رئیس اتحادیه صنف تهیه و توزیعکنندگان چینی و بلور تهران سرمایهگذاری ایمن را پایه و اساس تولید دانست و گفت: خانواده بزرگ اصناف در سال سرمایهگذاری برای تولید باید شاکلهای که از سالیان سال در امر تولید داشتند را به منصه ظهور برسانند.
وی با اشاره به اینکه دنیای تجارت و اقتصاد از حالت سنتگرایی رها شده و همه حرکتها کاملاً علمی و محاسبه شده است افزود: امروز صنف چینی و بلور نیازمند یک برنامهریزی مدوّن از معدن تا بازار مصرف است؛ چون محصولات بلوری و چینی و سرامیکی تماماً از معادن کشور نشأت میگیرد.
صفرنژاد در رابطه با نقش سرمایهگذاری در تکمیل زنجیره تولید و کاهش بستگی به واردات تأکید کرد: اگر زنجیره تولید چینی و بلور را بهصورت علمی مستحکم کنیم یک بازار صادراتی بسیار قوی در منطقه ایجاد خواهد شد.
رئیس اتحادیه صنف تهیه و توزیعکنندگان چینی و بلور تهران خاطرنشان کرد: محصول نهایی که در بازار تولید و یا وارد میشود در شاهرگ مویرگی اصناف قرار میگیرد و به همین دلیل هم اتحادیههای صنفی در تهران باید برای این زنجیره ارزش قائل باشند و در این بخش سرمایهگذاری کنند.
وی با بیان اینکه امروز مردم از سرمایهگذاری در بخش صنعت عقبنشینی کردند و مقصر آن هم بخش خصوصی نیست گفت: طبق گزارشی از یک نماینده مجلس، در حال حاضر حدود ۲۰ همت ارز و طلا در خانههای مردم فریز شده که ناشی از عدم اعتماد آنها به سرمایهگذاری در بخش تولید و عدم اعتماد دولت به بخش خصوصی است.
رئیس اتحادیه صنف تهیه و توزیعکنندگان چینی و بلور تهران با تأکید بر اینکه باید پول ارزان در اختیار تولید قرار گیرد تصریح کرد: صنف چینی و بلور نیاز به سرمایهگذاری در حد نفت و پتروشیمی ندارد؛ اما این قابلیت را دارد که بهراحتی از این ظرفیت استفاده کند و راهکارش هم حمایتهای معنوی وزارت صمت است ضمن اینکه دولت و حاکمیت نیز باید در کنار بخش خصوصی باشند و با آن رقابت نکنند.