• امروز : شنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل اخبار 1778اخبار امروز : 2

اطلاعیه ها

تاثیر منفی ۴۵درصدی نوسانات ارزی بر کار خیاطانِ شهر/ خرید و فروش به نتایج مذاکرات موکول شده سنت دیرینه و میراثی ماندگار که در حال فروپاشی ست/ قیمت تمام شده محصولات سنتی، قابل رقابت با تولیدات صنعتی و زیرپله ای نیست به منظور استفاده از ظرفیت های موجود در صنعت پوشاک وهم افزایی موثر در راستای تحققِ شعار سال با پیگیری های رئیس اتاق اصناف تهران همکاری های مشترک صنوف با ازبکستان رقم می خورد/ رایزنی با نمایندگان سایر سفارتخانه ها در دستورِ کار تجمع حماسی اصناف، کسبه و بازاریان تهران در حمایت از مردم مظلوم غزه مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند اولین جلسه هم اندیشی و همفکری/ بررسی عملکرد کارگروه های اصناف و بازار در سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های پیش رو در ۱۴۰۴ وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ واسپاری امور اجرایی نمایشگاه کتاب به صنف ناشران و کتابفروشان تحقق شعار وفاق ملی است از خرید طلای دست دوم پرهیز و ترجیحاً مصنوعات طلای نو تهیه شود نوسانات نرخ ارز عامل اصلی افزایش قیمت‌ طلا و سکه/ پیش بینی بازار فردا ۲۷ فروردین ماه بازار خودرو همچنان راکد و بدون مشتری/ قیمت تمامی خودرو‌ها دارای حباب است

14
رئیس اتحادیه صنف بارفروشان تهران:

افزایش ۳۰ درصدی عرضه میوه‌های نوبرانه/ مشکلی در عرضه نداریم

  • کد خبر : 4886
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۴
افزایش ۳۰ درصدی عرضه میوه‌های نوبرانه/ مشکلی در عرضه نداریم
 اکبر یاوری، رئیس اتحادیه صنف بارفروشان تهران گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید، عرضه میوه‌های نوبرانه نسبت به سال قبل ۳۰ درصد افزایش یافته است.

رئیس اتحادیه صنف بارفروشان تهران گفت: در دهه اول محرم با افزایش تقاضا برای خرید سیب زمینی، پیاز و گوجه فرنگی از سوی هیئت‌های مذهبی قیمت با نوساناتی روبه رو شد که مجدد با افزایش عرضه و افت تقاضا، قیمت‌ها در بازار کاهش یافت.

او از کاهش ۲۰ تا ۲۵ درصدی قیمت سیب زمینی، پیاز و گوجه فرنگی در بازار خبر داد و افزود: نرخ کنونی هرکیلو پیاز در میدان مرکزی ۹ تا ۱۴ هزارتومان، سیب زمینی ۸ تا ۱۲ هزارتومان و گوجه فرنگی ۸ تا ۱۵ هزارتومان است.

یاوری نرخ کنونی هرکیلو انگور یاقوتی را ۲۰ تا ۳۵ هزارتومان اعلام کرد و گفت: هم اکنون هرکیلو آلبالو با نرخ ۴۰ تا ۵۰ هزارتومان، گیلاس ۵۰ تا ۱۰۰ هزارتومان، آلو سیاه ۲۰ تا ۴۵ هزارتومان، آلو شابلون ۲۰ تا ۵۰ هزارتومان، آلو قطره طلا ۲۵ تا ۳۵ هزارتومان، توت فرنگی ۵۰ تا ۱۰۰ هزارتومان، زردآلو ۲۰ تا ۶۰ هزارتومان، شلیل ۴۰ تا ۵۵ هزارتومان، سیب گلاب ۴۰ تا ۷۰ هزارتومان، هلو ۲۰ تا ۵۰ هزارتومان، خیار گلخانه ۲۰ هزارتومان و خیار اصفهان ۶ تا ۱۳ هزارتومان در میدان مرکزی عرضه می‌شود که با احتساب حداکثر ۳۰ درصد سود بر مبنای فاکتور رسمی باید در خرده فروشی‌های سطح شهر عرضه شود که متاسفانه در برخی موارد بالاتر از این میزان لحاظ می‌شود.

رئیس اتحادیه صنف بارفروشان تهران قیمت کنونی هرکیلو خربزه در میدان مرکزی را ۱۰ تا ۲۵ هزارتومان، هندوانه ۶ تا ۸ هزارتومان، ملون ۱۰ تا ۱۸ هزارتومان و طالبی ۸ تا ۱۸ هزارتومان اعلام کرد.

او از توزیع روزانه ۲۲ تا ۲۳ هزارتن میوه، صیفی و فرنگی در میدان مرکزی خبر داد و گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید و افزایش عرضه میوه‌های نوبرانه قیمت نسبت به روزهای قبل ۲۰ درصد کاهش یافته است و پیش بینی می‌شود که روند ثبات قیمت تا پایان مرداد ادامه یابد.

یاوری گفت: بنابر آمار تولید میوه‌های نوبرانه نسبت به سال قبل ۳۰ درصد افزایش عرضه است و اکنون به دلیل گرمای هوا، تولید به انبوه رسیده است که براین اساس مشکلی در عرضه نداریم.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=4886

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.