• امروز : جمعه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل اخبار 1835اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

در صنایع مهمی جزو کشورهای اصلی هستیم/ صنعت بافت و دوخت باید در کشور بومی سازی شود/ امیدوارم موضوع اقتصاد به بخش خصوصی سپرده شود عرق جبینش را کسبه در ۴۶ سال ریختند تا فروشگاه های بزرگ نانش را در عرض چهار سال بخورند!/ آقای پزشکیان بفرمایید رودررو با ما صحبت کنید مادامی که قدرت و مسئولیت خود را نشناسیم نمی توانیم تصمیمات صحیح و اثربخش اتخاذ کنیم افزایش قیمت، ادامه رکود و کاهش تقاضا کمی هم عملگرایی بد نیست/ برای احترام به سلیقه مخاطب، واردات را آزاد کنید/ تعیین ضرایب مالیاتی با متر و معیارهای کهنه چرا؟ شهر پارچه در راه است؟/ مسیر پر پیچ و خم تامین پارچه و بی ادراکی دولت از دشواری های اشتغال زایی این صنف رشادت، فداکاری و جوانمردی های کسبه خُرد نظام اقتصادی را حفظ کرده/ کل نظام بانکی بر تعداد اندکی فروشگاه های هُلدینگ نما متمرکز شده! آموزش و تبعیت از قانون دو رکن اساسی توسعه واحدهای صنفی است سرداران اقتصادی را در این جنگ نابرابر تنها نگذارید/ چه محلی مناسب تر از سرمایه گذاری در حوزه ابزار که الفبای تولید است پیش‎نویس ضوابط معاملات برخط طلا منتشر شد بازار طلا در سراشیبی قیمت؛ سکه ارزان شد/پیش بینی فردا ۱۸ اردیبهشت ضرورت تغییرات ساختاری در سیاست‌های تنظیم بازار/ فروش دوگانه کالاهای اساسی؛ پشت پرده افزایش افسارگسیخته قیمت‌ها در تولید ماشین‎آلات خانگی صنعت دوخت خودکفا هستیم قیمت سیب زمینی بدون دخالت ارزان شد!

8
کیانوش گودرزی، رئیس اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران:

رکود مسکن در سال آینده ادامه دار خواهد بود/ دهک های ۶ تا ۱۰ توان خرید خانه ندارند/ نقش شرکت های خصوصی را جدی بگیریم

  • کد خبر : 8386
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۵
رکود مسکن در سال آینده ادامه دار خواهد بود/ دهک های ۶ تا ۱۰ توان خرید خانه ندارند/ نقش شرکت های خصوصی را جدی بگیریم
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| حدود سه سال است که بازار مسکن در رکود کاری بسیار شدیدی به سر می برد، رکودی ادامه دار که اخیرا جهش دلار هم به آن دامن زده و باعث شد مالکینی که قصد فروش داشتند دست نگه داشته و به سال آینده موکول کنند. کیانوش گودرزی، رئیس اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران، معتقد است که بسیاری از دهک های 6 تا 10 که جزو اقشار آسیب پذیر جامعه هستند، توان خرید مسکن ندارند؛ اقشاری که از طریق دریافت وام در حوزه مسکن رونق ایجاد می کردند. در گزارش پیش رو به اقداماتی اشاره شده که تا حدودی می توانند بر رونق بازار مسکن اثرگذار باشند.

رئیس اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران با بیان اینکه رشد مسکن هم وجود داشته اما به صورت نامحسوس با توجه به پایین آمدن قدرت خرید شهروندان این گمانه را مطرح می کند که در سال آینده هم این رکود با توجه به افزایش قیمت ها ادامه دار خواهد بود.

کیانوش گودرزی، می گوید: در سایر بازارها هرچه هم قیمت دلار و سکه بالا برود، بازار اصلی هرچند کوچکتر اما وجود دارد در حالی که در حوزه مسکن به این دلیل که رقم خیلی بزرگتری را شامل می شود، بازار دچار چالش می شود از سوی دیگر افزایش قیمت سکه و دلار بر نهاده های مسکن مثل سیمان و گچ و بسیاری مواد دیگری تاثیر می گذارد؛ در نتیجه شاهد افزایش قیمت مسکن خواهیم بود اما به دلیل اینکه قیمت ها بزرگ هستند و بازاری برای آن وجود ندارد ممکن است که افزایش قیمت در جامعه احساس نشود در حالی که واقعا رقم خورده است.

بنا به اعتقاد رئیس اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران در حوزه مسکن مساله اصلی عرضه است. گودرزی به نقش شرکت های خصوصی در تولید مسکن اشاره کرده و تصریح می کند که شرکت های خصوصی، وزارتخانه ها، سازمان های لشکری و کشوری و شهرداری ها در حوزه ساخت مسکن برای پرسنل خود وارد شده و به این طریق نهضت ملی مسکن هم می تواند اثرگذار باشد و در کنار آن ناترازی ها را مثل آب و برق و غیره را هم باید در نظر بگیریم و مهم تر از همه اینکه در حوزه مسکن به منظور استفاده بهینه از زمین باید عمودی و در ارتفاع حرکت کنیم تا از زمین دولتی استفاده شخصی نشود.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=8386
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 91 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.