• امروز : پنجشنبه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 8 May - 2025
کل اخبار 1835اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

در صنایع مهمی جزو کشورهای اصلی هستیم/ صنعت بافت و دوخت باید در کشور بومی سازی شود/ امیدوارم موضوع اقتصاد به بخش خصوصی سپرده شود عرق جبینش را کسبه در ۴۶ سال ریختند تا فروشگاه های بزرگ نانش را در عرض چهار سال بخورند!/ آقای پزشکیان بفرمایید رودررو با ما صحبت کنید مادامی که قدرت و مسئولیت خود را نشناسیم نمی توانیم تصمیمات صحیح و اثربخش اتخاذ کنیم افزایش قیمت، ادامه رکود و کاهش تقاضا کمی هم عملگرایی بد نیست/ برای احترام به سلیقه مخاطب، واردات را آزاد کنید/ تعیین ضرایب مالیاتی با متر و معیارهای کهنه چرا؟ شهر پارچه در راه است؟/ مسیر پر پیچ و خم تامین پارچه و بی ادراکی دولت از دشواری های اشتغال زایی این صنف رشادت، فداکاری و جوانمردی های کسبه خُرد نظام اقتصادی را حفظ کرده/ کل نظام بانکی بر تعداد اندکی فروشگاه های هُلدینگ نما متمرکز شده! آموزش و تبعیت از قانون دو رکن اساسی توسعه واحدهای صنفی است سرداران اقتصادی را در این جنگ نابرابر تنها نگذارید/ چه محلی مناسب تر از سرمایه گذاری در حوزه ابزار که الفبای تولید است پیش‎نویس ضوابط معاملات برخط طلا منتشر شد بازار طلا در سراشیبی قیمت؛ سکه ارزان شد/پیش بینی فردا ۱۸ اردیبهشت ضرورت تغییرات ساختاری در سیاست‌های تنظیم بازار/ فروش دوگانه کالاهای اساسی؛ پشت پرده افزایش افسارگسیخته قیمت‌ها در تولید ماشین‎آلات خانگی صنعت دوخت خودکفا هستیم قیمت سیب زمینی بدون دخالت ارزان شد!

2
رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران:

۶۰ درصد بنکداران روغن از بازار خارج شده‌اند/ نظارت‎ها ناکارآمد است

  • کد خبر : 8879
  • ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۴
۶۰ درصد بنکداران روغن از بازار خارج شده‌اند/ نظارت‎ها ناکارآمد است
به گفته رضا کنگری، رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران نظارت ناکافی و عرضه محدود موجب شده ۶۰ درصد از بنکداران فعال در حوزه روغن فعالیت خود را متوقف کنند. این کاهش عرضه خود به نوسان قیمت دامن می‌زند.

حذف ارز نیمایی و نبود مصوبه رسمی برای ارز توافقی باعث کاهش عرضه روغن و خروج ۶۰ درصد بنکداران از چرخه توزیع شده است. با وجود این نابسامانی، موجودی روغن کشور برای مصرف ۴ ماه آینده کافی اعلام شده و عرضه روان در راه است.

بازار روغن طی ماه‌های اخیر با نوسانات شدید در عرضه و قیمت روبه‌رو شده است. در همین راستا، رضا کنگری، رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی  از دلایل این نابسامانی، اقدامات انجام‌شده برای حل بحران و ضرورت نظارت دقیق‌تر بر چرخه توزیع سخن گفته است.

رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران درباره دلیل عرضه محدود روغن بیان داشت: با حذف ارز نیمایی و جایگزینی آن با ارز توافقی، هنوز مصوبه جدید به‌طور رسمی ابلاغ نشده است. در این شرایط، برخی توزیع‌کنندگان اقدام به عرضه بدون فاکتور و با نرخ توافقی کرده‌اند که تخلف محسوب می‌شود و باید به‌طور جدی نظارت شود تا واحدهای صنفی متضرر نشوند.

کنگری در خصوص رایزنی با نهادهای دولتی عنوان کرد: اتحادیه جلسات و مکاتبات متعددی با اتاق اصناف و وزارتخانه‌های ذی‌ربط داشته است. اکنون موضوع در دست بررسی است و با پیگیری‌هایی که صورت گرفته، امیدواریم طی هفته‌های آینده مشکلات عرضه مرتفع شود.

رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران با اشاره به سود اندک بنکداران اظهار داشت: روغن خانوار با حاشیه سود دو درصدی به بازار عرضه می‌شود، که برای بنکداران جذابیت ندارد. این باعث شده توزیع بیشتر در سطح خرده‌فروشی انجام شود. باید سازوکاری تعریف شود تا عرضه به‌صورت شفاف، قانونی و با سود معقول صورت گیرد.

به گفته رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران نظارت ناکافی و عرضه محدود موجب شده ۶۰ درصد از بنکداران فعال در حوزه روغن فعالیت خود را متوقف کنند. این کاهش عرضه خود به نوسان قیمت دامن می‌زند.

وی هشدار داد: روغن‌های صنعتی که به‌صورت بدون فاکتور به فروش می‌رسند، نه‌تنها شفافیت بازار را زیر سؤال می‌برند بلکه قیمت تمام‌شده غذا را در اصناف خدمات غذایی نیز بالا می‌برند که این رفتارها باید با نظارت فیزیکی مهار شود.

طبق بررسی‎ها موجودی روغن در کشور برای مصرف بالغ بر ۴ ماه آینده کافی است و تامین روغن نیز همچنان ادامه داد.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=8879

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.