی. او در همین روز با صدور احکامی مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها را به عنوان «دبیر ستاد برگزاری هفته کتاب استان» منصوب کرد.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=6714

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.