• امروز : شنبه, ۱۴ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 5 July - 2025
کل اخبار 1956اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

پدافند غیر عامل انباردارهای تهران فعال شد؛ تامین امنیت و حراست از سرمایه ملی/ رونما از بسیج اصناف، نیروی انتظامی و همکاران صنفی خود قدردانی کرد بازار اغذیه‌فروشان متعارف و امنیت برقرار است/ تولیدات داخل افزایش قیمت نداشتند/ با همکاری اتاق اصناف تهران قیمت نان را مدیریت می‌کنیم افزایش کاذب قیمت برنج ایرانی و حبوبات به زودی مرتفع می‌شود/ نرخ مصوبه جدید روغن اعلام و کمبود آن منتفی شد/ بازار روند عادی خود را سپری می‌کند بحران در صنعت طلا و جواهر کشور/ اصناف پای کار ایستادند؛ سازمان امور مالیاتی هم مراعات کند رستگار: مطالبات اصناف استیفا شود/ پزشکیان: دولت آمادگی دارد اختیارات لازم را به اتحادیه‌ها و اصناف، اعطا کند نشست مشترک اتاق اصناف و استاندار تهران در شرایط جنگی هم بازار را رها نکردیم/ ضرورت حمایت جدی از اصناف آسیب‌دیده کالاهای اساسی به‌وفور در بازار موجود است/ روغن به‌زودی انبوه توزیع می‌شود  مشکلی در تأمین میوه و سبزی نداریم/ با متخلفان برخورد می‌شود شرایط و نحوه بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده اعلام شد

23
رسول شجری، رئیس اتحادیه صنف کفاشان دستدوزِ تهران:

گرامیداشتِ یک صنف چندهزارساله با بالاترین میزان اشتغال زایی/ همایش روز ملی کفش و چرم، مامنی برای وحدت رویه بود

  • کد خبر : 5766
  • ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۲
گرامیداشتِ یک صنف چندهزارساله با بالاترین میزان اشتغال زایی/ همایش روز ملی کفش و چرم، مامنی برای وحدت رویه بود
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران، همزمان با «روز کفش، کفاش و صنعت چرم» در تاریخ بیست و پنجم شهریور ماه، به همتِ رئیس اتحادیه صنف کفاشان دستدوزِ تهران، نخستین همایش روز ملی کفش و صنعت چرم در محل هتل بزرگ فردوسی تهران برگزار شد. در این همایش، اعضای هیات رئیسه اتاق اصناف تهران، تنی چند از روسای اتحادیه های صنفی تهران، صنعتگران، انجمن‌ها، تشکل ها و فعالان اقتصادی صنعت کفش و چرم در کنار مسئولان دولتی حضور داشتند.

رسول شجری، رئیس اتحادیه صنف کفاشان دستدوزِ تهران در خصوص هدف از برگزاری همایش روز ملی کفش و چرم به سابقه دیرینه این صنعت در ایران و اشتغال زایی آن از دل تاریخ تا به امروز اشاره کرد و گفت: صنعت کفش با سال های سال فعالیت و ارائه خدمات در سطح کشور امروز بیش از ۵۰۰ هزار واحد صنفی در ایران و طبعا بیشتر از این میزان اشتغال زایی، رسیده است. در حال حاضر تنها در شهرک صنعتی قرچک تهران، بیش از ۱۰۰ واحد تولیدی مشغول به فعالیت هستند.

صنعت کفش در ایران سابقه ای چند هزار ساله، دارد که به گفته شجری  بیش از دو هزار و پانصد سال سابقه مستند کفش در ایران را می توان در آثار تاریخی متعلق به دوران هخامنشیان و در بنای تاریخیِ تخت جمشید، مشاهده کرد؛ سربازانی که سنگتراش بر پای آن ها کفش هایی را حکاکی کرده حکایت از سابقه بیشتری برای کفش در ایران دارد که بعدتر به مرحله تصویرگری و حکاکی درآمده.

به گفته برگزارکننده نخستین همایش روز ملی کفش و چرم، یکی از رویکردهای این همایش جلب توجه بیشتر مسئولان دولتی به این صنعت بوده که بیش از پیش باشد گرچه شجری از عملکردی که در راستای بهبود فعالیت واحدهای صنفی، انجام شده، خصوصا در دولت سابق و تلاش های معاون اول ریاست جمهوی که به گفته او خدمات ارزنده ای به این صنف داشتند، قدردانی می کند اما  تاکید می کند که توقع ما این است که مسئولان، بیش از پیش اهمیت قائل شوند.

رئیس اتحادیه صنف کفاشان دستدوزِ تهران در نخستین همایش روز ملی کفش و چرم، توضیح می دهد که «صنعت کفش با توجه به اشتغال بالایی که دارد حتما باید به صادرات روی بیاورد و ما این زمینه را داریم که کل منطقه را پوشش دهیم و در این زمینه تمام تلاش خود را به کار می گیریم.»

برگزاری همایش روز ملی کفش و چرم، اتفاق مهمی که سال ها بر زمین مانده بود، به گفته شجری این بود که وحدت رویه ای در کل کشور اتفاق افتاده و روز ملی کفش، زمانی باشد که به این واحدهای صنفی شخصیتی اجتماعی تعلق گرفته و در جایگاه واقعی خود مورد توجه واقع شوند.

در این همایش از کارآفرینان، صنعتگران و فعالان اقتصادی برتر در حوزه صنعت کفش و چرم تقدیر به عمل آمد. رئیس اتحادیه صنف کفاشان دستدوزِ تهران با تاکید بر سابقه دیرینه و اشتغال زایی فراوان واحدهای صنفی، می گوید: امیدواریم تقدیر و تشکر از پیشکسوتان این صنف، تشویقی باشد برای جوانانی که امروز جویای کار هستند که آن ها را دیده، برایشان ارزش قائل شده و از تجارب آن ها بیاموزند.

در نخستین همایش روز ملی کفش و چرم، محمدمهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزارت صمت، فرشاد مقیمی، معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران، چند تن از نماینده های مجلس و بسیاری از افرادی که در این صنعت، مسئولیتی بر عهده دارند، حاضر بودند و به سخنرانی پرداختند.

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=5766
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 446 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.