• امروز : جمعه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل اخبار 1835اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

در صنایع مهمی جزو کشورهای اصلی هستیم/ صنعت بافت و دوخت باید در کشور بومی سازی شود/ امیدوارم موضوع اقتصاد به بخش خصوصی سپرده شود عرق جبینش را کسبه در ۴۶ سال ریختند تا فروشگاه های بزرگ نانش را در عرض چهار سال بخورند!/ آقای پزشکیان بفرمایید رودررو با ما صحبت کنید مادامی که قدرت و مسئولیت خود را نشناسیم نمی توانیم تصمیمات صحیح و اثربخش اتخاذ کنیم افزایش قیمت، ادامه رکود و کاهش تقاضا کمی هم عملگرایی بد نیست/ برای احترام به سلیقه مخاطب، واردات را آزاد کنید/ تعیین ضرایب مالیاتی با متر و معیارهای کهنه چرا؟ شهر پارچه در راه است؟/ مسیر پر پیچ و خم تامین پارچه و بی ادراکی دولت از دشواری های اشتغال زایی این صنف رشادت، فداکاری و جوانمردی های کسبه خُرد نظام اقتصادی را حفظ کرده/ کل نظام بانکی بر تعداد اندکی فروشگاه های هُلدینگ نما متمرکز شده! آموزش و تبعیت از قانون دو رکن اساسی توسعه واحدهای صنفی است سرداران اقتصادی را در این جنگ نابرابر تنها نگذارید/ چه محلی مناسب تر از سرمایه گذاری در حوزه ابزار که الفبای تولید است پیش‎نویس ضوابط معاملات برخط طلا منتشر شد بازار طلا در سراشیبی قیمت؛ سکه ارزان شد/پیش بینی فردا ۱۸ اردیبهشت ضرورت تغییرات ساختاری در سیاست‌های تنظیم بازار/ فروش دوگانه کالاهای اساسی؛ پشت پرده افزایش افسارگسیخته قیمت‌ها در تولید ماشین‎آلات خانگی صنعت دوخت خودکفا هستیم قیمت سیب زمینی بدون دخالت ارزان شد!

28
رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان پلاستیک و نایلون و ملامین تهران:

اعضای صنف نایلون و پلاستیک، بیشتر از سایرین، دل‎شان برای طبیعت می سوزد!/ در ایران عوارض مصرف پلاستیک را از تولیدکننده می‌گیرند!

  • کد خبر : 1750
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۹
اعضای صنف نایلون و پلاستیک، بیشتر از سایرین، دل‎شان برای طبیعت می سوزد!/ در ایران عوارض مصرف پلاستیک را از تولیدکننده می‌گیرند!
 اکبر مشهدی‌زاده، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان پلاستیک و نایلون و ملامین تهران در خصوص چالش ها و مشکلات پیش پای واحدهای تولیدی این صنف گفت: بالا بودن قیمت خرید مواد اولیه در بورس، ترخیص از گمرک و موضوعاتی نظیر گرفتن عوارض مصرف پلاستیک و دغدغه‌های زیست ‌محیطی از عمده مشکلات این صنف است.

پایگاه خبری اتاق اصناف تهران؛ صنف پلاستیک و نایلون از آن قسم سازندگان و فروشندگانی است که در ابتدا ممکن است نوعی دافعه در اذهان برخی افراد ایجاد کند. از آن جهت که این مواد نابودکننده محیط زیست هستند. ذکر چند نکته در گفت وگویی که با رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان پلاستیک و نایلون و ملامین تهران حاصل آمد موید چند نکته است که ذکر آن‌ها و آگاهی از وضعیت موجود تا حد زیادی می‌تواند آموزنده باشد و بر فرهنگ‌سازی در این زمینه تاکید ویژه‌ای داشته باشد.

نخست اینکه اعضای صنف نایلون و پلاستیک از جدی‌ترین دغدغه‌مندان حفظ محیط زیست هستند. این وظیفه شهرداری، صدا و سیما و سازمان‌ها و زرات‌خانه هاست که اولا با آگاهی‌بخشی زمینه فرهنگ‌سازی مصرف را در شهروندان ایجاد کنند و از سوی دیگر زمینه‌های لازم برای گرفتن عوارض از مصرف‌کننده‌های پلاستیک را فراهم کنند؛ کاری که همه جای دنیا انجام می گیرد و به این ترتیب به اجبار هم که شده، میزان مصرف پلاستیک را پایین می‌آورند. شاید ندانید که در ایران عوارض مصرف پلاستیک را از تولیدکننده می‌گیرند!

