• امروز : یکشنبه, ۱۸ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 8 December - 2024
کل اخبار 1465اخبار امروز : 3

اطلاعیه ها

سرمایه گذاری بازار جهانی با حضور نماینده چین در اتاق اصناف تهران/ محمد ولدخانی؛ پیش قدم در جذب سرمایه گذار خارجی پلاسکوی دوم بیخ گوش سرای دستمالچی/ جان ۵۰۰۰ نفر در خطر است/ این ساختمان تاب مقاومتِ حفاری های غیرقانونی و توسعه طلبی سودجویانه شما را ندارد! بازارِ سرد شوفاژ در روزهای راکد مسکن ثبات قیمت ها به کمتر از ۱۰ روز رسیده/ مردم دست خالی از مغازه ها بیرون می آیند/ هنوز کالا را وارد بازار نکرده متضرر می شویم شرکت در نماز جمعه و برگزاری میز خدمت توسط رئیس اتاق اصناف تهران جولانِ ۱۸هزار بدون مجوزِ مجازی و تورم کمرشکن برای واحدهایِ صنفی مجاز و قانونی چشم انداز روشنی برای بازارِ شب یلدا نداریم/ در سخت ترین شرایط و گران ترین قیمت ها کنار مردم می مانیم جلوی خروج غیر قانونی سیب زمینی از کشور را بگیرید/ جهاد کشاورزی دوراندیشی نکرد و مقطعی تصمیم گرفت/ احتمال حادشدن شرایط سیب زمینی وجود دارد وارداتِ گسترده گل و اشباع بازار در شب یلدا، روز مادر و روز پدر صادرات غیرقراردادی و واسطه‎ای بلای جان سیب‎زمینی/جهش ۴۳ درصدی قیمت سیب‌زمینی در یک روز! بازار التهاب تقاضا نداشت/ اظهار امیدواری نسبت به ثبات در بازار فعالیت دلالان در بازار موتورسیکلت، قیمت ها را افزایش داده/ بیشترین تراکم واحدهای صنفی در خیابان های هلال احمر و ۱۷ شهریور است

27
نایب رئیس اتاق اصناف و رئیس اتحادیه چاپخانه داران تهران:

ارز اختصاصی به «دبش پک» ۴۰۰ چاپخانه را از فرسودگی ناوگان نجات می‌داد/ اهمیت تخصیص منابع به واحدهای تخصصی

  • کد خبر : 2098
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۹
ارز اختصاصی به «دبش پک» ۴۰۰ چاپخانه را از فرسودگی ناوگان نجات می‌داد/ اهمیت تخصیص منابع به واحدهای تخصصی
احمد ابوالحسنی، نایب رئیس اتاق اصناف و رئیس اتحادیه چاپخانه‎داران تهران با اشاره به پرونده چای دبش می‌گوید: ارزی که برای واردات ماشین‌آلات چاپ و بسته‌بندی به این شرکت داده شده می‌توانست ۴۰۰ چاپخانه در تهران را از فرسودگی ناوگان نجات دهد.

نایب رئیس اتاق اصناف تهران نسبت به اختصاص این مبلغ برای واردات ماشین‌آلات چاپ به یک شرکت تجاری در حالیکه صنایع چاپ و بسته‌بندی با مشکل فرسودگی ناوگان مواجه هستند‌، انتقاد کرده و می‌گوید: ارزی که به این شرکت برای واردات ماشین‌آلات اختصاص داده شده است،‌ می‌توانست بخشی از صنعت چاپ را با تحول روبه رو کند. این شرکت ارز واردات ماشین‌آلات را دریافت کرده ولی ظاهرا چند ماشین محدود با ارزش بسیار پایین‌تر از این رقم وارد کرده است.

وی همچنین با اشاره به اهمیت تخصیص منابع به واحدهای تخصصی ادامه می‌دهد:‌ البته جای شکرش باقی است که این دلارها صرف واردات ماشین‌آلات چاپ نشده است که اگر چنین می‌شد،‌ نیمی از صنعت چاپ در ایران با شکست اقتصادی روبه رو می‌شد و بسیاری از بخش خصوصی فعال در این صنف ورشکسته می‌شدند.

رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران تهران تصریح می‌کند: ما بارها از مسئولان دولت‌های قبل و فعلی خواستیم که فرسودگی ناوگان چاپ را جدی گرفته و نسبت به ارائه تسهیلات مورد نیاز برای واردات و تجهیز ماشین‌آلات اهتمام داشته باشند‌، اما پاسخ روشنی نگرفتیم، این در حالی است که این رقم برای واردات ماشین‌آلات به یک شرکت تجاری که به صورت تخصصی نیز در حوزه چاپ فعالیت نمی‌کند‌، اختصاص داده شده است.

به گفته نایب رئیس اتاق اصناف تهران اگر این مبلغ به بخش خصوصی فعال در حوزه چاپ در قالب تسهیلات اختصاص پیدا می‌کرد،‌ بالغ بر ۴۰۰ چاپخانه به روزرسانی می‌شدند و تحولی درعرصه چاپ و بسته‌بندی رخ می‌داد.

ابوالحسنی ادامه می‌دهد:‌ اگر این پول برای صنعت چاپ هزینه می‌شد‌، و ماشین‌آلات مورد نیاز را وارد می‌کردیم‌، می‌توانستیم صنعت چاپ را با جهش روبرو کنیم و در حوزه صادرات نیز فراتر شرایط فعلی اقدام کنیم، این در حالیکه شرکت چاپ دبش تنها برای تولید بسته‌بندی چای این میزان ارز را دریافت کرده است.

نایب رئیس اتاق اصناف تهران می‌افزاید: گلایه ما این است که چرا یک صدم یا یک دویستم این رقم، در صنعت چاپ و برای واحدهای چاپی سرمایه‌گذاری نمی‌شود. بارها از فرسودگی ناوگان چاپ سخن گفته‌ایم،‌ از تسهیلاتی که چاپخانه‌ها برای به روزرسانی و واردات ماشین‌‌آلات نیاز دارند‌، اما اقدام چندانی انجام نشده است.

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=2098

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.