• امروز : شنبه, ۱۷ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 7 December - 2024
کل اخبار 1458اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

جولانِ ۱۸هزار بدون مجوزِ مجازی و تورم کمرشکن برای واحدهایِ صنفی مجاز و قانونی چشم انداز روشنی برای بازارِ شب یلدا نداریم/ در سخت ترین شرایط و گران ترین قیمت ها کنار مردم می مانیم جلوی خروج غیر قانونی سیب زمینی از کشور را بگیرید/ جهاد کشاورزی دوراندیشی نکرد و مقطعی تصمیم گرفت/ احتمال حادشدن شرایط سیب زمینی وجود دارد وارداتِ گسترده گل و اشباع بازار در شب یلدا، روز مادر و روز پدر فصل جدیدی از همکاری میان دو اتاق؛ تهران و ایران تاریخِ کهن و دفاع مقدسِ صنفی که کارش سرتاسر عبادت است/ مسئولان، خود را لای کاغذبازی ها و بوروکراسی اداری، پنهان نکنند/ واردات ما نباشد، کشاورزی و صنعت می خوابد و میلیون ها کارگر بیکار می شوند دولت و خانه ملت، ظرفیت های این هنر ۷ هزار ساله را ببینند/ حضور علمی و جذب دانشجو توسط اتحادیه طلا و جواهر تهران در نمایشگاه شیراز مسئول پیگیری دبیرخانه مشترک شورای روسای اتاق های اصناف استان تهران، منصوب شد رویایِ کله پاچه بر سفره های ایرانی/ برای اینکه این غذای ملی به خاطره ها نپیوندد مسئولان به وعده هایشان عمل کرده واردات کله پاچه را آزاد کنند بازار خودرو خوابیده/ تصمیم قطعی گرفته نمی شود و همه چیز در حد حرف و بازی باقی مانده تکریمِ جایگاه آنان که عمری کام مردم شهر را شیرین کرده اند آجر کردن نان کتابفروش های شهر با آزادی عمل بساط گسترها جلوی صادرات بی رویه سیب زمینی را بگیرید/ پیش بینی کاهش قیمت گوجه فرنگی تا زیر ۲۰ هزار تومان/ افزایش تولید سیب و پرتقال با ۱۰ متر جا چندین جواز می گیرند تا در انتخابات شرکت کنند/ ما منافع صنف را بر خود ارحج می دانیم فعالیت دلالان در بازار موتورسیکلت، قیمت ها را افزایش داده/ بیشترین تراکم واحدهای صنفی در خیابان های هلال احمر و ۱۷ شهریور است طلا و سکه کمی گران شد/ رکود در بازار طلا تعمیر هر نوع موتوری قیمت خاص خود را دارد/ با این روش موتورسیکلت همیشه سالم می‌ماند ما مخالف ارزآوری نیستیم/ صادرات بدون‎ برنامه‌ریزی موجب نابه‌سامانی بازار داخل می‌شود چالش بازار لوازم یدکی و مالکان با تامین قطعات خودروهای چینی/ وارداتی ها فاقد قطعات هستند تشکیل کارگروه مشترک وزارتخانه‌های فرهنگ و صمت راه‌حل مسئله برق چاپخانه‌هاست

10
محمدرضا رمضان، رئیس اتحادیه فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی تهران:

آفت فروش اقساطی فروشگاه های بزرگ با حمایت بانک ها/ تعدد سامانه ها نشاط کاری کسبه را از بین برده است

  • کد خبر : 866
  • ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۲
آفت فروش اقساطی فروشگاه های بزرگ با حمایت بانک ها/ تعدد سامانه ها نشاط کاری کسبه را از بین برده است
به گفته رئیس اتحادیه فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی تهران، فروش اقساطی فروشگاه های بزرگ که از طرف بانک ها و سازمان ها حمایت می شوند کسب و کار اعضای این صنف را از سکه انداخته است.

