• امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
کل اخبار 1409اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و چند کشور دیگر محدود شده! با احترام و مدارا و مراقبت از جو صمیمانه یک صنف، شاهد وحدت و رفعِ مشکلات خواهیم بود وحدتِ تابلوسازان در جشنواره نهم آذرماه/ تابلوهای شهر زیبا می شوند فعالان صنفی در خصوص آسیب های قانون بودجه نظر بدهند/ از سازوکار‌های شما در داوری و حل اختلاف حمایت می کنیم/ دعاوی مابین هم‌صنفان به مصالحه کشیده شوند اندیشکده حمکرانی اقتصاد هوشمند اتاق اصناف تهران؛ از بازنگری در قوانین کسب و کار و رشد اقتصاد دیجیتال تا حضور اصناف در ساختارهای تصمیم گیری و مشورتی کشور چابک سازی می کنید یا لاک پشت سازی؟/ خیلی چراغ خاموش، همان مالیات را گرفتید!/ ناعدالتی ها و ناترازی هایِ صنف ما مُشت گره کرده استانِ تهران و فریاد یکرنگی از دریچه یک اتاقِ واحد/ اصناف استان تهران یکصدا پیام همدلی را فریاد زدند آخرین دستاوردهای ابزارآلات این هنر را در دومین نمایشگاه صنعت موسیقی ببینید ظرفیت های بالای یک صنف در پیشرفت گسترده اقتصادی، فرهنگی و اشتغالزایی به تماشا گذاشته شد پیگیری اهم موضوعاتِ صنفی در دیدار نایب رئیس اتاق اصناف تهران با استاندار پلیس و اتاق برای امنیت اقتصادی جامعه همراه شدند/ اعلام آمادگی همه جانبه اصناف برای همکاری با پلیس امنیت اقتصادی قیمت طلا و سکه به ثبات نسبی رسیده/ مردم با خیال راحت، مبادلات خود را انجام دهند ممنوعیت واردات کالا دستاوردی برای دولت نداشت/ زیان‌های سنگینی که ممنوعیت واردات کالا بر جای گذاشت با توزیع برنج و شکر تنظیم بازار تاحدودی التهابات مرتفع شده/ چالش در بازار حبوبات و روغن صدور فاکتور الکترونیک میوه همچنان در بلاتکلیفی به سر می‎برد رکود و کاهش تقاضا همچنان ادامه دارد/ پیش‎بینی بازار فردا ۳۰ آبان ماه

22
 رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران:

آرد بی‎کیفیت در نانوایی‎ها/ تولیدکننده نباید نول‎کشی کند!

  • کد خبر : 3847
  • ۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۹
آرد بی‎کیفیت در نانوایی‎ها/ تولیدکننده نباید نول‎کشی کند!
محمد سلیمانی، رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران اظهار داشت: در مورد تامین گندم مشکلی نداریم؛ اما مشکل در تولید آرد وجود دارد. در حال حاضر برای برخی نانوایان پیش آمده است که آرد ۱۲ درصد را تحویل گرفته ولی به گونه ای بوده که اصلا قابلیت پخت نان را ندارد. حتما یک خط تولید دیگری نیز در کنار این آرد وجود دارد که کیفیت آرد را به شدت کاهش می دهد.

آرد کامل به دلیل حفظ اجزای اصلی دانه گندم، مغذی‌تر و سالم ‌تر از آرد سفید است اما متاسفانه با بررسی صحبت‎ها و مصاحبه های روسای اتحادیه انواع نان ها در کشور می توان به جرات گفت که از آرد مغذی و کامل خیلی کم در نانوایی ها استفاده می شود. آرد کامل هم در تهیه نان با کیفیت اثر گذار است و هم از نظر سلامتی برای خانواده ها دارای اهمیت است.

دغدغه مربوط به تولید آرد کامل

رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران در بررسی عوامل موثر بر کیفیت آرد نان و همچنین دغدغه‎های مربوط به تهیه آرد گفت: در مورد تامین گندم مشکلی نداریم اما مشکل در تولید آرد وجود دارد. زمانی ما می توانیم آراد کاملی داشته باشیم که در آن آرد، جوانه گندم باقی بماند و همچنین از گندم نول کشی نشود. در کارخانه های قدیم آرد خط تولید به این صورت بود که فقط گندم را درون دستگاه ها می ریختند و از طرف مقابل آن آرد به دست می آورند. در کارخانه های قدیم دیگر به این صورت نبود که آرد را با دسته بندی تولید کند و به فرض آرد ۱۵ درصد، ۱۸ درصد یا ۲۱ درصد را داشته باشد.

وی افزود: چرخه تولید باید در یک آسیابی باشد که نتوان از آن نول کشی جوانه گندم انجام شود و در این شرایط ما قادر خواهیم بود آرد کاملی را به چرخه تولید نان برسانیم. اما اگر قرار باشد در همان خط تولید آرد ۱۵ درصد، ۱۸ درصد یا ۲۱ درصد هم تولید شود، این شرایط فضا را برای ایجاد یک فساد در چرخه تولید آماده خواهد کرد.

رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران خاطرنشان کرد: فرض کنید شخصی می‎گوید برای من آرد ۱۲ درصد می آید اما این آرد ۱۲ درصد واقعی نیست. به این دلیل که جوانه از آن آرد گرفته شده است و یا نول کشی در آن انجام شده است و از طرفی به خریدار می گویند که آرد ۱۲ درصد است.

قیمت آرد کامل برای تولیدکنندگان

سلیمانی در ادامه عنوان کرد: همان طور که در مورد نانوا گفته می شود که باید یک نرخی برای نان مشخص شود که صرفه اقتصادی برای آن داشته باشد، در مورد تولید کننده آرد هم همین موضوع وجود دارد. برای تولیدکننده آرد نیز باید یک قیمتی داده شود که در یک خط جدایی از تولید آرد همیشگی، مختص تولید آرد کامل باشد. در این شرایط دیگر تولیدکننده از خط تولید آرد کامل، جوانه گندم را حذف نکرده و همچنین نول کشی نیز انجام نمی دهد؛ اما این آرد را با قیمت بالاتری به دست خریدار می رساند. این خط تولید درست مثل خط تولید آرد در گذشته باید باشد که آرد از یک سمت به سمت آسیاب ریخته شده و از طرفی دیگر آرد حاصل از آن را استخراج کنند.

آرد بی‎کیفیت در نانوایی‎ها

رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی اظهار داشت: در حال حاضر برای برخی نانوایان پیش آمده است که آرد ۱۲ درصد را تحویل گرفته اند و آرد به گونه ای است که اصلا قابلیت پخت نان را ندارد. نانوا مجبور می شود که از یک کارخانه دیگری آرد گرفته و با استفاده از مخلوط آن با آرد قبلی، نان بهتری را پخت کرده و به دست مردم برساند. مشکل آن آرد ۱۲ درصدی که به دست نانوایان می دهند این است که حتما یک خط تولید دیگری نیز در کنار این آرد وجود دارد که کیفیت آرد را به شدت کاهش می دهد.

سلیمانی در پایان گفت: تاکید می کنم باید چرخه تولید آرد و نان به سمت آزاد سازی حرکت کند که هم ایجاد یک رقابت سالم را داشته باشیم و هم مردم بتوانند نان با کیفیت تری را خریداری کنند.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3847

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.