• امروز : دوشنبه, ۲۶ شهریور , ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 16 September - 2024
کل اخبار 1199اخبار امروز : 4

اطلاعیه ها

گرامیداشتِ یک صنف چندهزارساله با بالاترین میزان اشتغال زایی/ همایش روز ملی کفش و چرم، مامنی برای وحدت رویه بود چالشِ جدیِ ارزش افزوده و نارضایتی ۸۰ درصدی بنکداران مواد غذایی مردم نوشت افزار را «دانه ای» می خرند/۱۵ شهریور تا ۱۵ مهر، پیک کاری این صنف است نه نمایشگاه ها! نانوایان شهر ناراضی اند/ تعیین نرخ با تاخیر چهارساله به هیچ وجه، پاسخگوی هزینه ها نیست/ دولت مشکل نان را ریشه ای حل کند افزایش بی سابقه اونس جهانی طلا/ بالا رفتن قیمت ها در بازار داخلی برخی ادارات مالیاتی خلاف بخشنامه دولت عمل کردند/ وعده بخشودگی جرایم مالیاتی چه شد؟ از تمهیدات لازم برای قطع گاز تا رسیدگی به اتباع و تلاش برای ساخت شهرک چاپ برای اعضایی که هنوز مجوز کسب دریافت نکرده اند، امکان هیچگونه پیگیری وجود ندارد کمبود شکر معضل جدیدِ سوپرمارکت داران تهران/ هم شکر را با قیمت بالا تهیه کرده و هم مشمول جریمه بازرسان می شوند! جشنواره ضرباهنگ چاپ نماد تبلور وحدت ملی است/ افتخار می کنم که خادم چنین صنفی هستم در برگزاری جشنواره ها حامی صنوف هستیم/ امیدواریم جشنواره ملی ضرباهنگ چاپ برای همه صنوف تکرار شود استقبال گسترده از چهارمین جشنواره ملی ضرباهنگ چاپ روپوش مدارس در دستانِ مافیای تهران فروش با تهدیدِ خارج شدن از گارانتی/ در ایران خودرو چه خبر است؟ هشدار جدی در مورد کالاهای تقلبی و غیر استاندارد؛ خطرِ مرگ مشاورین املاکی که معاملات خود را در سامانه کاتب ثبت نکنند، متخلف شناخته می شوند زخم خورده سراهای ایرانی و نمایشگاه ها نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان برگزار شد هفتمین جلسه کارگروه تخصصیِ طلا و جواهر برای نخستین بار در تاریخِ اصناف و بازار، ضرایب مالیاتی کاهش یافت ۳۵۰ هزار نفر از اصناف محل مصرف مالیات خود را تعیین کردند  حضور بخش خصوصی می‌تواند بهره‌وری بارفروشان را افزایش دهد/ از به روزرسانی فرآیند‌های کسب و کار استقبال می‌کنیم رکود مرگبار بازار خودرو/ پیش‌فروش خودرو کلاهبرداری است مهلت بخشودگی جرایم مالیاتی تمدید شد

13
مهدی یوسف خانی، رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی  تهران:

مرغ به قیمت مصوب ۷۸هزار تومان رسید/ توجیه بازرسی ها در صورت تامین نیاز بازار از سوی جهاد کشاورزی

  • کد خبر : 482
  • ۰۸ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۸
مرغ به قیمت مصوب ۷۸هزار تومان رسید/ توجیه بازرسی ها در صورت تامین نیاز بازار از سوی جهاد کشاورزی
به گفته رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی  تهران بعد از شش ماه و به دلیل افزایش عرضه و اشباع بازار به تازگی مرغ به قیمت مصوب 78هزار تومان رسیده است.

