• امروز : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 23 November - 2024
کل اخبار 1420اخبار امروز : 11

اطلاعیه ها

همکاری سازمان امور مالیاتی با اتحادیه عطار و سقط فروشان جایِ قهوه در قهوه خانه است/ کافه عربی یکی از واحدهایِ صنفی ماست اتفاقات بزرگ در اقتصادِ اصناف کشور با کمک بانوان/ اتحادیه خرازی اولین «کانون بانوان صاحب جوازِ کسب» را افتتاح کرد مالکان، پیچِ سرقفلی را فشرده و صاحبان کسب و کار را به ستوه آورده اند/ شهرداری محل کسب این افراد را با بلوک سیمانی مسدود کرده گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و عراق محدود شده! با احترام و مدارا و مراقبت از جو صمیمانه یک صنف، شاهد وحدت و رفعِ مشکلات خواهیم بود وحدتِ تابلوسازان در جشنواره نهم آذرماه/ تابلوهای شهر زیبا می شوند فعالان صنفی در خصوص آسیب های قانون بودجه نظر بدهند/ از سازوکار‌های شما در داوری و حل اختلاف حمایت می کنیم/ دعاوی مابین هم‌صنفان به مصالحه کشیده شوند اندیشکده حمکرانی اقتصاد هوشمند اتاق اصناف تهران؛ از بازنگری در قوانین کسب و کار و رشد اقتصاد دیجیتال تا حضور اصناف در ساختارهای تصمیم گیری و مشورتی کشور چابک سازی می کنید یا لاک پشت سازی؟/ خیلی چراغ خاموش، همان مالیات را گرفتید!/ ناعدالتی ها و ناترازی هایِ صنف ما همکاری سازمان امور مالیاتی با اتحادیه عطار و سقط فروشان تسهیل دسترسی به لاستیک برای متقاضیان/ لزوم اتخاذ تدابیر ویژه از سوی دولت برای مقابله با واردات غیرقانونی لاستیک وزارت جهاد باید بازار سیب‎زمینی را مدیریت کند/ قیمت میوه‌های پاییز ۲۵ درصد افزایش یافت رکود مطلق معاملات بازارخودرو/ عدم توان مردم برای خرید خودرو

14
معاون پژوهشی سازمان امور مالیاتی اعلام کرد:

معافیت مالیاتی دوساله برای فروشندگان کالا تا سقف ۱۸ میلیارد تومان

  • کد خبر : 3345
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۶
معافیت مالیاتی دوساله برای فروشندگان کالا تا سقف ۱۸ میلیارد تومان
معاون پژوهشی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: طبق قانون مالیات‌های مکرر فروشندگان و عرضه کنندگان کالا که سقف فروش تا ۱۸ میلیارد تومان دارند تا دو سال معاف از مالیات هستند.

اشکان هراتی معاون پژوهشی سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه طبق قانون از ابتدای دی ماه تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی ملزم به صدور صورت حساب الکترونیکی هستند گفت: اما تمامی اشخاص حقیقی یا حقوقی ملزم به پرداخت این صورت حساب الکترونیکی نیستند.

او با بیان اینکه فروشندگان و عرضه کنندگان کالا که سقف فروش تا ۱۸ میلیارد تومان دارند تا دو سال معاف از مالیات هستند گفت: به موجب قانون تسهیل مؤدیان برای سال ۱۴۰۲ تا سقف فروش هجده میلیارد تومان الزامی به صدور صورتحساب الکترونیکی ندارند. فروشندگان و عرضه کنندگان کالاها و خدمات با نرخ مالیات بر ارزش افزوده واحد یا عرضه کنندگان کالا و خدمت واحد تا سقف فروش مزبور، می توانند از دستگاه کارتخوان یا درگاه پرداخت الکترونیکی خود برای صدور صورتحساب استفاده کنند.

وی افزود: طبق این قانون معافیت‌های را در ماده ۱۴ مکرر پایانه‌های فروشگاهی در نظر گرفته اند به طوری که طبق ماده ۸ تسهیل اشخاصی که در سال ۱۴۰۲ تا سقف ۱۵۰ برابر معافیت مالیاتی و طبق ماده ۸۴ مالیات‌های مستقیم که درآمد آن‌ها حدود ۱۸میلیارد تومان است الزامی به صدور صورت حساب الکترونیکی ندارندو معاف هستند.

او گفت: در هر دوره مالیات بر ارزش افزوده یک فصل است از ابتدای ۲دوره بعد ملزم به صدور صورت حساب الکترونیکی خواهند شد این معافیت برای سال ۱۴۰۳، ۱۰۰برابر ماده ۸۴ مالیات‌های مستقیم و برای ۸۴ پنجاه برابر و از سال ۱۴۰۵ به بعد این معافیت ۲۵برابر معافیت ماده ۸۴ است، اما کسانی که تا ۱۸میلیارد تومان فروش نداشتند و از صدور صورت حساب معاف هستند.

او در پاسخ به این سوال که مالیات بر ارزش افزوده این فروشندگان به چه صورت است گفت: مالیات بر ارزش افزوده این فروشندگان برمبنای میزان فروش است و درواقع ضریبی که سازمان مالیاتی موجب ماده ۱۴ مکرر تعیین خواهد کرد یعنی جمع فروش را یک معافیتی لحاظ می‌کند و باقی مانده را در نرخ لحاظ می‌کند.

وی در خصوص صدرو و ارسال صورت حساب‌های الکترونیکی به متقاضیان گفت: همواره به شرکت‌های که درآمد آن‌ها از ۱۸ میلیارد تومان افزایش یافته است توصیه می‌کنیم که از شرکت نوع یک که در صدور صورت حساب‌های الکترونیکی مشکلی نداشته اند استفاده کنید تا مشمول جریمه نشوید.
هراتی افزود: کسانی که از خدمات شرکت نوع یک برای صدور صورت حساب استفاده می‌کنند، دیگر در خصوص عدم ارسال و یاصدور صورت حساب جریمه‌ای متوجه آن‌ها نیست.

معاون سازمان امور مالیاتی کشور یادآور شد: هر دستگاه‌های پزی که در اختیار صاحبان حساب است، هر تراکنش یک صورت حساب الکترونیکی تلقی می‌شود.

او گفت: فروشندگان و عرضه کنندگان کالاها و خدمات با نرخ مالیات بر ارزش افزوده واحد یا عرضه کنندگان کالا و خدمت واحد تا سقف فروش ۱۸ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲، می‌توانند از دستگاه کارتخوان یا درگاه پرداخت الکترونیکی خود برای صدور صورتحساب استفاده کنند.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3345

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.