رئیس اتحادیه صنف فروشندگان اشیاء قدیمی و صنایع دستی در خصوص سی و هفتمین دوره نمایشگاه ملی صنایع دستی، با این توضیح که اتحادیههای صنفی حاصل تجمیع افراد با فعالیتهای همگن و به تبعِ آن، مشکلات و توانمندیهای مشابه هستند، حضور در نمایشگاه را بهترین فرصت برای گسترش مفاهیم و توسعه دانش مرتبط با کسبوکارهای مشابه دانست که می تواند به بهترین شکل مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
در همین راستا و در جهت بهبود محیط کسبوکار، اتحادیه فروشندگان اشیای قدیمی و صنایع دستی شهرستان تهران به ریاست رضا شاه محمدی با هماهنگی برگزارکنندگان این رویداد، غرفه هایی را به اعضای این اتحادیه در محل دائمی برگزاری نمایشگاه های بینالمللی تهران اختصاص داد.
شاه محمدی، توضیح می دهد که در این نمایشگاه با حضور شرکت کنندگانی از سراسر کشور، تعداد قابل توجهی از اعضای اتحادیه فروشندگان اشیاء قدیمی و صنایع دستی در حوزههای تخصصی مربوطه به نمایش کالاهای مرتبط و تعامل با مشتریان و سایر فعالان این حوزه مبادرت کردند.
به گفته رئیس اتحادیه صنف فروشندگان اشیاء قدیمی و صنایع دستی از نکات برجسته این نمایشگاه استقبال بازدیدکنندگانی از کشورهای خارجی و فعالان و علاقمندان از سرتاسر کشور بود که ناگفته، گویای توانمندیهای اعضای اتحادیه صنف فروشندگان اشیاء قدیمی و صنایع دستی است.
از دیگر مویدانِ قابلیت و توانمندیهای صنف صنایع دستی، بازدید پر شمار و استقبال مسئولان صنفی پایتخت از نمایشگاه بود؛ حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران، اعضای هیاترئیسه این اتاق همچنین روسای اتحادیههای صنفی در راستای همدلی و تلاش برای به اشتراک گذاشتن توانمندی های خود، از نمایشگاه دیدن و با رئیس اتحادیه صنف فروشندگان اشیاء قدیمی و صنایع دستی، دیدار کردند.
رئیس اتاق اصناف تهران ضمن اطلاع از اهم مشکلات و همچنین توانمندیهای بالقوه و بالفعل موجود بر ارائه راهکارهایی جهت رشد تولید و همچنین حمایت از تولیدکنندگان و فروشندگان این صنف تأکید کرد. رستگار، طی بازدید از غرفه اتحادیه با اشاره به اهمیت و نقش صنایع دستی و اشیاء قدیمی جهت پیشرفت اقتصادی، فرهنگی و اشتغالزایی همچنین تنوع بالای موجود در این حوزه به عنوان یک مزیت رقابتی برای استفاده از طرفیت این اتحادیه توسط میراث فرهنگی تاکید کرد.
رضا شاه محمدی با توجه به نقش و اهمیت قابل ملاحظه صنایع دستی بهعنوان یکی از حوزه های موثر بر رشد اشتغال زایی و کسب و کارهای مرتبط، به ویژه کسب و کارهای خرد و معرفی فرهنگ و هنر کشور در داخل و خارج از کشور، تاکید می کند که برگزاری هرچه بیشتر نمایشگاه هایی از این دست می تواند محرک قابل توجهی برای ادامه روند رو به رشد موجود باشد.
سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی، ۲۶ آبان ۱۴۰۳ به کار خود پایان می دهد.