چالش‌هایی از جنس بورس و گمرک

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان پلاستیک و نایلون و ملامین تهران به مشکل برگرداندن تعهدات ارزی بانک‌ها اشاره کرده و می‌گوید در زمینه واردات، موقع ترخیص از کمرگ و تائید تعهدات ارزی توسط بانک‌ها به مشکل برمی‌خورند؛ ضمن اینکه باید هزینه توقف را هم پرداخت کنند.

بحث دیگری که ، اکبر مشهدی‌زاده به آن اشاه می‌کند، بحث خرید مواد اولیه از بورس است که به علت عرضه‌ کم مجبور می‌شوند به قیمت بالاتر از بورس تهیه کنند.

او توضیح می‌دهد: محصولات پلاستیکی تمام صنایع به پلاستیک وابسته است؛ لذا وقتی کارخانه‌دار مواد اولیه مورد نیازش را با نرخ بالا تهیه کند، هزینه تولید بالا می‌رود و به تولیدات دیگر هم آسیب وارد می‌کند.

مشهدی‌زاده بیان می کند: در حال حاضر موادی که از بورس خریداری می‌شود بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ درصد برایشان گران تر آب می‌خورند.

وزارت صمت اجازه واردات نمی‌دهد

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان پلاستیک و نایلون و ملامین تهران در ارتباط با بحث واردات پلاستیک هم عنوان می کند: اگر این اتفاق بیفتد از تامین مواد اولیه از انحصار مجتمع‌های پتروشیمی بیرون می‌آید. او ادامه می‌دهد: مجتمع‌های پتروشیمی تولیدی زیادی ندارند و وزارت صمت هم با استناد به تولیدات داخلی، اجازه واردات را نمی‌دهد.

از طرف دیگر به گفته مشهدی‌زاده، مواد داخلی و خارجی با هم تفاوتی ندارند و حتی در مواردی مجتمع‌های پتروشیمی تولیداشان را صادر هم می‌کنند.

در؛ همچنان بر پاشنه آلودگی محیط زیست می‌چرخد/ فرهنگ‌سازی در محاق

اما کیفیت مواد پلاستیکی تا چه حد در آلودگی محیط زیست تاثیر دارند؟ رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان پلاستیک و نایلون و ملامین تهران معتقد است که کیفیت مواد ارتباطی با میزان آلوده شدن محیط زیست ندارد. مهم فعالیت‌هایی هستند که مسئولان شهرداری‌ها، وزرات بهداشت، محیط زیست و سایر سازمان‌ها و نهادهای ذی‌ربط باید در خصوص حفاظت از محیط زیست انجام دهند. برای نمونه شهرداری سطل‌های چندمنظوره جای‌گذاری کند. به خانواده‌ها آموزش داده شود که زباله‌های شان را تفکیک کنند و صدا و سیما هم آموزش‌های لازم را ارایه بدهد.

به گزارش پایگاه خبری اتاق اصناف تهران، آنچه رئیس اتحادیه صنف پلاستیک می‌گوید متاسفانه تا به حال اجرایی نشده و همچنان محیط زیست شهری و حتی روستایی ما با انواع پلاستیک و مواد پلاستیکی آلوده می‌شود.

واحدهای زیرپله‌ای

این روزها شاهد افزایش پلاستیک‌فروش‌های ارزان قیمت هستیم که مردم به دلیل شرایط اقصادی به میزان بیشتری از آن ها خرید می‌کنند. از مشهدی‌زاده در خصوص این مغازه‌ها سوال می‌کنیم و او جواب می‌هد:«آن‌ها واحدهای زیرپله‌ای هستند یا پروانه ندارند؛ از نظر ما محصولاتی که به ویژه با مواد غذایی در ارتباط هستند باید استاندارها و کیفیت لازم را داشته باشد.»

محیط‌ زیست دغدغه ما و همه واحدای تولیدی‌مان است

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین تهران تاکید می کند: دغدغه محیط زیست، دغدغه همه مردم ایران است. قطعا دغدغه ما و همه واحدای تولیدی‌مان هم هست.

او تصریح می کند: از اینکه کیسه‌ها یا سایر مواد پلاستیکی را در طبیعت می‌بینیم ناراحتیم و از مسئولان تقاضا داریم جهت حفظ محیط زیست، دست به کار شوند.

 

 

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=1750
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع ‎رسانی اتاق اصناف تهران
  • 550 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.