مهدی یوسف خانی، رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی  تهران در گفت وگو با پایگاه خبری اتاق اصناف تهران در خصوص آخرین وضعیت بازار مرغ در تهران بیان کرد: خوشبختانه بعد از حدود شش ماه که مرغ افزایش قیمت داشت، در حال حاضر ارزان تر شده و به قیمت مصوب رسیده است. از آغاز شهریور گوشت مرغ در مرغ فروشی ها از قرار هر کیلو ۷۸هزار تومان به مصرف کننده عرضه می شود و این کاهش قیمت به دلیل زیاد شدن عرضه است. بازار اشباع شده و باعث پایین آمدن نرخ مرغ شده است. امیدواریم که این شرایط ثبات داشته باشد.

وی در بیان چالش های صنف خود اظهار کرد: مالیات های سنگین، هزینه بالای آب و برق مصرفی واحدهای صنفی، کمر مرغ فروشان را خم کرده است. بازرسان اتحادیه و جهاد کشاورزی و بسیج اصناف به محض اینکه می فهمند مرغ بالاتر از قیمت مصوب عرضه می شود، برای کسبه صنف ما جریمه های سنگین وضع می کنند.

یوسف خانی تاکید کرد: بزرگترین مشکل صنف به مالیات مربوط می شود. امسال مالیات واحد های صنفی ما هم مانند تمام اصناف چند برابر شد. اعضای صنف توان پرداخت این مالیات های سنگین را ندارند. میزان فروش پایین آمده و درآمدها کم شده، از سوی دیگر هزینه های جاری مغازه ها به قدری بالا رفته که دیگرکسی توانایی پرداخت این مالیات را ندارد.

رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی  تهران تصریح کرد: اداره دارایی بدون توجه به وضعیت بازار و اصناف، کسبه را در تنگنا قرار داده تا مالیات خود را بپردازند.

او هزینه سنگین آب و برق را یکی دیگر از مشکلات برشمرد و افزود: مرغ و ماهی مواد فاسد شدنی هستند و باید حتما در یخچال نگهداری شوند. هر واحد صنفی ما حد اقل چهار یا بیشتر یخچال در مغازه دارد و

بالطبع مصرف برق بالا می رود. متاسفانه اداره برق هیچ یارانه ای به ما نمی دهد و برای مصرف بالا جریمه هم می شویم.

یوسف خانی در خصوص مصرف آّب هم گفت: برای رعایت موازین بهداشتی مغازه های مرغ فروشی باید مرتبا نظافت شوند و تمام مغازه شست و شو شود. طبیعی است که مصرف آب ما بیشتر از اصناف دیگر باشد. در کل هزینه های جاری واحدهای این صنف خیلی زیاد است و این باعث شده که تعدادی از اعضا اقدام به باطل کردن پروانه کسب خود کرده و تغییر شغل دهند.

یوسف خانی از بازرسی ها به عنوان یک معضل دیگر یاد کرد و گفت: یکی دیگر از معضلات ما بازرسی هاست . به غیر از بازرس های اداره بهداشت و دامپزشکی، سه بازرس دیگر هم داریم که شامل بازرسان اتحادیه، جهاد کشاورزی و بسیج اصناف می شود. این بازرسان مرتب با جریمه های سنگین کسبه صنف را آزار می دهند.

وی در همین خصوص اضافه کرد: همه ساله شش ماه از سال عرضه گوشت مرغ در بازار کاهش می یابد و منجر به بالا رفتن قیمت ها می شود. در این مواقع مرغ فروش ها برای تامین اجناس مغازه باید مرغ را از بازار آزاد به نرخی بالاتر از قیمت مصوب خریداری کنند و بیشتر هم می فروشند در این مواقع بازرسان به محض فهمیدن این موضوع برای واحدهای صنفی جریمه های سنگین وضع می کنند.

یوسف خانی تصریح کرد: آنها بدون توجه به قیمت خرید مرغ صرفا به دلیل اینکه بیشتر از قیمت عرضه می شود واحدهای صنف را مشمول جریمه می کنند. وقتی این بازرسی ها توجیه پذیر است که جهاد کشاورزی بتواند تولید مرغ را به حدی زیاد کند که مرغ فروش برای تامین کالا به بازار آزاد متوصل نشود.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=482
  • نویسنده : ابراهیمی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه خبری اتاق اصناف تهران
  • 320 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.