محمدرضا رمضان، رئیس اتحادیه فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی در گفت وگو با پایگاه خبری اتاق اصناف تهران با بیان مطلب فوق افزود: فروشگاه های بزرگ با حمایت بانک ها و سازمان ها مرتب در رسانه ملی تبلیغات کرده و اقدام به فروش اقساطی وسایل خانگی و صوت و تصویر می کنند. این فروشگاه ها با فروش شرایطی خود برای اعضای صنف ما آفت هستند و همان فروش اندک ما را در این شرایط اقتصادی و رکود بازار از بین برده اند.

وی با اشاره به اینکه هر از گاه شاهد تعطیلی یا تغییر شغل یکی از همکاران خود در این صنف هستیم. ادامه داد: اگر بانک ها و سازمان های دولتی از مغازه دارها هم حمایت کنند باعث روشن ماندن چراغ مغازه های صنف ما می شوند. اگر تعداد این فروشگاه ها بیشتر شود یا اقدام به تاسیس شعبات خود کنند ۷۰ درصد اعضای صنف ما مجبور به تعطیل کردن مغازه های خود می کنند.

رمضان درباره وضعیت کسب وکار صنف متبوع خود گفت: وضعیت بازار ما اصلا راضی کننده نیست. رکود شدید حاکم بر بازار، اجازه هیچ فعالیت اقتصادی را به کسبه نمی دهد. مردم مانند قبل دیگر توان خرید یا تعویض وسایل صوتی، تصویری و تلفن همراه را ندارند. در صورت خراب شدن وسایل صوتی و تصویری بیشتر اقدام به تعمیر آنها می کنند و تا وقتی که کاملا غیر قابل استفاده نشده دستگاه جدید نمی خرند. امروزه تلویزیون و تلفن همراه جزو وسایل ضروری افراد و خانواده هاست و نبودن آنها نقصان به حساب می آید با این حال مردم به تعمیر روی آورده اند.

وی  ایجاد سامانه های متعدد را از دیگر مشکلات صنف برشمرد و افزود: کسبه مجبورند در سامانه های مختلف  مانند سامانه اصناف، سامانه مودیان مالیاتی، سامانه جامع تجارت، سامانه جامع انبارها، تامین اجتماعی و … ثبت نام کنند که گاها بعضی از آنها موازی کاری است. علاوه بر ثبت نام و گرفتن کد شناسایی باید هر کالایی که می فروشیم مشخصات خریدار، مشخصات کالا و فروش را در چند سامانه ثبت نماییم. اینقدر این سامانه ها زیاد شده اند که کسبه را خسته کرده اند. کسی که ۴۰ سال به روش سنتی کار کرده انجام این امور برای او سخت و طاقت فرساست. این امور نشاط کاری خیلی از کسبه را از بین برده است.

رمضان درباره فروش تلفن همراه در این صنف گفت: در سال ۷۲-۷۳ که موبایل وارد کشور شد فروش تلفن همراه در اتحادیه ما ثبت شد. آن زمان تعداد تعمیرکاران موبایل خیلی کم و تحت نظر اتحادیه صوت و تصویر بود. سال ۸۴ اتحادیه فروشندگان و تعمیرکنندگان تلفن ثابت تاسیس شد و به اشتباه تعمیرات تلفن همراه را هم از این اتحادیه گرفتند.

وی ادامه داد: این موضوع بسیار برای ما مشکل زا و باعث سرگردانی مردم شده است. آنها نمی دانند که تعمیرکاری که در مغازه موبایل فروشی نشسته و در حال تعمیر موبایل است تحت نظر یک اتحادیه دیگر است. در تلاشیم این معضل را حل کنیم و دوباره تمامی خدمات مربوط به تلفن همراه را به اتحادیه صوت و تصویر برگردانیم.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=866
  • نویسنده : ابراهیمی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه خبری اتاق اصناف تهران
  • 286 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.