• امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
کل اخبار 1409اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و چند کشور دیگر محدود شده! با احترام و مدارا و مراقبت از جو صمیمانه یک صنف، شاهد وحدت و رفعِ مشکلات خواهیم بود وحدتِ تابلوسازان در جشنواره نهم آذرماه/ تابلوهای شهر زیبا می شوند فعالان صنفی در خصوص آسیب های قانون بودجه نظر بدهند/ از سازوکار‌های شما در داوری و حل اختلاف حمایت می کنیم/ دعاوی مابین هم‌صنفان به مصالحه کشیده شوند اندیشکده حمکرانی اقتصاد هوشمند اتاق اصناف تهران؛ از بازنگری در قوانین کسب و کار و رشد اقتصاد دیجیتال تا حضور اصناف در ساختارهای تصمیم گیری و مشورتی کشور چابک سازی می کنید یا لاک پشت سازی؟/ خیلی چراغ خاموش، همان مالیات را گرفتید!/ ناعدالتی ها و ناترازی هایِ صنف ما مُشت گره کرده استانِ تهران و فریاد یکرنگی از دریچه یک اتاقِ واحد/ اصناف استان تهران یکصدا پیام همدلی را فریاد زدند آخرین دستاوردهای ابزارآلات این هنر را در دومین نمایشگاه صنعت موسیقی ببینید ظرفیت های بالای یک صنف در پیشرفت گسترده اقتصادی، فرهنگی و اشتغالزایی به تماشا گذاشته شد پیگیری اهم موضوعاتِ صنفی در دیدار نایب رئیس اتاق اصناف تهران با استاندار پلیس و اتاق برای امنیت اقتصادی جامعه همراه شدند/ اعلام آمادگی همه جانبه اصناف برای همکاری با پلیس امنیت اقتصادی قیمت طلا و سکه به ثبات نسبی رسیده/ مردم با خیال راحت، مبادلات خود را انجام دهند ممنوعیت واردات کالا دستاوردی برای دولت نداشت/ زیان‌های سنگینی که ممنوعیت واردات کالا بر جای گذاشت با توزیع برنج و شکر تنظیم بازار تاحدودی التهابات مرتفع شده/ چالش در بازار حبوبات و روغن صدور فاکتور الکترونیک میوه همچنان در بلاتکلیفی به سر می‎برد رکود و کاهش تقاضا همچنان ادامه دارد/ پیش‎بینی بازار فردا ۳۰ آبان ماه

20
رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان لوستر تهران:

لوستر هم به کالای لوکس و طبقاتی بدل شده!/ حاکمیت عدالت را میان صنوف و سراهای ایرانی برقرار کند

  • کد خبر : 2813
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۱
لوستر هم به کالای لوکس و طبقاتی بدل شده!/ حاکمیت عدالت را میان صنوف و سراهای ایرانی برقرار کند
حمیدرضا منافی، رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان لوستر تهران: تولیدکنندگان این کالا را در رده‌های قیمتی متفاوت در نظر می‌گیرند. با این همه طبقه متمول که درصد پایینی را شامل می‌شوند، جامعه هدف این صنف نبوده و اقشار متوسط و متوسط به پایین که لوستر از اولویتشان خارج شده، مشتریان دیرینه واحدهای صنفی بوده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران؛ در شرایط فعلی بسیاری از کالاهایی که پیش از این شهروندان به‌صورت همیشگی آن را خریداری می‌کردند، از اولویت‌های اصلی خارج شده. به این دلیل که با دشوار شدن زیست شهروندان به واسطه اقتصاد متورم و رکود فزاینده، تامین نیازهای اولیه و روزمره که شامل خوراک و مسکن می‌شوند، دیگر جایی برای تهیه این قسم از کالاها که تولید و توزیع‌کنندگان بسیاری در کشور را شامل می‌شوند، باقی نمی‌گذارد. لوستر یکی از این کالاهاست که به نظر می‌رسد دیگر از اولویت زندگی مردم خارج و در مواردی هم به کالایی لوکس برای اماکن خاص تبدیل شده و به طبقه خاصی تعلق گرفته باشد.

هرچند رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان لوستر  تهران به پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران می‌گوید که تولیدکنندگان این کالا را در رده‌های قیمتی متفاوت در نظر می‌گیرند. با این همه طبقه متمول که درصد پایینی را شامل می‌شوند، جامعه هدف این صنف نبوده و اقشار متوسط و متوسط به پایین که لوستر از اولویت‎شان خارج شده، مشتریان دیرینه واحدهای صنفی بوده‌اند.

حمیدرضا منافی، به یک تفاوت و تبعیض در خصوص مشمول امکانات ‌شدن هم با ذکر نام سراهای ایرانی و هایپرها، اشاره می‌کند همچنین به امکاناتی که بانک‌ها در اختیار آن‌ها قرار می‌دهند تا به راحتی بتوانند به خریداران خود فروش قسطی داشته باشند.

کالای لوستر جزو اولویت خرید مردم نیست

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان لوستر تهران، با اشاره به وضعیت رکود سنگینی که حاکم است، صنف خود را هم شامل حال این رکود دانسته و معتقد است که «علاوه بر این تا حدی شدتش هم بیشتر است؛ چراکه کالای لوستر جزو اولویت خرید مردم نیست و جزو خریدهای آخر حساب می‌شود و زمانی‌که مردم پول مازادی داشته باشند روی این کالا هزینه می‌کنند.»

اقساطی‌فروشی سراها باعث رکود صنف ما شده است

حمیدرضا منافی، مضاف بر این به سراهای جدیدی هم اشاره می‌کند که ایجاد شده شامل سرای ایرانی و هایپر مال‌هایی که رشد قارچ‌گونه داشته‌اند. او می‌گوید: شرایط اقساطی فروشی که این فروشگاه‌های بزرگ دارند باعث رکود صنف ما شده‌اند و این امکان برای اعضای ما وجود ندارد چراکه بانک‌ها حمایت‌هایی را که از این سراها و غیره انجام می‌دهند در خصوص اعضای این صنف به عمل نمی‌آورند تا تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان ما هم بتوانند بخش فروش اقساطی را داشته باشند.

نگاه دارایی به ما تزئینی است!

منافی، یکی از ضعف‌ها و نکات منفی در این زمینه را عدم حمایت بانک‌ها از اعضای تولیدکننده و توزیع‌کننده صنف دانسته و می‌افزاید: بحث مالیات و ضرایب مالیاتی بالا هم در کنار این موضوع با توجه به رکود حاکم وجود دارد.

به گفته او: نگاه اداره دارایی به کالا یا صنف ما نگاه تزئینی و پرسودی است و از این جهت ضرائب مالیاتی‌اش بالا است و ما مکررا درخواست تعدیل ضرائب مالیاتی را داده‌ایم؛ اما متاسفانه نتیجه‌ای حاصل نشده است.

دست‌اندازی و مانع‌تراشی بانک‌ها

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان لوستر تهران در این خصوص که لوستر به کالایی طبقاتی و متعلق به قشر خاصی بدل شده، توضیح می‌دهد که «تولیدکنندگان ما می‌توانند در رده‌های قیمتی متفاوت تولید و توزیع را انجام دهند از آن جهت که اولویت اصلی طیف متوسط به پایین ما بحث معیشت و روزمرگی‌شان است، به همین دلیل لوستر جزو خریدهای آخرشان محسوب می‌شود.»

او بار دیگر به مشکل عدم امکان فروش اقساطی اشاره می‌کند که برای اتحادیه‌های صنفی خصوصا اتحادیه صنف تولید و توزیع‌کنندگان لوستر به مشکل مهمی تبدیل شده. او می‌گوید: بانک‌ها امکان فروش اقساطی را برای اعضای اتحادیه فراهم نکرده و دست‌انداز و مانع‌تراشی‌های بسیار در خصوص وام‌ها و سایر موارد ایجاد می‌کنند؛ کاری که در خصوص سراها بسیار راحت و به سهولت این اتفاق رخ می‌دهد.

منافی با اشاره به این‌که طیف متمول جامعه که جزو ۵ درصدی‌های جامعه محسوب شده‌اند، مشتری هدف ما و در اولویت مشتری‌ها ما نیستند، تاکید می‌کند که «مشتری‌های ما طیف متوسط و زیر متوسط جامعه بوده‌اند.»

عادلانه نگاه کنید

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان لوستر تهران از حاکمیت و مسئولان درخواست دارد که بحث رقابت را به‌ صورت عادلانه برقرار کنند؛ یعنی همان امکانات و شرایطی را که سراها و هایپرمال‌ها می‌توانند داشته باشند برای اعضا و توزیع‌کنندگان هم این امکان را فراهم کنند؛ چراکه اگر این اتفاق رخ ندهد، احتمال ریزش تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان زیاد است به همین دلیل باید فکر عاجلی از سوی حاکمیت، بانک مرکزی، اداره دارائی و دستگاه‌های متولی در این زمینه صورت بگیرد.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=2813
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع ‎رسانی اتاق اصناف تهران
  • 402 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.